Doğuma Hazırlık ALLAH izin verirse oğlum olacak ne isim önerirsiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elmarya

mucizem benimle
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
586
20
318
Ankara
merhaba arkadaşlar 32 haftalık hamileyim oğlum olacak inş.ama isim konusunda hala bir neticeye gelemedik.çok kararsızım bir kaç isim var aklımda kerem burak emre ama içime sinmedi nedense sizin önereceğiniz isimler varsa bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

muhammed ağır olur diye koymak istemiyoruz ali de çok kısa yinede teşekkür ederim.

Eğer benim oğlum olursa Ahmet Mete koyucum Allah nasip ederse çok hoşuma gidiyor.sende bir düşün derim

Kerem çok hoş öneri olarak Karan, Mete, Uras, Alperen, Emir

egemen ataberk çağan baran benim düşündüğüm isimler

Ahmet Ahmet'ler çok uslu oluyor

gerçektende çocuk ismini yansıtıyor. oyüzden iyi araştır derim ben. mesela örnek veriyorum efe koymak istedin. ve tanıdığın birinide kalbinden geçirerek koydun. karakteri azda olsa benziyor. defalarca tanıdıklarımdan irdeledim. kendimde denedim. Muhammed ismindeki egemen alparslan atilla isimdeki çocuklar yaramaz oluyorlar ama egemen yiğit atilla boğaç gibi isimlerde çok zeki oluyor. önüne gelen çocuun ismini sorup annesine uslu mu huyları nasıl diye sorup irdeleyebilirsin tatlım . Allah analı babalı büyütsün şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…