- Konu Sahibi seyrantepe
-
çok ahh ettim görümcem bekar daha, allah yaşattıklarını yaşatsın ona da fazlasını istemiyorum...
cnm cok haklisini duruùunu yasamayan bilemez
gorumceymis
bi tabir varya gorunmez daglar ardina gidesice diye
torunlar arsinda ayrimciligi bende goruyorum farkediyorum yanii
bende cocugunu uzak tutuyorum fitil oluyorlar bosver tinlama
ugramiyver gitmiyver anlarlar ozaman sen sukunetini bozma enn guzeli bu
allah kahretsin 2 gündür ağlamaktan kendime gelemiyorum, küçücük oğlum var ona da acımıyorlar.. yardım edin yol gösterin bana... belki okumuşsunuzdur yazdıklarımı daha önce. kayınvalidemlerle aramda sorun var, eltimle de öyle. kayınvalidemler başından beri eltimle benim aramda çocuklarımız arasında sürekli ayrım yaptılar...eltimle de başında iyi anlaşsak da sonra ne yapıp yapıp bozdular aramı. eltimin ne derdi var benimle die araım telefonda demediğini bırakmadı, benim eşim kardeşinin yanında çalışıyo,yani onun kocasının yanında, bana sırtımızdan geçiniyorsunuzdan tutun utanmazlığımızdan, yüzsüzlüğümüzden ağza alınmayacak pek çok şey söyledi. biz yeni ev aldık alırkende işyerinden biraz borç alıp maaşından kestiriyordu. kasttetiği bu olsa gerek. onun dışında tek bi kuruş ne faydalarını gördük ne yardım istedik. durumları çok iyi, eşim çalışıyo hakkıyla kazanıyo. çok zoruma gitti söyledikleri.. o zamandan beri onunla görüşmüorum, ama kayınvalidem çok ayırır onunla beni, çocuklarımızı... tamamen maddi olarak... kayınvalidemlerin üstünde oturuyoruz, onlar ne zaman gelse eşim oğlumu aşağı indirmek istiyor. her gelmelerinde aynı şeyin kavgası. önceki gün aşağıdaki komşu geldi, oturduk derken gidiyordu oğluma gel seni de babannene götüreyim halanda aşağıda dedi. bende al götür ama çok kalmasın yarım saat bi saat oynasın getirsinler dedim. çok uykusu vardı sabah erken kalkmıştı. neyse götürdü aradan 2 2,5 saat geçti aşağıda eltimin oğlunun sesini duydum çocuk geçtiğimiz günlerde hastaydı öle demişlerdi. bende götüren komsumuzu aradım oğlumu getirirmisin die ben eve çıktım ama seslenirim dedi bu arada hepimizaltaltayız binada. görümceme seslendi ben duyuyorum mutfaktan. çocuğu uyutacakmış çıkarın dedi görümcem bişeyler mırıldandı kapadı. yarım saat daha geçti yok en sonunda eşimin yengesi de ordaydı onu aradım o da oğlun gelmiyo dedi, ben gelip alıyım derken, aşağıdan görümcem basbasbağırıyo kapat şu kapıyı gerizekalı kapatt... nasıl bağırma... indim oğlumu almak için kayınvalidem insanların içinde sen çok VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs insansın dedi. tek kelime etmedim çıktım yukarıya nasıl ağlıyorum... okadar zoruma gitti. 4,5 yıllık evliyim bi günden bi güne en küçüğünden en büyüğüne kimseye bişey demedim saygısızlık yapmadım çok zoruma gitti. son zamanlarda zaten görüşmüyordum kayınvalidemlerle sadece eşim oğlumu alıp iniyordu. eşim işten gelince anlattım olanları indi tartıştı ailesiyle, o kız ne yaptı size demiş. o da iki çocuğun görüşmesini istemiyo demiş. çocukların ne günahı var demiş... başından beri oğlumu ayırırken benim oğlumun ne günahı vardı. benimle konusmuyo die oğlum yanımdayken oğluma yüz çeviriyordu o zaman günahı neydi benim oğlumun.... çok doluyum kızlar. ailem de yok yanımda tek başımayım...
şu beddua döner dolaşır edeni bulur saçmalığını bırakın artık kulak dolma şeylerle yorum yapıyorsunuz. Beddua hakedene edilrse yerini bulur haketmeyene yapılırsa geri döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?