allah kayınvalidemin belasını versinnnn...

seyrantepe

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
210
1
316
Diğer
allah kahretsin 2 gündür ağlamaktan kendime gelemiyorum, küçücük oğlum var ona da acımıyorlar.. yardım edin yol gösterin bana... belki okumuşsunuzdur yazdıklarımı daha önce. kayınvalidemlerle aramda sorun var, eltimle de öyle. kayınvalidemler başından beri eltimle benim aramda çocuklarımız arasında sürekli ayrım yaptılar...eltimle de başında iyi anlaşsak da sonra ne yapıp yapıp bozdular aramı. eltimin ne derdi var benimle die araım telefonda demediğini bırakmadı, benim eşim kardeşinin yanında çalışıyo,yani onun kocasının yanında, bana sırtımızdan geçiniyorsunuzdan tutun utanmazlığımızdan, yüzsüzlüğümüzden ağza alınmayacak pek çok şey söyledi. biz yeni ev aldık alırkende işyerinden biraz borç alıp maaşından kestiriyordu. kasttetiği bu olsa gerek. onun dışında tek bi kuruş ne faydalarını gördük ne yardım istedik. durumları çok iyi, eşim çalışıyo hakkıyla kazanıyo. çok zoruma gitti söyledikleri.. o zamandan beri onunla görüşmüorum, ama kayınvalidem çok ayırır onunla beni, çocuklarımızı... tamamen maddi olarak... kayınvalidemlerin üstünde oturuyoruz, onlar ne zaman gelse eşim oğlumu aşağı indirmek istiyor. her gelmelerinde aynı şeyin kavgası. önceki gün aşağıdaki komşu geldi, oturduk derken gidiyordu oğluma gel seni de babannene götüreyim halanda aşağıda dedi. bende al götür ama çok kalmasın yarım saat bi saat oynasın getirsinler dedim. çok uykusu vardı sabah erken kalkmıştı. neyse götürdü aradan 2 2,5 saat geçti aşağıda eltimin oğlunun sesini duydum çocuk geçtiğimiz günlerde hastaydı öle demişlerdi. bende götüren komsumuzu aradım oğlumu getirirmisin die ben eve çıktım ama seslenirim dedi bu arada hepimizaltaltayız binada. görümceme seslendi ben duyuyorum mutfaktan. çocuğu uyutacakmış çıkarın dedi görümcem bişeyler mırıldandı kapadı. yarım saat daha geçti yok en sonunda eşimin yengesi de ordaydı onu aradım o da oğlun gelmiyo dedi, ben gelip alıyım derken, aşağıdan görümcem basbasbağırıyo kapat şu kapıyı gerizekalı kapatt... nasıl bağırma... indim oğlumu almak için kayınvalidem insanların içinde sen çok VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs insansın dedi. tek kelime etmedim çıktım yukarıya nasıl ağlıyorum... okadar zoruma gitti. 4,5 yıllık evliyim bi günden bi güne en küçüğünden en büyüğüne kimseye bişey demedim saygısızlık yapmadım çok zoruma gitti. son zamanlarda zaten görüşmüyordum kayınvalidemlerle sadece eşim oğlumu alıp iniyordu. eşim işten gelince anlattım olanları indi tartıştı ailesiyle, o kız ne yaptı size demiş. o da iki çocuğun görüşmesini istemiyo demiş. çocukların ne günahı var demiş... başından beri oğlumu ayırırken benim oğlumun ne günahı vardı. benimle konusmuyo die oğlum yanımdayken oğluma yüz çeviriyordu o zaman günahı neydi benim oğlumun.... çok doluyum kızlar. ailem de yok yanımda tek başımayım...

beduua döner dolaşır edeni bulurmuş sizi önemsemeyeni siz de önemsemeyin görmeyin konusmayın muhatap olmayın daha iyi..Canı yanan sabretsin canı yakanda canının yanacağı günü beklesin demişler sen sabret herkes layığını bulur bence

bence de beddua etmeyin, Allaha havale edin. mümkünse başka eve taşının hep böyle hır gür gider yoksa

çok haklısın ama beddua etme.döner dolaşır aileni bulur Allah korusun.tövbe de canım.eşin sana destek.seni koruyor ne güzel.görüşmek istemesende illaki yüzyüze gelirsin.eşin yokken fazla muhatap olmamaya çalış.eşinle git gel.çocuğunu görmek istediklerinde engelleme sonuçta torun.maddi manevi ayrım nedir ben çok iyi bilirim ben yaşadım bunları.boşver onlardan gelecek hayır şöyle dursun de geç

cnm cok haklisini duruùunu yasamayan bilemez
gorumceymis
bi tabir varya gorunmez daglar ardina gidesice diye

torunlar arsinda ayrimciligi bende goruyorum farkediyorum yanii
bende cocugunu uzak tutuyorum fitil oluyorlar bosver tinlama
ugramiyver gitmiyver anlarlar ozaman sen sukunetini bozma enn guzeli bu

çok ahh ettim görümcem bekar daha, allah yaşattıklarını yaşatsın ona da fazlasını istemiyorum...

kalbi kirigin bedduasi gecerr benn ne beddualar etmistimm ve tuttuda ama uzulen esim de oldu kardesi nede olsa
bence allaha havale et

Canım en azından eşin sana destek olmuş kendini üzmemeye çalış sonuçta sen hiç bişey yapmamışsın onlar suçlu bir daha böyle ters tepkiler alırsan saygı sınırları içerisinde kendini savun
hepsinide Allah 'a havale et eden bulur zamanla senin değerini anlarlar
sana neden bu kadar takıklarki ne sorunları var

Cnm üzülme en azından eşin senin yanında hem sen çocuğuna yeteri kadar sevgi verdikten sonra başkasının sevgisine zaten muhtaç olmaz. Belli yaştan sonra algılar ondada o yönünü çizer merak etme ama üzülme sen ya eşinde yanında olmasaydı dimi öle düşün...

Canım aşkolsun bende görümceyim her görümce bu kadar kötü değilki belkide ben farklıyım gelinimizde der benim görümcen çok iyi çok şanslıyım diye şaka bir yanada katılıyorum bencede gitme arama sorma umursama

ahhhh canım valla okuyunca çok kötü oldum allah sana sabır versin böyle insanlara karşı sende cazgır olucaksın ki ezemiceklerini anlasın onlar terbiyesini bozuyorsa sende bozucaksın onlara karşı

şu beddua döner dolaşır edeni bulur saçmalığını bırakın artık kulak dolma şeylerle yorum yapıyorsunuz. Beddua hakedene edilrse yerini bulur haketmeyene yapılırsa geri döner.

şu beddua döner dolaşır edeni bulur saçmalığını bırakın artık kulak dolma şeylerle yorum yapıyorsunuz. Beddua hakedene edilrse yerini bulur haketmeyene yapılırsa geri döner.

Saçmalık değildir.
Bugün kayınvalideye birşey olursa konu sahibinin eşi normal olarak üzülür.
Eşi üzülürse konu sahibi de üzülür.
Çözüm bu değil.Çözüm konu sahibi ve eşinin mesafeli tutumları olacaktır.Tabii altlı üstlü oturan iki aile var.Ne kadar mesafeli olunur tartışılır.

canıımmm kimseye bela okuma döner dolaır seni bulur..bnde kaynanamla yaşıyorum bnmde sorunnlarım var bedua etmiyorummm allaha havale ediyorum sende öle yap cnm

kötü kaynanalrın kökü kurusun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bence de eşinin desteğinin olması çok önemli. bırak beddua da etme canım. Allah ın adaletine inanıyorsan bırak onlar yaşasın görsün haksızlık etmek ne demekmiş. eden bulur sonuçta. sabret sen görüşmiceksen görüşme. Allah büyük belki zamanla evinizi taşırsınız orda uzaklaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…