• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın:((

hesnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
483
165
73
Kütahya
Arkadaşlar mrb. Birdenbire gecenin bir yarısı artık iyice kafayı yemiş durumdayım. eşinden ayrılmış ve çocuğu olan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var aslında. Nasıl bir süreç ? Emin’im ki yıpratıcı ama çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum eşimle konuşamıyoruz bile. beklemeli miyim yoksa noktayı koymalımı. Ve bu süreçten okadar da korkuyorum ki:((

Sorunu tam olarak bilmeden nasıl yorum yapacağımı bilemedim.
Ayrılık sürecinde misiniz ?
Yoksa düşünüyor musunuz?

Sorunu tam olarak bilmeden nasıl yorum yapacağımı bilemedim.
Ayrılık sürecinde misiniz ?
Yoksa düşünüyor musunuz?
Düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Bekledikçe bana zarar verdiğini bildiğim halde hem de. Maddi birşeyler yapıp ondan sonra adım atmak istiyorum bu konuda ama biz planlar yaparken başka şeyler oluyor. Sorun ben benlikten çıktım. Ne konuşabiliyoruz ne paylaşabiliyoruz. Yani evlilik hayatı demeye bin şahit ister. Ama işte bebek çok küçük. şimdi mi yapsam yoksa dediğim gibi geleceğimiz için bileyler yapıp ondan sonra mı bilmiyorum

Biraz daha acsaniz keske yaş kaç ne kadardır evlisiniz?sorun tam olarak ne bebek ne? kadarlık? aileniz destekliyor mu?
Yakında muneccim olacagiz:KK45:

Düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Bekledikçe bana zarar verdiğini bildiğim halde hem de. Maddi birşeyler yapıp ondan sonra adım atmak istiyorum bu konuda ama biz planlar yaparken başka şeyler oluyor. Sorun ben benlikten çıktım. Ne konuşabiliyoruz ne paylaşabiliyoruz. Yani evlilik hayatı demeye bin şahit ister. Ama işte bebek çok küçük. şimdi mi yapsam yoksa dediğim gibi geleceğimiz için bileyler yapıp ondan sonra mı bilmiyorum
sevginiz ne durumda? Öncelikle sakin olun. Bu duyguları yüzlerce kadın yaşıyor şu anda. Yalnız değilsiniz. Neden iletişiminiz bitti eşinizle

Bu işin ilerisi gerisi pek kalmamış zaten sorun ne tam olarak yazsaydiniz daha net cvb alirdiniz. Ama bi evlılıkte de kari koca konusamiyosa pek yapacak bişey kalmamış gibi.. benCe iyi düşünün kararınızı verin verdiğiniz kararın arkasında da sonuna kadar durun Rabbim yardımcınız olsun

Eger simdi mutsuzsaniz ve umutsuzsaniz evliliginiz icin ayrilin. Hayat ne kadar zorlayabilir ki sizi ? Zaten suan da cok mutsuzsunuz? Ekonomik ozgurlugunuz var ise ve aileniz de destekliyorsa ayrilin, cekmeyin kimseyi!
Kac senelik evlisiniz ?Esinizle hep sorunlariniz var miydi ? Siz de bu hayata bir kere geliyorsunuz ve kimseyi cekmek zorunda degilsiniz. Bebeginiz kucukmus simdi bosanirsaniz pek bisey anlamaz. 3 yasindan sonra psikolojileri daha cok bozuluyormus cocuklarin. Profilinizde akademisyen yaziyordu, gayet tek basiniza mucadele edebilirisniz. Konusamadiginiz bir adamin size ne faydasi olacak ki ?

Eğer sevgi bittiyse, boşanmalısın. Ama ne Zaman? Hemen mi? Bence hayır. Şu an acaba lar ın çok. Bu acabalar kesinleşmeden boşanma. Yani artık yeter be bu evlilik boğdu beni sevmiyorum bu adamı ne işim var??? Dediğinde git dava aç. Sevgi çok önemli

Benim anlamadigim birsey var, bunu sadece sizin icin soylemiyorum, genel olarak.
Bir insan ayrilacagi zaman kendisi bilir kendisi hisseder. Nebilim yani, eger birisine danisiyosa hala bir umudu vardir heralde. Sahsen ben ayrilirken aileme bile sormadim. Cektigimi, yasadigimi en iyi ben bilirim, onlarda kor degilse goruyodur.. Yani biz sana ayril desek ayrilacak, ayrilma demesek ayrilmicakmisiniz gercekten meraktan soruyorum. :110:

Eger simdi mutsuzsaniz ve umutsuzsaniz evliliginiz icin ayrilin. Hayat ne kadar zorlayabilir ki sizi ? Zaten suan da cok mutsuzsunuz? Ekonomik ozgurlugunuz var ise ve aileniz de destekliyorsa ayrilin, cekmeyin kimseyi!
Kac senelik evlisiniz ?Esinizle hep sorunlariniz var miydi ? Siz de bu hayata bir kere geliyorsunuz ve kimseyi cekmek zorunda degilsiniz. Bebeginiz kucukmus simdi bosanirsaniz pek bisey anlamaz. 3 yasindan sonra psikolojileri daha cok bozuluyormus cocuklarin. Profilinizde akademisyen yaziyordu, gayet tek basiniza mucadele edebilirisniz. Konusamadiginiz bir adamin size ne faydasi olacak ki ?
Kirmizi olan bolum biranda mutlu etti beni :)
Nelerle mutlu oluyoruz Allahim yaa
Benim kizim 6aylikdi, hic bizaman bizim kavgalarimiza sahit olmadi..

Aşılabilir aslında uğraşmaya isteğiniz sevginiz varsa tabi

Bu bosanma sebebi degil. Cok pisman olursun.

Bebeginizin ilk aylari ise aldatma siddet vs yoksa biraz bekleyin bazen babalrda lohusa oluyor. Ama bu hikayenin oncesi varsa hayatinizi ve kendinizi en iyi bilen sizsiniz

Biraz daha acsaniz keske yaş kaç ne kadardır evlisiniz?sorun tam olarak ne bebek ne? kadarlık? aileniz destekliyor mu?
Yakında muneccim olacagiz:KK45:
Yaşım 30 2 yıldır evliyim bebeğim 8aylık. Sorun aslında eşim öfke kontrolü olmayan biri. Çok agrasif diyelim tamam beni seviyor vs diye evlendikten sonra idare etmeye çalıştım yada beni seviyor sandım bilmiyorum. Ben hamileyken bunun eskiden deli divane aşık olduğu platonik aşkı mevzusu gündeme geldi onu tekrar görmüş hatta ben düşündükçe onu görmeye gittiğini yada bana kötü davransa onu düşünüyor vs diyorum hep Belki senaryo yazıyorum bilmiyorum ama bu mevzu ben hamileyken yaşandığı için tabi onun bencilliği bana karşı kötü tavırları bunun üzerine eklenince artık içinden çıkamıyorum. Karmakarışığım

sevginiz ne durumda? Öncelikle sakin olun. Bu duyguları yüzlerce kadın yaşıyor şu anda. Yalnız değilsiniz. Neden iletişiminiz bitti eşinizle
Zaten aman aman bi iletişim yoktu. Ben çok sevdiğimden gözüm görmüyordu bellide uyumsuzluğu. Sevgim şöyle yanımdayken tartışmalarınız bana yaptığı haksızlıklar aklıma geldikçe boğasım geliyor adamı ama olmazsa özlüyorum yinede

Bebeginizin ilk aylari ise aldatma siddet vs yoksa biraz bekleyin bazen babalrda lohusa oluyor. Ama bu hikayenin oncesi varsa hayatinizi ve kendinizi en iyi bilen sizsiniz
Daha 8 aylık. Ama eşimin bencilliği ve ilgisizliği akşam hep arkadaşlarıyla takılmak istemesi(bi yerde oturuyorlar sadece muhabbet sohbet) bebeğimi tek başıma büyütüyor olmam ve işe başlayacak olmam ve onun aklında fiziksel olmasada başkasının olduğunu düşünüyor olmam yoruyor artık beni bende ilgi ve sevgi istiyorum haliyle

Back
X