Allah kurtarsın denmez!

mambochino

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
335
635
103
Çok üzgünüm... İçim o kadar kötü ki anlatamam. Güçlü olmak, sağlam görünmek zorundayım. Babam yoğun bakımda uyutuluyor. Hastane enfeksiyonu bizi mahvetti. Aylardır kurtulamadık. En son aşamada da bu oldu. Oradan çıkabilecek mi herşey normale dönecek mi bilmiyorum. Sabırlı olun diyorlar başka birşey yok. İçim yanıyor, ağlayamıyorum. Belki umudum tükenmesin diye tutuyor vücut. Kafam karmakarışık ne hissettiğimi bilmez haldeyim. Çok doldu içim paylaşmak istedim. Bunlardan bahsedebileceğim birisi yok yanımda. Aileme karşı da onların canını sıkmamak için birşey belli edemiyorum. İnsanların Allah kurtarsın laflarına da çıldırıyorum. Bu kadar hayatta kalmak isteyen ölümden korkan bir insan için bu dilek can yakıcı değil mi? Birşey de söyleyemiyorum, kötü niyetle demediğimi biliyorsun değil mi deniyor bir de! Demeyin ne niyetle olursa olsun demeyin! Şifa dileyin, dua edin ne olur...

Siz dua edin, sonrası tevekkül.. Çok geçmiş olsun. Babanız en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım.
Bu arada babanızın rahatsızlığı neydi ki

Siz dua edin, sonrası tevekkül.. Çok geçmiş olsun. Babanız en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım.
Bu arada babanızın rahatsızlığı neydi ki
Enfeksiyon ciğerlerinde. Bir türlü geçmek bitmek bilmeyen tüketen bir enfeksiyon. Sadece bu ama bizi mahvetti. Ediyorum inşallah Allahın izniyle kurtulur yoğun bakımdan. Teşekkür ederim, sağolun.

Allah şifa versin.. Annemi 3 ay yoğun bakımda bekledim, sizi en iyi ben anlarım, çok büyük imtihan... Rabbim tez zamanda sağlık versin babacığınıza..

Allah şifa versin canım. Bence de öyle denmez ya ne münasebet. Kurtulsun ama sağlığına kavuşarak...

Allah kurtarsın lafı ölüm dileği değildir çoğu zaman, Allah bu durumdan, hastalıktan kurtarsın. Sağlığına kavuşsun demektir. Siz iyiye yorum. İnşallah Allah şifasını verir. Geçmiş olsun.

Allah şifa versin.. Annemi 3 ay yoğun bakımda bekledim, sizi en iyi ben anlarım, çok büyük imtihan... Rabbim tez zamanda sağlık versin babacığınıza..
Uyanmaz diye korkmaya başladım. İçimi yakıyor bu düşünce.
Çok zormuş gerçekten. Amin çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hakkaten insanımız hasta yakınlarına bazen onları daha da üzecek şeyler söylüyor.çok dikkatli konuşulmalı gercekten.

Bunu söyleyenler çok çekti siz de çok yoruldunuz diye cümleye başladılar hep.
Ne güzel yazmışsınız böyle düşünmek daha iyi gelecek bana sağolun.

Allah acil şifalar versin, babacığınız eskiden de sağlıklı bir şekilde dönsün evine inşallah..

Bir ameliyattan sonra olan bir durum mu yoksa direk hastane enfeksiyonu dolayısıyla mı?

Hakkaten insanımız hasta yakınlarına bazen onları daha da üzecek şeyler söylüyor.çok dikkatli konuşulmalı gercekten.
İyi niyetli olabilseler de anlayamıyorum kalbimi yakıyor bu düşünce. O gitmek istemiyor ki hiç demek istiyorum. En son bir arkadaşımı terslememek için lafı değiştirdim.

Seni çok iyi anlıyorum ben de çok bekledim yoğun bakımın önünü ama babam sağ çıkamadı oradan;( Rabbim şifa versin inşaallah iyi olur babanız, duacınızım, benimde ölmekten korkan yaşama hevesi olan babam vardı , bizede saçma sapan şeyler konuşurlardı deli olurdum en son birine patlamıştım, çok çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun Allah sifa versin.sen dualarini eksitmeden et. sabirla bu kötü günlerin gececegin inanci icinde olup kalbini ferah tutmaya calis.Allah büyüktür.

Allah acil şifalar versin, babacığınız eskiden de sağlıklı bir şekilde dönsün evine inşallah..

Bir ameliyattan sonra olan bir durum mu yoksa direk hastane enfeksiyonu dolayısıyla mı?
Ne güzel yazmışsınız inşallah inşallah!
Ameliyat oldu yendi o ismini anmak istemediğim hastalığı. Sonrasında gelişti tüm bunlar. 9 aydır kurtulamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…