Allah kurtarsın denmez!

Çok üzgünüm... İçim o kadar kötü ki anlatamam. Güçlü olmak, sağlam görünmek zorundayım. Babam yoğun bakımda uyutuluyor. Hastane enfeksiyonu bizi mahvetti. Aylardır kurtulamadık. En son aşamada da bu oldu. Oradan çıkabilecek mi herşey normale dönecek mi bilmiyorum. Sabırlı olun diyorlar başka birşey yok. İçim yanıyor, ağlayamıyorum. Belki umudum tükenmesin diye tutuyor vücut. Kafam karmakarışık ne hissettiğimi bilmez haldeyim. Çok doldu içim paylaşmak istedim. Bunlardan bahsedebileceğim birisi yok yanımda. Aileme karşı da onların canını sıkmamak için birşey belli edemiyorum. İnsanların Allah kurtarsın laflarına da çıldırıyorum. Bu kadar hayatta kalmak isteyen ölümden korkan bir insan için bu dilek can yakıcı değil mi? Birşey de söyleyemiyorum, kötü niyetle demediğimi biliyorsun değil mi deniyor bir de! Demeyin ne niyetle olursa olsun demeyin! Şifa dileyin, dua edin ne olur...
Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda geçer. Allah şifa versin.

Cümlenin başlangıcı böyle düşünmeme sebep oldu.
Keşke sizin gibi güzel bir dille söyleseler.
Çok haklısınız kötüyü çağırmak gibi oluyor bu konuda düşünmek. Aslında güçlüyümdür kolay kolay bozmam kalbimi ama doldum taştım. Günlerin birikimi oldu. Bu konuyu bile açmam normalde. Ne insanları üzmek ne de kendimi umutsuzluğa sürüklemek istemem. Çok çaresiz hissettim kendimi. Bugün içeri girdiğimde öylece uyuduğunu görmek dokundu bana:KK43:

Anlıyorum ve zor bir süreçten geçtiğinizi görebiliyorum.Dua niyetine kabul edin bu tür söylemleri.Aksi halde kim sizin düşündüğünüz niyetle söyler ki! :)
Gönlünüzü ferah tutun.
Bırakın uyusun babanız bu sizi üzmesin.
Aksine hala nefes alabildiği için şükredin.Etrafınızda ki herkes,burada ki herkes sizin geçtiginiz süreçlerden geçti veya geçecek.Yalnız degilsiniz yani.
Allah dermansız dertler vermesin.
Herşey çok güzel olacak inşallah :)

Mune Mune kimseyi daha fazla üzmek istemiyorum. Konumu kapatabilir misiniz?
Cevap veren şifa dileyen herkese kalpten teşekkür ederim. Ben hep inandım o da hep mucizeler yaşattı bize. Allahın izniyle yine olacak inşallah. Tüm kadınlar kulübüne çok teşekkür ederim. Yapayalnız ve çaresiz hissettiğim bir anda desteğiniz için. Hepinize sevdiklerinizle beraber sağlık ve mutluluk dilerim.
Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda geçer. Allah şifa versin.
Amin inşallah çok teşekkür ederim.

Anlıyorum ve zor bir süreçten geçtiğinizi görebiliyorum.Dua niyetine kabul edin bu tür söylemleri.Aksi halde kim sizin düşündüğünüz niyetle söyler ki! :)
Gönlünüzü ferah tutun.
Bırakın uyusun babanız bu sizi üzmesin.
Aksine hala nefes alabildiği için şükredin.Etrafınızda ki herkes,burada ki herkes sizin geçtiginiz süreçlerden geçti veya geçecek.Yalnız degilsiniz yani.
Allah dermansız dertler vermesin.
Herşey çok güzel olacak inşallah :)
Amin. Çok güzel yazmışsın şükür ki nefes alıyor. Dert de derman da Allah’tan. Ol derse olur. Çok sağolun.

Allahım şafi ismiyle şifalar versin inşallah. En yakın zamanda iyileşir inşallah çok zor bir imtihan rabbim sana da sabırlar versin....

Back
X