- 31 Temmuz 2023
- 34
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi ladyquiett
-
İlk yaptığım testler 2 yada 3 dk içinde ertesi günkü yaptıklarım 20 sn içindeKaçıncı dakikada çizgi çıktı
Hayır o çizgi önceden çok belliydi testi ters çevirdim ondan olmuş olduğu gibi çekmeceye attım2. test kuruma çizgisi gibi, değer 10 ve üstü olunca idrarda belli oluyor, testler bozuk ya da kuruma çizgisi
Şüphem olalı 3 4 gün oldu daha çok yeni bilmiyorumKimyasal mi acabagebelik olsa kan da çıkar di
Dua et olur mu bacımBence var gibi. Hayırlısı olur inşallah
Kanı ne zaman verdiniz onu anlayamadım
Cuma günüKanı ne zaman verdiniz onu anlayamadım
Allah razı olsun bacım benımm mutluluk peşini bırakmasın inşaALLAHKan testini erken yapmış olabilirsiniz biraz bekleyin günü geçsin var gibi görünüyor. Bende bu şekilde çıktı silik var diye düşündüm hemen gitmedim doktora gittiğimde kalp atışı duyuluyordu. Erken gitseniz bide 2-3 defa kan alıp artış düzenli mi diye yoracaklar sizi
Bence başka bir yerde tekrar kan verin. Çünkü testler pozitif ve hcg hormonu önce kana sonra idrara geçerBen 4 tane idrar testi yaptım idrar testlerinin dördü de pozitif zaten resimlerini atacağım şimdi Kan testi yaptırdım kanda değerim 1.20 çıktı Yani negatif 4 ya da 5 gün olacak öyle söyleyeyim Şüphelendiğim zamanın ikinci gününde yaptırdım ama herhangi bir şüpheyle testi yapmadım kendim baktım yani Sağlık ocağındaki Hekim daha yeni olduğu için gebelik Kandaki HCG hormonu yükselmediği için olabilir dedi Testere bakıldığı zaman sonuç pozitif ama Kandaki değer düşük negatif dedi Perşembe günü tekrar gel kan testi yapalım dedi Az evvel 15 dakika oldu ya da olmadı göğsünde bir ağrı vardı Ara ara Kasıklarım Ağrı giriyor ve çok uyku halindeyim Çok halsizim Sizce hamilelik var mı bilenler Allah rızası için yorum yapsınEki Görüntüle 3280151 Eki Görüntüle 3280152
erken verdiniz gibi duruyor adet gününüz geldi mi yarın tekrar kan verin testler pozitifCuma günü
Ben 4 tane idrar testi yaptım idrar testlerinin dördü de pozitif zaten resimlerini atacağım şimdi Kan testi yaptırdım kanda değerim 1.20 çıktı Yani negatif 4 ya da 5 gün olacak öyle söyleyeyim Şüphelendiğim zamanın ikinci gününde yaptırdım ama herhangi bir şüpheyle testi yapmadım kendim baktım yani Sağlık ocağındaki Hekim daha yeni olduğu için gebelik Kandaki HCG hormonu yükselmediği için olabilir dedi Testere bakıldığı zaman sonuç pozitif ama Kandaki değer düşük negatif dedi Perşembe günü tekrar gel kan testi yapalım dedi Az evvel 15 dakika oldu ya da olmadı göğsünde bir ağrı vardı Ara ara Kasıklarım Ağrı giriyor ve çok uyku halindeyim Çok halsizim Sizce hamilelik var mı bilenler Allah rızası için yorum yapsınEki Görüntüle 3280151 Eki Görüntüle 3280152
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?