Olur canım çok sağolokurum ablacım şuan müsait değilim akşam okusam olur demi
Allah razı olsun...Nedemek canım başım üstüne
Merhaba
Arkadaşımın oğlu Mert 14 yaşında 7 yaşından beri kalp rahatsızlığı var..7 yıldır tedavi görüyor ve kalp ameliyatı olacağı günü bekliyordu.Doktorlar daha fazla bekleyemeyeceğini söylediler ve bugün için Ankara başkent hastanesinde ameliyat randevusu alındı.Şuan ameliyata yeni girdi onun için dua edebilir misiniz?
Birinin duası olmaz birinin olur..
Allah rızası için okuyabilecek arkadaşlar 11 fatiha ,11 ihlas okuyabilir mi?
SendendeAllah razı olsun...
okudum rabbim kabul eylesin şifası olur inşallah
Allah razı olsun...Rabbim şifalar versin , ameliyatı kolaylıkla geçer , sağlığına kavuşur yavrum inşallah .
Okuyorum canım .
Amin canım.Allah razı olsun..Allahım şifa versin tez vakitte. Tamam nevrestem namazımı kılıp hemen okuyorum. Allah kabul etsin ameliyatı kolaylıkla geçsin inşallah.
işteyim ama müsaitim.Abdest alıp okuyorum bana müsade nevrestem.
Allah razı olsun.Okudum ben de, Allah sifa versin
Allah razı olsun .Amin canım..işteyim ama müsaitim.Abdest alıp okuyorum bana müsade nevrestem.RABBİMDEN ŞİFA diliyorum..
okudum allah kabul etsin insallahMerhaba
Arkadaşımın oğlu Mert 14 yaşında 7 yaşından beri kalp rahatsızlığı var..7 yıldır tedavi görüyor ve kalp ameliyatı olacağı günü bekliyordu.Doktorlar daha fazla bekleyemeyeceğini söylediler ve bugün için Ankara başkent hastanesinde ameliyat için randevu alındı.Şu an ameliyata yeni girdi onun için dua edebilir misiniz?
Birinin duası olmaz birinin olur..
Allah rızası için okuyabilecek arkadaşlar 11 fatiha ,11 ihlas okuyabilir mi?
Allah razı olsun...okudum allah kabul etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?