Amin canım inşaallah ..Hadi bakalım hayırlısı inşallah birşeycik olmadan çıkar Rabbim ailesine bağışlasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşaallah ..Hadi bakalım hayırlısı inşallah birşeycik olmadan çıkar Rabbim ailesine bağışlasın.
Amin canım..Çok şükür Nevresteciğim,Allah büyük,gerçekten çok sevindim,inşaallah diğer tedavileride aynı kolaylıkla geçer gider,biran önce sağlığına kavuşur Mertimiz.
Rabbim merte acil şifalar versin.Ailesine bağışlasın inşallah. Okuduğumuz ihlaslar fatihalar hürmetine Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah.
Amin inşaallah.Okudum. Allah kabul etsin Rabbim tüm hastalara ve sizin minigede şifalar versin
Sağolun...Cok gecmiş olsun ..
Allah razı olsun...Okudum canım Rabbim şifa versin
tabiki nevracım .Merhaba
Arkadaşımın oğlu Mert 14 yaşında 7 yaşından beri kalp rahatsızlığı var..7 yıldır tedavi görüyor ve kalp ameliyatı olacağı günü bekliyordu.Doktorlar daha fazla bekleyemeyeceğini söylediler ve bugün için Ankara başkent hastanesinde ameliyat için randevu alındı.Şu an ameliyata yeni girdi onun için dua edebilir misiniz?
Birinin duası olmaz birinin olur..
Allah rızası için okuyabilecek arkadaşlar 11 fatiha ,11 ihlas okuyabilir mi?
Allah razı olsun..tabiki nevracım .
Ameliyat nasıl geçti aceba ?
Allah razı olsun canım.Allah kabul etsin inşaallah...
Şükür olsunAllah razı olsun..
İyi geçti çok şükür..Yoğun bakımda şu an![]()
Yarın yine gelirimAllah razı olsun canım.Allah kabul etsin inşaallah...
Dualarınızla şifa bulacak inşaallah![]()
Canım ameliyattan 6'ya yakındı çıktı.İyi geçmiş..Yoğun bakıma almışlar herhangi bir kanama falan olmazsa duruma göre normal odaya alacaklar..İnşaallah bir aksilik olmaz..Şükür olsun
Güzel haberlerler ver bize
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun..Yarın yine gelirim
Biriktirdiklerimle
Tekrar gecmiş olsun
Dualarımla yanındayızCanım ameliyattan 6'ya yakındı çıktı.İyi geçmiş..Yoğun bakıma almışlar herhangi bir kanama falan olmazsa duruma göre normal odaya alacaklar..İnşaallah bir aksilik olmaz..
OlurmuÇok teşekkür ederim.Allah razı olsun..
Dualarımla yanındayız
Rabbım hepsine şifa versin ıcındede Mert kuzumuza
Sizlerde destek oldunuz sağolunOlurmu
Dua okumak icin sebep olduğun ıcın
Ben teşekkür ederim
Allah razı olsun...Allah şifa versin bende okudum.