• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YARDIM

genelleme yaptım.
kendini rehabilite etmelisin.
nişanlın kendini asla haksız bulmadığına göre umutsuz vaka.
kendini bir an önce kurtarmaya bak.
ya da şiddete küfüre alış ki gözyaşın boşa akmasın, ayrılmayacaksın madem.
Ayrılmıcam demiyorum, kendimi buna nasıl hazırlarım offf karfam inanın çok karışık final haftamda

Arkadaşım olarak kendi burcumdakilerle anlaşmıyorum ondan sordum. Boyun eğmekte istemiyorum bakın sanki gözlerime perde inmiş kara sevda olmuşum gibi gerçekten yaşamadan kimse bilemez hissedemez çok değişik bir durum umarım hepibiz çok mutlu olup böyle bir durum yaşamazsınız...
kizim sen hasta misin? hala burc diyor ya. sen sahurdan sonra kafa bulmaya mi geldin bizimle?; dayakbyiyorsun burc diyorsun ya. valla salak miyim diye sormussun.kendin cevap ver bi soruya. ay bir gerildim ya. ne halin varsa gir. cok sev cok sovul...

Hayır, orada "eğitim durumunuz" kısmına lisans, yine meslek kısmına da öğrenci yazabilirsin gayet. Sana orada mezuniyet durumu sorulmuyor ki lise diyorsun? Eğitim durumu lise demek; lise mezunu ya da öğrencisiyim demek. Onu da meslek kısmında netleştiriyorsun zaten.
Salak mıyım sorusuna buradan yanıt vermek istemiyorum. Şu konuya ve özellikle az önce cevap olarak yazdığın ve benim boldla işaretlediğim kısımdaki yazdıklarından sonra bence bana böyle bir soru sormamalısın. Her neyse, polemiğe girmek pek tarzım değil. Sadece konuda yazılanlardan bir kadın olarak utandım. Seviyorum adı altında her türlü şiddete boyun eğen, dahası yazılanlara rağmen halen nişanlısı olacak tipi savunan bir kadına ben üzülmem. Kendi seçimi çünkü.
Burcumu boşver, erkek olsan uyum durumumuzla ilgili benim de ilgimi çekerdi burç mevzusu ama o ayrı konu.
Benim de malesef farkettigim şey şu ki. Zaten pek de önemsemiyor yazdıklarımızı.
Arkadaşım olarak kendi burcumdakilerle anlaşmıyorum ondan sordum. Boyun eğmekte istemiyorum bakın sanki gözlerime perde inmiş kara sevda olmuşum gibi gerçekten yaşamadan kimse bilemez hissedemez çok değişik bir durum umarım hepibiz çok mutlu olup böyle bir durum yaşamazsınız...
İnşallah yanlış hissetmişimdir de tüm yorumları okudum. Ve cevaplarınız beni böyle düşündürdü. Keşke anlattıklarımızı anlamaya çalışsanız. Biz sizi anladık emin olun evet aşıksınız seviyorsunuz bunuda anladık. Ama siz daha çok üzülmeyin diye emek harcayıp yazıyoruz. Kendiniz için çabalamanız gerekli. Üzüleceksiniz tamam ama geçicek sonunda.

Belanızı mı arıyosunuz ? Daha nisanliyken bunu yapmaya cesaret eden birinin evliyken neler yapabileceğini hayal bile edemiyorum. Ayrılın. Hemen

kizim sen hasta misin? hala burc diyor ya. sen sahurdan sonra kafa bulmaya mi geldin bizimle?; dayakbyiyorsun burc diyorsun ya. valla salak miyim diye sormussun.kendin cevap ver bi soruya. ay bir gerildim ya. ne halin varsa gir. cok sev cok sovul...
Şöyle söyliyim bunlar yeni olan şeyler değil, mesela çok iyi konuşmamıza rağmen aklımda bunlar unutamıyorum. Bana vurduktan sonra elimi alıp gel sende bana vur deyip elimi alıp kendisinin kafasına vurdu. Bağırdı beni sıkmaman için ne yapbilirim diye, her şeyin sebebi benmişim. Doğruya doğru hep benim istediğim oluyor, onu çok kıskanıyorum o da gerek yok diyor ve ona güveniyorum. Benim ilgimden bunalmış. Patavatsız olduğumu düşünüyor, ailesine karşı beni savunuyor, bir mevzu olduğunda bana gizlice sçylüyor, patladığında böyle şeyler yapmaya başlamıştı. Aklını başına al küçüksün ama olgunlaş uyanık ol diye bana kızıyır her seferinde. Hayaller kurardık hep mesela, herkes bize imrenerek bakardı

Hepinize çok teşekkür ediyorum benimle ilgilendiniz benim için çok değerlisiniz asla önemsemiyorum diye düşünmeyin bakın dediklerinizi kendi annem bile söylüyo ona da aynı şekilde cevap veriyorum nolur beni kendinize yakın hissedin ve yanlış anlamayın affınıza sığınıyorum tekrar teşekkür ediyorum

Bu arada nişanlımı bugün ittim ve de Allah belanı versin dedim, telefonlarına çıkmadım. Onun yaptığı gibi tüm sülalesine küfür ettim beni hala arıyor.

Normalde aska böyle leyler söylemezdim ve de aramadan duramazdım ama şimdi o beni aramaya başladı o hiç böyle aramazdı bende açmıyorum kendime de hayret ediyoum soğumak bu olsa gerek

Şöyle söyliyim bunlar yeni olan şeyler değil, mesela çok iyi konuşmamıza rağmen aklımda bunlar unutamıyorum. Bana vurduktan sonra elimi alıp gel sende bana vur deyip elimi alıp kendisinin kafasına vurdu. Bağırdı beni sıkmaman için ne yapbilirim diye, her şeyin sebebi benmişim. Doğruya doğru hep benim istediğim oluyor, onu çok kıskanıyorum o da gerek yok diyor ve ona güveniyorum. Benim ilgimden bunalmış. Patavatsız olduğumu düşünüyor, ailesine karşı beni savunuyor, bir mevzu olduğunda bana gizlice sçylüyor, patladığında böyle şeyler yapmaya başlamıştı. Aklını başına al küçüksün ama olgunlaş uyanık ol diye bana kızıyır her seferinde. Hayaller kurardık hep mesela, herkes bize imrenerek bakardı

su anlattiklarini eger gercekten yasamissan, nasil bir evliligin olur az cok kestirebilmen lazim degil mi??
ve de buraya yazana kadar coktaaan ayrilmis olman lazim!

lutfen soyut islemler donemine en hizli sekilde gecin.

Öyle seviyorum, bağımlıyım, onsuz yapamam vs diyorsun ya şimdi, bu çocukla devam ettiğinde yaşadıkların senden sevgini de bağımlılığını da söke söke, canından can kopara kopara alacak. En güzel yıllarını heba etmiş olmakla kalmayacaksın bir de kendine güvenini, mutluluğa ve aşka olan inancını yitireceksin. Kendini onarman da yıllar alacak. Sen yaşayarak ve kendi değerini sorgulayarak bu sevgiyi tüketeceğine şimdi bitir, üç beş ay üzül ama hayatına devam et.

Kadınlar kendi güçlerinin bir farkına varsalar böyle erkekler toplumda var olamaz bile ama, azıcık ilgi gösterene hayatını teslim etmeye, narsist adamların despotluğunu sevgi sanmaya devam ettikçe, bu hikayeler böyle sürüp gidecek malesef.

Genceciksin, biraz akıllı ol ve kendine kıymet ver. Kimsenin ilgisine muhtaç değilsin. Zaten aşk da sevgi de böyle bir şey değil. Acı çekmekten mi korkuyorsun? Neden? Azıcık acı çek ki, bir sonraki seçimini daha dikkatli yap, azıcık acı çek ki kendi kıymetini bil.

Herkes yazmış yazacağını, ne kadar dinlersin bilmiyorum ama ne olur biraz aklını kullan. Bir kızkardeşin olsa onun böyle bir muamele görmesine razı gelir misin? Neden kendini korumuyorsun peki? Aciz değilken öyleymiş gibi davranma lütfen. Silkelen, kendine gel, ayrıl ve yoluna bak. Hayat böyle erkekcikler için heba edilecek kadar uzun değil...

Aramızda kültür farklılığı var benim ailem çerkes baba tarafı, annem rus asıllı. Onlarsa bizi beğenmiyor kendileri karadenizli. Ayrıca ben doktor olunca maaşım ondan yüksek olur elbette ki kendimi ilerletmeme de bağlı, buna kafamı takmayıp mesleğimde ilerlersem muayene açarsa babam baya mevkii sahibi olacağım ama nişanlım olacak kişinin ne iş yaptığı belli değil, 5 ay önce 1500 maaşlı bir yerde çalışmaya başladı. Maddiyatlarımız da uyuşmuyor

Öyle seviyorum, bağımlıyım, onsuz yapamam vs diyorsun ya şimdi, bu çocukla devam ettiğinde yaşadıkların senden sevgini de bağımlılığını da söke söke, canından can kopara kopara alacak. En güzel yıllarını heba etmiş olmakla kalmayacaksın bir de kendine güvenini, mutluluğa ve aşka olan inancını yitireceksin. Kendini onarman da yıllar alacak. Sen yaşayarak ve kendi değerini sorgulayarak bu sevgiyi tüketeceğine şimdi bitir, üç beş ay üzül ama hayatına devam et.

Kadınlar kendi güçlerinin bir farkına varsalar böyle erkekler toplumda var olamaz bile ama, azıcık ilgi gösterene hayatını teslim etmeye, narsist adamların despotluğunu sevgi sanmaya devam ettikçe, bu hikayeler böyle sürüp gidecek malesef.

Genceciksin, biraz akıllı ol ve kendine kıymet ver. Kimsenin ilgisine muhtaç değilsin. Zaten aşk da sevgi de böyle bir şey değil. Acı çekmekten mi korkuyorsun? Neden? Azıcık acı çek ki, bir sonraki seçimini daha dikkatli yap, azıcık acı çek ki kendi kıymetini bil.

Herkes yazmış yazacağını, ne kadar dinlersin bilmiyorum ama ne olur biraz aklını kullan. Bir kızkardeşin olsa onun böyle bir muamele görmesine razı gelir misin? Neden kendini korumuyorsun peki? Aciz değilken öyleymiş gibi davranma lütfen. Silkelen, kendine gel, ayrıl ve yoluna bak. Hayat böyle erkekcikler için heba edilecek kadar uzun değil...
Gerçekten çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık okuyup okuyup bu fikre alışacağım inşallah benim için kolay olur

Gerçekten çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık okuyup okuyup bu fikre alışacağım inşallah benim için kolay olur
İnşallah. Kararlı olursan daha kolay unutursun. Kararından vazgeçecek gibi olduğunda bunu, kendin için yapmak zorunda olduğunu hatırlat kendine. Az sabır, az dirayet... Bu süreç de geçip gidecek zaten, merak etme.

Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...
Sen de vuruyor musun? Ask ve sevgi yillar icinde sekil degistirecek. Ev butce cocuklar is kosusturma girecek hayatiniza. Ask bitmese bile eskisi gibi gorustugunuzde icin hoplamayacak biliyorsun di mi? Telaslariniz olacak stresleriniz fikir ayriliklariniz tartisma kusluk vs vs... Daha nisanlilik doneminde sana boyle davranan birinden arkana bir daha bakmamacasina uzaklas derim. Tereddut dahi etme. Seviyorsan bile olmezsin askindan ayrilirsan merak etme, (hafife almiyorum sevgini bak yanlis anlama) ama kalirsan her gun acindan olursun yavas yavas... Sonra 3 yil sonra dayak yiyen ayrilmaya calisan 1 veya 2 cocuklu evli bir kadin olarak buraya yazarsin. Herkes sevebilir ama herkes sevgiyi guzel tasiyamaz yasayamaz. Bak kaderini belirleme noktasindasin iste tam sen su anda. Sahip cik gelecegine. Bunu yazan kardesim de olsa boyle yazardim. Uzaktan ahkam kesmiyorum. Kurtar kendini de dogacak cocuklarini da!!! Pismanim derse oluyorum bitiyorum asla yapmam derse istersen bir sans daha ver. Ama sakin 2. Sans daha verme sana bir daha boyle davranmasina. Bak bu sitede neler yaziyor evlilikte siddet gorenler oku onlari. Secimini lutfen akillica yap.

Sinirli erkek hic cekilmez. Tedavi olmasini soyleyip ayrilirdim ben olsam.

Aramızda kültür farklılığı var benim ailem çerkes baba tarafı, annem rus asıllı. Onlarsa bizi beğenmiyor kendileri karadenizli. Ayrıca ben doktor olunca maaşım ondan yüksek olur elbette ki kendimi ilerletmeme de bağlı, buna kafamı takmayıp mesleğimde ilerlersem muayene açarsa babam baya mevkii sahibi olacağım ama nişanlım olacak kişinin ne iş yaptığı belli değil, 5 ay önce 1500 maaşlı bir yerde çalışmaya başladı. Maddiyatlarımız da uyuşmuyor
Konunun hepsini okuyamayacagim simdi ama ayrilmak icin neyi bekliyorsun? Bir de guzelsindir sen kesin:olamaz:

Konu sahibi sağlıklı değil. Hiçbir sağlıklı canlı kendisine şiddet göstereni sevmez.

Back
X