Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle seviyorum, bağımlıyım, onsuz yapamam vs diyorsun ya şimdi, bu çocukla devam ettiğinde yaşadıkların senden sevgini de bağımlılığını da söke söke, canından can kopara kopara alacak. En güzel yıllarını heba etmiş olmakla kalmayacaksın bir de kendine güvenini, mutluluğa ve aşka olan inancını yitireceksin. Kendini onarman da yıllar alacak. Sen yaşayarak ve kendi değerini sorgulayarak bu sevgiyi tüketeceğine şimdi bitir, üç beş ay üzül ama hayatına devam et.
Kadınlar kendi güçlerinin bir farkına varsalar böyle erkekler toplumda var olamaz bile ama, azıcık ilgi gösterene hayatını teslim etmeye, narsist adamların despotluğunu sevgi sanmaya devam ettikçe, bu hikayeler böyle sürüp gidecek malesef.
Genceciksin, biraz akıllı ol ve kendine kıymet ver. Kimsenin ilgisine muhtaç değilsin. Zaten aşk da sevgi de böyle bir şey değil. Acı çekmekten mi korkuyorsun? Neden? Azıcık acı çek ki, bir sonraki seçimini daha dikkatli yap, azıcık acı çek ki kendi kıymetini bil.
Herkes yazmış yazacağını, ne kadar dinlersin bilmiyorum ama ne olur biraz aklını kullan. Bir kızkardeşin olsa onun böyle bir muamele görmesine razı gelir misin? Neden kendini korumuyorsun peki? Aciz değilken öyleymiş gibi davranma lütfen. Silkelen, kendine gel, ayrıl ve yoluna bak. Hayat böyle erkekcikler için heba edilecek kadar uzun değil...
Ya fazla hakkında konuşmak istemiyorum mübarek ramazan günğnds mafya tipli asarım keserim işte sana kim baktı, çok sinirli, herkese her şeye sataşan korkusuz bi tip aslında çok kavga etmiş bu zamana kadar
Ikinizde normal degilsiniz canim.tedavi olun birlikte duzelmezse ayril.yazik yarin buraya gelip hamileyim esim beni dovuyor diye konu acarsin.birak yoluna gitsin erkeksizde yasanir bu kadar pohpohlamayin sunlari.vurmak nedir hayvanlara da insanlarada siddete karsiyimAyrılmakta aklımın ucundan geçse başkasıyla nasıl sevgili olur düşüncesi beynimi yiyor
ayrıl demek kolay ama yazdigin seye bakilirsa seninkj ona karsi sevgi degil bagimlilik once bundab kurtulmaya calis cunku daha nisnaliyken bunu yapan ilerde ne yapmaz ki.Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...
Bak canm böyle adamlarla evlenilmez.evlenince emin ol çekilmez bi adam olacak ozaman soguyacaksın ayrılmak isteyeceksin ama evliyken ayrılmakta zor olacak.bile bile lades deme şimdiden belli ediyo kendini ayrılmalısınYa fazla hakkında konuşmak istemiyorum mübarek ramazan günğnds mafya tipli asarım keserim işte sana kim baktı, çok sinirli, herkese her şeye sataşan korkusuz bi tip aslında çok kavga etmiş bu zamana kadar
Bu dediğin ne kadar aşağılayıca bişe biliyo musun sen herkesin aklında böle kalıcaksın haberin olsun ki seni baş tacı edecek birini sewnelisin benceYollarda tanıdıklarımız şahit oldu bana bağırmasına