• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YARDIM

Öyle seviyorum, bağımlıyım, onsuz yapamam vs diyorsun ya şimdi, bu çocukla devam ettiğinde yaşadıkların senden sevgini de bağımlılığını da söke söke, canından can kopara kopara alacak. En güzel yıllarını heba etmiş olmakla kalmayacaksın bir de kendine güvenini, mutluluğa ve aşka olan inancını yitireceksin. Kendini onarman da yıllar alacak. Sen yaşayarak ve kendi değerini sorgulayarak bu sevgiyi tüketeceğine şimdi bitir, üç beş ay üzül ama hayatına devam et.

Kadınlar kendi güçlerinin bir farkına varsalar böyle erkekler toplumda var olamaz bile ama, azıcık ilgi gösterene hayatını teslim etmeye, narsist adamların despotluğunu sevgi sanmaya devam ettikçe, bu hikayeler böyle sürüp gidecek malesef.

Genceciksin, biraz akıllı ol ve kendine kıymet ver. Kimsenin ilgisine muhtaç değilsin. Zaten aşk da sevgi de böyle bir şey değil. Acı çekmekten mi korkuyorsun? Neden? Azıcık acı çek ki, bir sonraki seçimini daha dikkatli yap, azıcık acı çek ki kendi kıymetini bil.

Herkes yazmış yazacağını, ne kadar dinlersin bilmiyorum ama ne olur biraz aklını kullan. Bir kızkardeşin olsa onun böyle bir muamele görmesine razı gelir misin? Neden kendini korumuyorsun peki? Aciz değilken öyleymiş gibi davranma lütfen. Silkelen, kendine gel, ayrıl ve yoluna bak. Hayat böyle erkekcikler için heba edilecek kadar uzun değil...

Ne kadar güzel bir yazı. Söylediklerinize aynen katılıyorum.

Babam sinirli bir adamdı ve cocuklarina, anneme şiddet gösterdi. Böyle bir aile de büyümek istemezdim ama insan ailesini secemiyor. Ailemden şiddet gördüğüm için, babamın sürekli sinirli halini gördüğüm için sana diyorum ki asla bu adamla evlenme asla. Evlenerek ilerdeki yavrularını benim geçmişteki yasantima sürüklemiş olacaksın. Ben geçmişteki yaşadıklarımdan dolayi kendini tam olarak savunamayan, kendine güveni az olan bir bireydim. Inadına savastım iyi yerlere geldim. Ama diğer kardeşlerden kendini bırakanlar var ve çok mutsuz olan kardeşim de var. Bunları anlatıyorum ki gözünde ilerdeki yasantin canlansın. Beni bu hale ailem getirdi. Kendi içimden kızıyorum onlara. Senin yavrularında sana ilerde kızmasın.

2 gün iyi 3 gün kötü demişsin ya bu evlilikte daha çok olacaktır. Aynı evin içinde sana kızması için daha çok sebebi olacaktır. Çünkü adam sinirli. Ve en büyük sorun şiddete egimli bir yapısı var. Başkalarının yanında bozma huyu hiç iyi değil.

Kısaca ben olsam asla evlenmezdim

Tatlım eline tesbih alan kendini mafya sanıyor , bı gelip asıp kessin bakalım dişli birinin yanında dişlerini eline vermiyorlar mı... Ben bu yorumdan sonra o insanın aklı başında birisi olduğuna inanmıyorum... Acilen ayrilmalisin
Ya fazla hakkında konuşmak istemiyorum mübarek ramazan günğnds mafya tipli asarım keserim işte sana kim baktı, çok sinirli, herkese her şeye sataşan korkusuz bi tip aslında çok kavga etmiş bu zamana kadar

Cok sevsende aşkından ölsende , yataklara düşsende acından, asla ama asla o kişiyle evlenme, daha evlenmeden şiddet egılımlı bır adam, tokat atmamak için sabreden dişlerını sıkan gerektıgınde kendını hakım olmaya calısan adam, evlendıgın ılk gunde sinir anında bu şiddetin alasını yapmaya cok ama cok yatkın..ustelık artık senıde elde etmış olucak bır kaybetme korkusuda olmayacaktır , rahat şekılde sana ıstedıgı gıbı baskı kuracaktır . Uzak dur derım benım tavsıyem... şimdiden geçmiş olsun

Ayrılmakta aklımın ucundan geçse başkasıyla nasıl sevgili olur düşüncesi beynimi yiyor
Ikinizde normal degilsiniz canim.tedavi olun birlikte duzelmezse ayril.yazik yarin buraya gelip hamileyim esim beni dovuyor diye konu acarsin.birak yoluna gitsin erkeksizde yasanir bu kadar pohpohlamayin sunlari.vurmak nedir hayvanlara da insanlarada siddete karsiyim

sen evlen boşanırsın. bir süre sonra anlayacaksın ki sevmek herşeye yetmiyormuş pişmanlığın dibini yasayacaksin ben ne yaptım diceksin şimdiden vuruyorsa evlenince neler yapar hiç düşündün mu ?

Yol yakinken ayril canim . Evlenince dahada kotu olucak . Hayat senin ama geri donusu zor olan seyleri yapma.. burdaki cogu kisi emin ol tecrubesine gore konusuyor. Eski ben olsaydim niaanliligimda bir bagirmasinda birakirdim . Ama simdi cocuk var isleri kendim zorlastirdim. Sende hayatini kimse icin zorlaastirma . Evleniceksende bir muddet cocuk yapma korun ..

Eğer gerçekten yardım istiyorsan buradaki tüm kadınlar haklı olarak sana 'ayrıl, ilerde dayak yersin, hayatın mahvolur' diyeceklerdir. Çünkü başka yolu falan yok! Sihirli bir iksir yok! Ha bakıyorum ki psikojik şiddeti şiddetten saymıyorsun.. Eminim sen bu adamdan da ayrılmazsın. E hayırlı olsun o zaman yeni huzursuz, mutsuz, dayaklı-küfürlü, bol delirmeceli, bıkmalı hayatın :)

Aynı şeyi babanız annemiz yapsa burada özgür olmak istiyorum , ayri eve cikmak istiyorum yeter artık diye bağırırsiniz. Elin adamı yapınca tatlı mı oluyor nedir? Ayrilmani şiddetle tavsiye ediyorum.Siddet'le dedim diye dikkate alırsın belki.

Son düzenleme:
Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...
ayrıl demek kolay ama yazdigin seye bakilirsa seninkj ona karsi sevgi degil bagimlilik once bundab kurtulmaya calis cunku daha nisnaliyken bunu yapan ilerde ne yapmaz ki.

Sizinki sevgi değil bence takıntı olmuş. Alışkanlıktan dolayı ayrilmayi kesinlikle goze alamiyorsunuz ama hata yapiyorsunuz. Size yazık. Ayrilmayi kafaniza koyun ve ayrilin bence

Ya fazla hakkında konuşmak istemiyorum mübarek ramazan günğnds mafya tipli asarım keserim işte sana kim baktı, çok sinirli, herkese her şeye sataşan korkusuz bi tip aslında çok kavga etmiş bu zamana kadar
Bak canm böyle adamlarla evlenilmez.evlenince emin ol çekilmez bi adam olacak ozaman soguyacaksın ayrılmak isteyeceksin ama evliyken ayrılmakta zor olacak.bile bile lades deme şimdiden belli ediyo kendini ayrılmalısın

Sizinki kesinlikle takinti haline gelmis bu sevgi olamaz cunku, insan kendisine siddet uygulayan kisiyi sevmeye nasil devam edebilir??? Biraz olsun kendinize sayginiz varsa ayrilirsiniz

Tüm yorumlarınızı okudum ve maalesef ki siz bu insanla evlenecekmişsiniz gibi duruyor.
..

Yılları devirdigim hayat arkadaşım , parmağını bana değdirse , aileme küfür etse, beni hiç saysa gözümü kırpmadan boşarım.
Ben daha ölmedim. Ancak cesedimin karşısında biri aileme küfür edebilir, bana vurabilir , hakaret edebilir.
Doğduğuna pişman ederim onu.

Sevgi bu değil. Pamuklara sarıp sarmalayan adam gibi adamlar var.

Kendinize gelin , hayatınızı çöp yapmayın.. Çok pişman olursunuz. Bu insanı baba yapmayın lütfen.

Tıp okuyorsunuz , hayatınıza onca emeği harcamişsiniz. Ailenizin tek göz bebegisiniz.

Şimdi böyle bir insan için hayatınızı hiç etmeye değer mi ?*

Şuan altı üstü yüzüğü atacaksınız. Evlendikten sonra harap olmuş ruhumuzla birlikte mahkeme koridorlarında sürüneceksiniz.

başkasıyla birlikte olsa o kişinin neyini kıskanacaksın" kimbilir onu ne güzel dövüyodur şimdi" mi diyeceksin? allah akıl fikir versin.

Yollarda tanıdıklarımız şahit oldu bana bağırmasına
Bu dediğin ne kadar aşağılayıca bişe biliyo musun sen herkesin aklında böle kalıcaksın haberin olsun ki seni baş tacı edecek birini sewnelisin bence

bildiğin kaç yavrummm ayakların tottona vurana kadar kaç derim bugün seni yollarda rezil eden adam utanmadan döverde yer mekan tanımaz sevgi tırrrtt bebeğim gençliğini heba etme en fazla 3 5 ay bilemedin 1 yıl ağlarsın haa yok ben ömür boyu ağlamak işkence görmek istiyorum diyorsan da git evlen nişanlılık dönemi tanıma evresidir.

Back
X