Allah rızası için bakın 🥹

Seddddossss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
56
16
3
31
Sevgili anneler 21. Haftalık gebeyim 20. Haftada bebeğin akciğerinde sıvı saptandı ve sadece ciğerinde var.Drlar sonlandır yaşamaz diyor ama bebeğimin haftası şuan sağlığı iyi bu zamana olan kadar tüm testleri normaldi.Bu durumu yaşayan oldumu sonrasında iyileşen düzelen birşey söyleyin Allah rızası için

Başak doktora gittiniz mi, bence birkaç doktora gidin. Sonradan oluşan bir şey miymiş bu fetal DNA yaptırmış mıydınız?

Başak doktora gittiniz mi, bence birkaç doktora gidin. Sonradan oluşan bir şey miymiş bu fetal DNA yaptırmış mıydınız?
Bir sürü dr gittim onlarca hepsi ciğerinde sıvı olduğunu söyledi ve her gittiğim farklı şeylerde söyledi kalbi delik midesi delik diyaframı delik vs diye amniyosentez verdim sonucu bekliyorum dua edin lütfen

Bir sürü dr gittim onlarca hepsi ciğerinde sıvı olduğunu söyledi ve her gittiğim farklı şeylerde söyledi kalbi delik midesi delik diyaframı delik vs diye amniyosentez verdim sonucu bekliyorum dua edin lütfen
Rabbim bebeğinizi size bagışlason inşallah. Allahım esirgesin. Peki bu kadar sorun daha önce nasıl belli olmamış fetal DNA ya da ikili tarama yaptırmamış mıydınız?

Rabbim bebeğinizi size bagışlason inşallah. Allahım esirgesin. Peki bu kadar sorun daha önce nasıl belli olmamış fetal DNA ya da ikili tarama yaptırmamış mıydınız?
2 Li 3 lü tüm testleri yaptırdım hiç bir sorun yok ve dr bu haftada biranda olmaz daha önceki testlere usg bakıp evet birşey yok ve biranda olmuş dedi gerçekten çok karmaşık bir durum diye ekledi ce bebeğim tüp bebek ona çok zor kavuştum

İnşallah bginizin hiçbir şeyi yoktur bir yanlışlık olmuştur çok zor gerekten

Özele mi gidiyorsunuz devlete mi?
Size onerim iyi bir profa gidip gorusmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…