Allah rızası için bakın lütfen!!!

10bin tane ve iza maridtu fe huve yeşfini okuyoruz.

Okunan: 7.580
Kalan: 2.410

bermuda bermuda su an durumu nasil acaba?
Bilgece çok şükür iyi. Sadece 10 gün içinde gelicek olan bi raporu bekliyoruz. O da iyiyse eğer inşallah her şey yoluna giricek. Hastahaneden taburcu olup evine gitmiş. Ziyarete gidemiyoruz enfeksiyon riskine karşı ama arıyoruz sık sık. O kadar titiz davranıyolar ki çocuğunu kreşe bile yollamıyolar hastalık kaparsa ona da bulaşmasın diye. Malum ciğerde hastalık. Allah dua eden herkesten razı olsun. Hastahane odasına gittiğimizde ameliyata girmeden bile o kadar şen şakraktı ki anlatamam. O kadar hayat dolu ki. İnsanın içi parçalanıyo baktıkta. Allahım onu bize bağışlasın. Neyse ki çok iyi bir eşi var birbirlerinin gözünün içine bakıyolar. Kuzenimin doktorunun eşiyle kuzenim aynı anda hastalığa yakalanıyorlar. Şu an kuzenimin doktoru eşiyle ayrı boşandılar. Malesef herkes hastalıkta sağlıkta sözünü yerine getiremiyor. Allah herkese bu zorluklarda bile yanında olucak bir eş nasip etsin. Sağlıkla sınanmak çok zor. Hele ki bir de minnacık bir çocuk varsa. Allah kimseyi bunun gibi zorluklarla sınamasın

çok çok üzüldüm ve okurken içime oturdu derdiniz. bu konuya rastladıktan sonra zaten içim rahat etmeyecek.
bende dua edicem allah kuzeninizi size bağışlasın inşallah..ismi nedir ?

Canım yaaa çok üzüldüm.
Rabbim acil şifalar versin.
Çocuğuna bagislasin.
Duâ ediyorum hemen.

Allah kuzenine şifa versin umutsuzluğa düşmeyin ne olacağı hiç belli olmaz iki ay yaşamaz denip yıllarca yaşayan var umutsuzluğa düşmeyin allah herkesin duasını kabul eder inşallah ve arkadaşımızı yavrusuna bağışlar...

çok çok üzüldüm ve okurken içime oturdu derdiniz. bu konuya rastladıktan sonra zaten içim rahat etmeyecek.
bende dua edicem allah kuzeninizi size bağışlasın inşallah..ismi nedir ?
İsmi Fulya. Çok teşekkür ederim duyarlılığınız için Allah kabul etsin dualarımızı

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Tamamladıysak ne mutlu bana. O kadar duygulandım ki anlatamam. Allah kimseye böyle dert vermesin
Canım benim hesabıma göre tamamladık ama hata yapıyor olabilirim. Son durumu Bilgece'ye bir sormak lazım. Eksiğimiz olmasın da aman.. Bu arada okunmasını istediğin başka bir dua varsa başlarız inşallah. Sen canını sıkma. Rabbim sevdiği kullarının imtihanını çetin veriyor ama mükafatı da bir o kadar büyük inşallah.

Rabbim acil şifa versin rabbim onu çocuğuna bağışlasın inşaallah en kısa zaman da iyileşir rabbim kuzenine ve size sabır versin

kuzenim akciğer kanseri yarın ameliyat olucak ciğerinin ön lobunu alıcaklar. Hamileyken göğüs kanseri teşhisi konulmuştu. Hem hamilelik hem kemoterapiyi birlikte götürdü çok şükür çocuğu sağlıklı doğdu. Sonra kanser kemiklerine ve ciğerlerine sıçradı. Daha baharda gelip bize müjdeyi vermişti kanser hücreleri kurumuştu tedavi yanıt vermişti sonunda. Lanet olası kanser yeniden uyanmış ciğerlerinde. Kuzenim daha 30 yaşında gencecik oğlu daha 2.5-3 yaşında bir minik :KK43: hepimiz perişan olduk yalvarıyorum dua edin lütfen konumu taşımayın ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi olur lütfen lütfenn dua edin hepiniz Allah herkesten razı olsun
Rabbim hayirli acil sifalar versin, evladindan ayirmasin.. Ismi neydi ismine dua etsek daha guzel olur

daha yenı gordum bermudam :( çok üzüldüm :(
allah onu yavrusuna,eşine,sizlere bağışlasın dua edicem kuzum benim güzel haberler ver inşallah

Allah yardimciniz olsun bir daha yasatmasin.

babannenın durumu nasıl nasıl beslıyorsunuz ateşlenmelerı oluyormu bnmde anneannem aynı durumda ama bnı 2 yaşından berı o buyuttugu için annem demek daha doğru olur ne yapacağımı şaşırdım tedavı olmaz dıolar ağrıalrını nasıl haffletrz nasıl beslerız vucudu bılen varmı ?

Back
X