Allah Rızası Icin Bakin....! :(

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.299
526
323
Kızlar moralim çok bozuk. Dizlerim titriyor. Elim ayağım bosaliyor. Biranda yere yigiliverecekmis gibi hissediyorum kendimi.
Boyle bir aci yok. Boyle bir üzüntü yok. Insanin caninin parcasina birsey olunca nasil da yaniyormus cani...

Canim babam, benim canim babam son 3 ay icinde cok zayifladi. Bacaklari incecik oldu. Onu öyle gorunce icten ice sebebini sorguluyor icten ice üzülüyordum.
Sebepsiz cikmadi bu hissim üzüntüm.
Dort tup kan alindi kendisinden, bir dizi tetkik, rontgenler, tomografiler...
Bu tetkiklerin tamaminin sonucunu almadik henuz. Tetkiklerin ilkinde babamda dalak büyümesi oldugunu, ikincisinde ise kaninda buyuk oranda iltihap olduğunu ogrendik...
Bunlar buyuk sorunlar degildi, icim rahatlamisti taa ki bugune kadar....

Bugun boyun kısmındaki sislikten dolayi o bolgeden de bir film cekildi...
Doktorlar diğer tetkiklerin sonucunu da gormeden kesin konusmak istemiyor ama babamdaki tum belirtiler onda HODGKIN (HOCKIN) HASTALIGI olduğu yönünde.
Bu bir cesit kanser turuymus lenflerde olan.
Duyar duymaz bunu gozlerim doldu. Bunu bana söyleyen annrmdi. Gozlerimi kacirdim ondan dinleyemedim tamamen. Kendimi lavaboya attim sesimi duyurmadan agladim agladim ağladım..

Kardeslerimse habersizler herseyden. internetten arastirmaya başladım. Burasi geldi aklima ...

Sizlerden dua istiyorum.
Ve lutfen kendis veya cevresinden biri bu hastaliga yakalanmis olan ve kurtulan biri varsa beni bilgilendirsin.. kendimi hic bu kadar caresiz hissetmedim ben

Tetkiklerin tamami geldiginde ne olur Yarabbi BAbam kanser olmuş olmasin... Bana onun acisini gosterme.. beni bu acıyla imtihan etme. Bu yuk cok agir. BeN babama dayanamam. Ben yapamam ne olur Allahim !! Ne olurrr !

zor bir döneme girmişsiniz,umarım tahlillerde kötü birşey çıkmaz,siz içiniizi ferah tutun biraz,güçlü olun,allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun sabır versin. Çok geçmiş olsun o hastalık hakkında bilgim yok ama ins Allah babanızı size bağışlar

zor bir döneme girmişsiniz,umarım tahlillerde kötü birşey çıkmaz,siz içiniizi ferah tutun biraz,güçlü olun,allah yardımcınız olsun

Insallahh. Allah razi olsun.
O kadar zor ki. Bakamiyorum babamın yuzune. Benim bildigimi bilmiyor... dayanmak cok güç. Ben güçlü degilim o kadar.
Hep dua ettim Rabbime ailemden kimsenin acisini agrisini.gosterme yasatma bana diye. Hep boyle dua ederdim.
Rabbim beni bunla imtihan etmeyi takdir etti. Amenna.. Ama olmasinn. Ne olur olmasin.

dediğim gibi inşallah olmaz
ancak herşey bizler için
başa gelen çekiliyor
tüm acılara,kayıplara alışıyor insanoğlu
o yüzden evladın var mı bilmiyorum ama
allah onların acısını göstermesin
çünkü o acı hiçbirşeye benzemiyor

Rahatsızlığı neyse Allah şifa versin. Inş önemli bişey değildir dua et bol bol isyan falan etme sakın. Allah yardımciniz olsun zor bi durum

Evli değilim. Sozluyum henuz. Babam hep kizimin sagsalim guvenilir biri ile evlenecegini gordum ya artikhayattan baska birsey istemem der (
Evlat acisi da baskadir. Kotudur canindan can gitmesi.
Ah....

Öncelikle geçmiş olsun.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Patoloji raporunu görmeden bu tanı ön tanıdır.Kesin denemez. Bu ön tanının doğru olduğunu kabul ederek yazmaya devam edeceğim.

Hoş ve kolay bir durum değil. Bunu kabul etmek gerek. Keşke hiç olmasaydı. Ancak Hodgkin lenfoma olabilecekler içinde en iyisi denebilir. Zorlu bir mücadele gerekiyor. Bir tür savaş gibi düşünün. Kür şansı var. Uzun süreli tedavi (kemoterapi ve radyoterapi) Günleriniz hastanede geçecek. Maddi ve manevi destek olmanız gerek. Tedavi sırasında kendini kötü hissedecek. Yorulacak yorulacaksınız. Ama dayanmanız gerek. Sonrasında da hep kontrol altında olacak. Ama sakın pes etmesine izin vermeyin. Çünkü tedavi şansı çok yüksek. Çünkü yıllarca, yıllarca sağlıkla yaşayabilir. Bu mücadeleyi kazanabilirsiniz.

Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun hepinizden inşallah.
Isyan yok cok sukur tevekkul ve teslimiyet icindeyim.
Ama bu aci kotu. Cok kotu.
Hiç yakistiramiyorsunuz hic konduramiyorsunuz. Oyle uzak geliyor ki insana...

Allah razı olsun hepinizden inşallah.
Isyan yok cok sukur tevekkul ve teslimiyet icindeyim.
Ama bu aci kotu. Cok kotu.
Hiç yakistiramiyorsunuz hic konduramiyorsunuz. Oyle uzak geliyor ki insana...
maalesef öyle oluyor,
kötü hastalık,kaza,ölüm,
hiçbirimiz sevdiklerimize ve kendimize yakıştıramıyoruz
hiç başımıza gelmez sanıyoruz,hayat....​

Son düzenleme:

Hem üzüldüm hem sevindim yorumunuzla guzel kardesim... iyi sonuclar veren bir hastalik olmasi ve hastalik sureci ile ilgili anlattiklariniz hasebiyle... Allah raxi olsun
Dua eder dua beklerim...

Rabbim şifa versintez zamanda inşallah. Ben de aynılarını yaşadım çok zor biliyorum Allah sabır versin sizlere

Canim benim yasin kucuk olmali buna ragmen ne guzel teslim olmussun.insallah babanin bir seyi yoktur.bu aksam dua edecegim baban icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…