Allah Rızası Icin Bakin....! :(

O halde soyle yapalim.biz sana ancak dua ederek yardimci olabiliriz.istersen birlesip dua okuyalim.mesela fatiha suresi bir sifa ayetidir.ben cepten baglaniyorum simdi evden giremem ama sabah iste bakarim.sen gonullu arkadaslarin listesini cikar kim kac tane okur diye tablo falan yap.sabah ben de eklenirim.hatta dua topigine de acabilirsin.bana da mesaj at.

Haklisin. Beynim durmus durumda. Boyle sizlanmak yerine soyledigini yapmaliyim. Belki sizin hatriniza Mevla babamla sinamaz beni...
Dua kisminda konu acacagim insallah.
Linkini yazarim buraya da...
Allah razi olsun insallah...

Allah yardımcınız olsun.Kötü düşünmeyin dua edin her şey bitmiş değil.Siz moralinizi iyi tutun ki ona da destek olabilin.Mutlu olacağı şeyler yapın.uzman değilim bu konuda ama moral önemli diye biliyorum.Üzülmeyin her şeyin çaresi var iyi olacak inşallah.

Haklisin. Beynim durmus durumda. Boyle sizlanmak yerine soyledigini yapmaliyim. Belki sizin hatriniza Mevla babamla sinamaz beni...
Dua kisminda konu acacagim insallah.
Linkini yazarim buraya da...
Allah razi olsun insallah...

Insallah canim.elimizden geleni yapariz

Insanin aklina her sey geliyor. Moral col onemli elbet ama Insan ne kadar zayif oldugunu farkediyor.
Yarin ilk kez sozlumun ablasinim evine davetliydik nasil gidecegim bu moralle bilmiyorum. ..

Canım Allah şifa versin. Gözlerim dolarak okudum yazdıklarını.. Bende ailemdeki birini kaybetmekten çok korkuyorum fakat üzülme. Benimde daha 1 ay öncesine kadar babannem hastaydı senin gibi sürekli ağlıyordum kimseye belli etmeden. O sıra bol bol dua ettim,namaz kılarken bile ağlıyordum. Kendini bırakma Allah'a sığın,derdi veren sensin şifayı da ver Rabbim beni bununla sınama senden yardım istiyorum diye dua ettim hep, sende bu şekilde dua et. Şu an bile dua ediyorum sana.. Moralini bozma sakın babanın morale ihtiyacı var. Bütün dualarımda sende varsın artık.. Ama kendini bırakma tamam :26:

Allah razi olsun canim benim insallah hayirli haberler verebilirim. Duandan hic eksik etme bizi. Rabbim razi oldugu kullarindan eylesin ...

canım kardeşim çook geçmiş olsun
şuan şoktasın bir sakinleş bakalım kendine gel
çok şükür ölen falan yok henüz ortada
sen böyle babana nasıl yardımcı olacaksın
sana en çok ihtiyacı olduğu zaman şimdi
dimdik ayakta olman lazım

benim dedeciğim 80yaşında direndi lenf kanserine yıllarca yaşadı
inşallah tedaviye cevap verir vücudu
umutsuzluğu bir kenarı bırakın
onu sağlıklı yaşatmak için neler yapabilirsiniz bunu araştırın birlikte mutlu anlar geçirmeye bakın
hüzünlü filmleri şarkıları bile çıkarın hayatınızdan evde olumsuz konuşmaları bile yasaklayın
felaket tellalı komşulara akrabalara izin vermeyi
inşallah şifa bulur.
Allah bilir vademizi
ben de dualarımı gönderiyorum

Allah razi olsun... herkes sever babasini ama bizim aramizdaki bag çok farkli. Bu yuzdendir dirayetli duramayisim

Geçmiş olsun. Allah şifasını versin inşallah cnm.
Allah bütün hastalara tez zamanda şifa versin.yardımcıları olsun.

canım inşallah sonuç farklı çıkar.dua edicem.ama şunu söyleyebilirim.iyileşmesi en kolay kanser türlerinden biri bu.hodgkin hastalarının %90 ı iyileşiyormuş sanırım.allah yardımcınız olsun.içini ferah tut canım.inşallah baban sağlığına kavuşacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…