allah rizasi icin bana yardim edin, sizce bu normal kurtulmak icin napmaliyim??

Melegimbenim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
170
0
0
- Yurtdışı
NOLUR OKUYUN YARDIM EDIN;; BIRAZ UZUN OLDU AMA LÜTFEN YARDIMA IHTIYACIM VAR, aksamlari uyuyamiyorum artik.. neler oluyor bana??

daha önce bir konu acmistim nisanlimin hakkinda hatirlarsaniz..

NISANLIMI COK SEVIYORUM COOOOOOOOOK , cok ilgileniyor üstüme düsüyor , tertemiz bir insan 4 senedir beraberiz ve nisanliyiz

ne bileyim pasakliligi, hizli hizli hareketlerini, tuaf yürüyüsünü, tartismalardaki tavirlari.
cok sacma biliyorum ama sonra birsey oluyor tuaf gibi böyle sanki ne bileyim mesaj yaziyorum nisanlima

aynen söyle " askim nasilsin napiyorsun, iste su hizli hizli hareketlerin varya onlari yapma artik sevmiyorum"
simdi adam bunu okuyunca saskina dönüyor tamam askim senin istemedigin seyleri yapmam diyor

ama sacma degilmi yaa niye böyle oluyorum ben??
1-2 saat sonrada pisman oluyorum mesaj yazdigim veya düsündügüm icin benden sogur diye korkuyorum
amacim onu yönetmek degil.. allah askina nedir bu??

dügün ceyiz stressindeyim onunda sIkIntisi olabilirmi acaba?

Lütfen bir fikir verin bana..

Son düzenleme:
ya canım hızlı hızlı hareket derken orayı anlamadım pek ama hoşlanmadığın şeyleri söylemen gayet normal bi sorun görmedim ben

canim
yazdiklarini okuyunca aklima bekarkenki flörtlerim geldi..senin dedigin gibi oturus yürüyüs yada konusma tarzi sinirlilik yada pasaklilik vs bircok sey görürdüm aninda sogurdum..iliski falan kalmazdi..ben seni cok iyi anliyorum o hareketler bana batardi hemen sogurdum..ilk defa esimde öyle olmadi esimi cok hemde asiri cok :)) sevdim evlendim..onunda bana farkli gelen huylari var ama ne sogudum yada gicik oldum hatta sevimli geliyor bazi tuhaf seyleri.
ben sana sunu söylemek isterim iyi düsün sen nisanlini gercekten seviyormusun?? bunu iyi düüsn.evlilik cok baska. eger sevgi yoksa cekilmez..yada bu düsüncelerin strestede olabilir evlilik heyecani. önce bunu anlaman lazim..

bence sizin sevginizde sorun var ,bu kadar ufak şeyleri sürekli kafaya takmanız ,yeterince sevmiyor onu kendinize yeterince uygun görmüyor oluşunuzdan kaynaklanıyor..
evleneceksiniz artık büyüyorsunuz ,kendinize ait bir eviniz ,çoluk çocuğunuz olacak ,kendinize güvenemiyorsanız evlenmeyin..
evlenecekseniz de sorumluluklarınızın farkına varın ve artık büyüyün..
bütün hayatnınız kendi ailenizin yanında geçirmeniz imkansız..
artık siz yeni bir aile kuruyorsunuz..
böyle sürekli onları düşünecekseniz bekar kalın onlarla yaşayın ozaman ..
hepsi bir arada olmaz hiçbrşeyin..
daha şimdiden bunları kafaya takarsanız asıl büyük sorunlarınızın nasıl üstesinden geleceksiniz bilemiyorum doğrusu

yorumun icin tskler, ancak bende gicik olma veya sogumak söz konusu degil, sadece o anlik böyle tuaf hisediyorum. nisanlimda cok sakaci biridir ve tuaf hareketlerin bazen cok gülerim cok tatli bulurum ama bazende böyle tuaf hisediyorum, uzaktayiz üstelik her 3-4 ayda görüsüyoruz belkide bundan . bizim askimiz baska bunu herkez diyebilir ama bizimki cok baska..
ben nisanlimi deli gibi seviyorum deli gibi. ancak öyle aklima gelince o anlik dedigim gibi tuaflik sariyor beni o yüzden konuyu actim, evlilik stressindeyim suan ceyiz düzme stressinde ne para yetisiyor ne bisey canim bunada sIkIliyor tabiki daha dogrusu hemen evlenmek istedigimiz halde aileler yüzünden 1 sene daha beklemek zorunda kaliyoruz sanirim biraz kendimi rahat birakmaliyim:) yorum icin tskler.

bu nasil bir yorumdur? yüzüme sak diye carpaman icin acmadim ben bu konuyu. sanirim senin insanlara yaklasim tarzinda birseyler yanlis eyer günlük hayattada böyleyseniz yakinlariniza ailenize aciyorum acikcasi.
sen beni taniyormusun aramizdaki aski biliyormusunda sevginde sorun var diyebiliyorsun bukadar kolay, pardonda sanane? sen nerden bileceksin benim nasil sevip sevmedigimi? sen nerden bileceksin onu kendime layik görüp görmedigimi? nebicim bi sacma yorum bu ya?
ben senden sevgimi ölc bic mi dedim! akil verin herkeste böyle oluyormu kusurlarini söylüyormu dedim, belki nisanliminda hosuna gitmeyen davranislarim var, ne yani simdi ODAMI BENI SEVMIYORRR!!!!!!!!! BEN ONA LAYIK DEGILMIYIM YANI!! hic bir alakasi bile yok.. dordürüz okumadan etmeden yorum yapmissin böyle birsey cikmasi normal.
sevgimde hic birsey yok. biz birbirimize deli gibi asigiz. fark etiysen zaten nisanlimi COK SEVIYORUM COK yazmistim konumda.
herkezin görüs boyutu degisik, hizli hizli ordan oraya kosmasi beni sinir edebilir ne var bunda, herkezde oluyormu herkez nisanlisinin kusurlarini görüp söylüyormu diye danismak istedim
SEVGIMIN BOYUTUNU ÖLCÜN ; EVLILIGE HAZIR OLMADIGIMI DEMENIZ ICIN DEGIL!
kendimede güveniyorum evliligede hazirim, konumuz bu degilde zaten, her türlü yoruma acigim ancak böyle konuyla alakasiz ve yargilama boyut ölcülen bir yorumu
kabul etmiyorum, birdahakine konumu dordürüz okuyup öyle yazin yada hic yazmayin sevinirim.

Son düzenleme:
ahaaa haaaa çok şekersin.. :)
bu üslupla yazdığın yada konuştuğun sürece sorun olmaz. çok sempatik geldi bana.
evlendikten sonra keşke takacağın öyle başka şeyler olacak ki bunları özlersin bile. geçer merak etme.

neden olumsuz yorum yapanlara , sinir oluyorsunuz , herkez duymak istediginiz seyleri soylemek zorunda degil , burda ,
arkadasimizda fikrini yazmis cekilmis , asil siz sevgilinize boyle davraniyorsaniz ona acimaniz lazim :)
yorum kaldiramayacaksaniz acmayiverin konu falan ...

hic alakasi yok .benim sevgilime acincacik bir durumum yok malesef, herkez dönüp bir kendine baksin bence anlayana..:) bunu bana demek sana düsmez ayricada. iyi kötü herkez yorumunu yapsin kaldirmama gibi bir durum olsa acmazdim konuyu:) sadece konu iyi okunup yorum yapilmasini istiyorum okadar.

Son düzenleme:
bence gereğinden fazla tepki veriyosunuz..
bende okuduğumda aklıma direk, sevginizi sorgulamak geldi..
evet yazmışsınız çok seviyorum diye ama insan bazen çok başka duyguları sevgi sanabilir; alışkanlık gibi mesela..
bence seven insan sevdiğinin kusurlarını öyle sizin anlattığınız derecede görmez..
bu benim düşüncem..
arkadaşında düşüncesi buydu ve buna görede yorum yaptı, biraz sakin karşılamalısınız yorumları..
kimse sizin buradan sevginizi ölçüp biçemez evet ama yazdıklarınız doğrultusunda yorum yapabiliyoruz ancak ve yazdıklarınızda ben dahil bazı arkadaşlarda bu kanıyı uyandırdı..

allah rızası için demişsiniz bende mühim bişi sandım:) geçer bunlar çok önemli değil inanın. nişanlılığın keyfini çıkarın gitsin mutluluklar

ben nisanlimi gördügümde kalbim yerinden cikacak gibi carpiyorsa, ilk tanistigimiz gün ki gibi heyecanlanip utaniyorsam bu ALISKANLIK olmaz.
veya sevmiyorum onu " olamaz.

sevgimi askimi yargilamak kimsenin haddine degil , iyi kötü herkez yorum yapsin ama bunu sorgulamak sizlere düsmez bilip bilmeden tanimadan:)

yorum icin tskler. herkez kusur görebilir , bendede vardir nisanlima batan.. bunda ne var? dile getirmekte ne sakincasi var acaba hemen sevmiyor oluyor anlamiyorum, insanlar var nisanlisini kocasini nefret ediyorum ondan veya sevmiyorum biliyorum diyorlar ne kusuralar buluyorlar , ben ise nisanlimin sevmedigi kusuralari dile getirince sizdedemi böyle deyince sevmiyorsun oluyor gercegi zaten bir ben birde allah bilir:) .. neyse

Son düzenleme:

dile getirmekte sakınca yok zaten..
biz yaptığımız yorumlarda haksız olabiliriz, yanılıyo olabiliriz.
ama burda sizin her beğenmediğiniz yorum için insanlara bu kadar sert konuşmanız yanlış..
burası kaç bin kişinin üye olduğu bi platform, ne üslubu ne yorumunun içeriği sizin fikir yapınızla asla uyuşmayacak binlerce insan var burda..
her konu açıldığında bunları yazmak zorunda kalıyoruz
konu açıldıysa, saygı sınırları aşılamdan her tür yorum yapılabilir.
iyi geceler.

stresten canımmmm

bazen insan oyle doluyorkii... oyle canı sıkılıyorki bu donemlerde neye sarcagını sasırıyo

seninkilerde anlık gelip gecici seylermiş zaten ve anladıgım kadarıyla son donemde olmaya baslamıs sıkma canını

sonradan pisman oluyorsaniz , 2 kere dusunun o zaman nisanliniza yansitmadan ,
onun kusurlarini soyluyorsunuz diyede , sizden soguma gibi bir durumu olamaz , bence...

Son düzenleme:
sonradan pisman oluyorsaniz , 2 kere dusunun o zaman nisanliniza yansitmadan ,
onun kusurlarini soyluyorsunuz diyede , sizden soguma gibi bir durumu olamaz , bence...

tamam anliyorumda yani ben simdi kötü bir insanmiyim? nisanlimin kusurlari vardir, benimde vardir hepimiz insaniz ama su stressli halimde bazilari aklima gelince ve bende bunu dile getirince kötü bir insanmiyim ben simdi, benimde bazi hareketlerim nisanlimin hosuna gitmiyebilir oda dile getirse kizmam küsmem.. yeterki sevgi saygi cercevesinde olsun yoksa birbirimizi sevip sevmemekle alakasi yok.. sevgimizde bir sorun yok bunu anlatmaya calistim ama bir kac kisi dordürüz okumadan yorum yaptigi icin sinirlendim tabiki biraz..

yorum icin tskler

insallah canim, su ceyiz isi beni maf eti bitmiyor bi türlü bi taraftan para yetistir bir taraftan diyet yap of allah yardimcimiz olsun hepimiz icin..

insallah canim, su ceyiz isi beni maf eti bitmiyor bi türlü bi taraftan para yetistir bir taraftan diyet yap of allah yardimcimiz olsun hepimiz icin..

aminnnn

ben daha ceyize baslamadım sayılır... ama şimdiden stresi sardı... daha vakit var deyip geçiştiriyorum hakkımızda hayırlısı

Yorumları okumadan yazacaktım ama bakayım arkadaşlar ne demiş derken birde ne göreyim benim düşündüğüm gibi düşünen bir arkadaş paylanmış :26:

Aslında bende ilk okuduğumda sevgide bir azlık varsa bu tip hareketler göze daha çok batabilir diye düşündüm

Ama tekrar söylemişsiniz ki deli gibi seviyormuşsunuz.

O zaman şöyle birşey geçici evlilik stresinden bazı şeyler çok gözünüze batıyordur.

canım ben senin daha önce açtığın konuları da okumuştum nişanlınla ilgili yine buna benzer şeyler yazmıştın.
bence evlilik stresindendir, sonuçta ailemizden ayrılıp bi erkekler yaşamaya başlıycaz,
ya mutsuz olursak die korkuyoruz, üzülme bende de aynı stres oluyor bazen.
ama nişanlınla ilgili rahatsız olduğun noktalar varsa veya ileride sorun olabileceğini
düşündüğün konular, şimdiden halletmeye çalış derim, konuş onunla.
mesela benim sevgilim de çok titizdir ben biraz dağınık bi insanım.
ilerde sorun olur die korkuyodum, oturdum konuştum bak dedim benim başımın etini
yeme ortada bi bardak kaldı die ben fazla titizliğe gelemem biraz sen bana biraz ben sana
ayak uydurcaz orta yolu bulcaz die soktum kafasına şimdiden
sora ilerde vay efendim bu nie böle şöle demesin
bunun gibi çözümler üret şimdiden, ha verdiklerisözde dururlar mı onu bilemem
ama ben şimdiden önlem alıyorum kendimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…