Allah rizasi icin bi bakarmsiniz ..

hatundeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
17
11
31
kızlar ne olur bi akıl verin ..çok mu sorunluyum kendimle :-) neyse uzatmadan benim böyle yüzümde daha doğrusu deri altında komedonlardan var beyaz. Beyaz bazen sadece kirmizi oluyor şişiyor ve sönüyor .bazen böyle deri üstünde pürüzlü 1 ay filan kalıyor .kullanmadigim ilaç kalmadı isotrexin clindoxyl filan liste uzar yani .ne olur bi çaresi olan varsa bana da bi el atsın ..

kil maskesi ve cay agac yagi uygula. bir kac damla cay agac yagi az miktar suyla (1 cay kasigi) karistir ve pamukla yüzüne uygula. ben 2-3 gündür kullaniyorum yüzümde senin o komedon dediginden tek tük kaldi:KK39:

kil maskesi ve cay agac yagi uygula. bir kac damla cay agac yagi az miktar suyla (1 cay kasigi) karistir ve pamukla yüzüne uygula. ben 2-3 gündür kullaniyorum yüzümde senin o komedon dediginden tek tük kaldi:KK39:
Bende şimdi tam doktordan geldim yağ bezesi olduğunu guvenilr bir yere cilt bakımı yaptırdıktan sonra bu bakımları yaparsak daha etkili olacağını ve tekrarlamayacagini ve dediğin gibi içinde çay ağacı yağı olan bir ürün önerdi ..kesinlikle deneyecgim ..Teşekkürler ..

komedon dediginiz şey küçük yag bezecikleri mi? eger öyleyse kolestrolünüze mutlaka baktırın der ve konuyu hortlatırım :KK53:

komedon dediginiz şey küçük yag bezecikleri mi? eger öyleyse kolestrolünüze mutlaka baktırın der ve konuyu hortlatırım :KK53:
Ay ne güldüm ya :-) ALLAH da seni güldürsün ..şeker kolestrol herşeyim normal ..dayanamadım en sonunda zoratenin kullanmaya başladım bakalım :-)

Bende şimdi tam doktordan geldim yağ bezesi olduğunu guvenilr bir yere cilt bakımı yaptırdıktan sonra bu bakımları yaparsak daha etkili olacağını ve tekrarlamayacagini ve dediğin gibi içinde çay ağacı yağı olan bir ürün önerdi ..kesinlikle deneyecgim ..Teşekkürler ..
Merhaba hatundeli benim kardeşimdede aynı sorun var. Bu konuda çok dertli çay ağacı yağını bende duydum araştırdım en iyisini florame markasındaymış. Sen hangisini kullandın, gerçekten işe yaradımı? merakımı giderirsen çok sevinirim.

X