Allah rızası için dua bekliyorum.

ecrin.06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
136
1
96
Ankara
Merhaba arkadaşlar söze nasıl başlicağımı bilemiyorum öncelikle kısaca kendimden söz edeyim ben 12 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor ne yaptıysam bi türlü olmadı ama kendi derdimi unuttum çünkü yiyenim çok hasta 15 yaşında bir delikanlı tam gençlik çağı ona 41 yasin okuycam şifa için bir anlarsa sizler beni anlarsınız diye düşündüm allah rızası için 41 yasin bekliyorum rabbim sizlerinde gönlünüzün muradını versin inşanlah bu arada adıda BERAT o güzel ismi hürmetine rabbim şifa versin inşanlah bana yardım edin şimdiden hepinize teşekkür ederim.

canım kaç tanesi okunacak
sayısını söyle bugün yarın okyayım aslında cuma okumak isterdim ama perşembe gibi adet olacağım..allah şifa versin çok üzüldüm allahım annesine bbasına sizlere bağışlasın inşallah..

sağolun arkadaşlar işte 41 yasin herkes birer tane okursa 1tane kendim 40 tane sizlerden bekliyorum hepsini kendim okurdum ama biliyorsunuz müslüman kardeşin kardeşine yaptığı dua kabuL olurmuş oyüzden sizden istiyorum rabbim bütün hastalara şifa versin bizim BERATA DA AMııııN

canım ben 5 tane okuyacağım sayıya öyle ilave edersin allah berata şifasını versin inşallah..

Cnım Allah şifa versn akşam bende okuyacağımm Allahım dualarımızı kabul etsın ınsallah ( Okudum ) Allah şifa versın

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Bende babamı yeni kaybettim ona her gün okuyorum o zaman bu akşam Berat için 1 yasin okurum.

Allah en kısa zamanda şifa versin.

allah sifalar versin canım bende 1 tane okurum berat içinn rabbim acil şifalar versinn dularımızın yuzu suyu hürmetine öptümm

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekür ederim rabbim hepinizi evlatlarına bağışlasın olmayanlarada tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar söze nasıl başlicağımı bilemiyorum öncelikle kısaca kendimden söz edeyim ben 12 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor ne yaptıysam bi türlü olmadı ama kendi derdimi unuttum çünkü yiyenim çok hasta 15 yaşında bir delikanlı tam gençlik çağı ona 41 yasin okuycam şifa için bir anlarsa sizler beni anlarsınız diye düşündüm allah rızası için 41 yasin bekliyorum rabbim sizlerinde gönlünüzün muradını versin inşanlah bu arada adıda BERAT o güzel ismi hürmetine rabbim şifa versin inşanlah bana yardım edin şimdiden hepinize teşekkür ederim.

temızlık bakımından musaıt olsaydım gercekten okurdum allhım sıfalıgını versın yuregımlen ona allhtan sıfalıgını ıstıyecem kardes...gecmıs olsun

bende okurum bu akşam 1tane berat için.. allah şifasını versin anne babaya sabır versin
anne baba için ne zordur kimbilir. 1tane oğlum düşünmek istemiyorum allahım koru

geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin.. ben de bir tane okumak istiyorum......bence bir liste yap hem aklın karışmaz canım....

merhaba canım allah tez zamanda şifasını versın bır tanede ben okuyayım allahım kabul etsın

ALLAH razı olsun şuana kadar okuyan arkadaşlara ama daha 25 tane eksik yokmu allah rızası için okumak isteyen.

Back
X