Allah rızası için dua bekliyorum.

canım ben 1 yazdım ama 2 tane okudum ekle tamamlanır insallah

Allah acil şifa, versin bende bugün 1 tane okuycam yarın cuma sela vakti bir tane okuycam tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.

Merhaba arkadaşlar söze nasıl başlicağımı bilemiyorum öncelikle kısaca kendimden söz edeyim ben 12 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor ne yaptıysam bi türlü olmadı ama kendi derdimi unuttum çünkü yiyenim çok hasta 15 yaşında bir delikanlı tam gençlik çağı ona 41 yasin okuycam şifa için bir anlarsa sizler beni anlarsınız diye düşündüm allah rızası için 41 yasin bekliyorum rabbim sizlerinde gönlünüzün muradını versin inşanlah bu arada adıda BERAT o güzel ismi hürmetine rabbim şifa versin inşanlah bana yardım edin şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Canim benim Rabbim insallah kabul eylesin ..

Ben dün gece yegenin BERAT´a Allahim sifalar versin diye Yasin-i Serifi okudum , dualar ettim ..

Allahim insallah onu sagligina kavusturup annesinin- babasinin yüzlerini güldürsün ..

Bizleri de evladimiza kavusturup yüzlerimizi güldürsün .. :Saruboceq: :Saruboceq:

canlarım benim kendi derdinizi unutup bana dua ediyorsunuz. zaten bizi birbirimizden daha iyi kim anlar azkaldı 4 tane okumak isteyen olursa çok sevinirim birde içinizden şifa ayeti bilen varsa yazarmısınız. ALLAHA emanet olun rabbim kimsenin gözüne baktırmasın.

canım benim ... bana 2 tane daha eklersen sevinirim canım.. 2 arkdaşıma söledim onlarda okuyuvercekler yiğenine... kaçtane kaldı canım....

Merhaba arkadaşlar söze nasıl başlicağımı bilemiyorum öncelikle kısaca kendimden söz edeyim ben 12 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor ne yaptıysam bi türlü olmadı ama kendi derdimi unuttum çünkü yiyenim çok hasta 15 yaşında bir delikanlı tam gençlik çağı ona 41 yasin okuycam şifa için bir anlarsa sizler beni anlarsınız diye düşündüm allah rızası için 41 yasin bekliyorum rabbim sizlerinde gönlünüzün muradını versin inşanlah bu arada adıda BERAT o güzel ismi hürmetine rabbim şifa versin inşanlah bana yardım edin şimdiden hepinize teşekkür ederim.

ecrincim.....şimdi hemen 1 tane bende okuyorum....ALLAH şifa versin Berata.....

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun 41 doldu geçti bile sayenizde Umarım sizin Okuduğunuz Yasin-i Şerifler boşa gitmez. Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir.ınşallah bir gün buradan beratın iyi olduğunu size yazarım.Hoşçakalın. Hepinizi öpüyorum.

canım bende okudum 1 tane ,1 tanede arkadaşım okudu.allahım acil şifalar versin.iyi haberlarini bekliyoruz inşallah.

öncelikle büyük geçmis olsun arkadasim.rabbim tez zamanda bolca sifasini verir insallah.bende 1 tane BERAT kardesimiz için okuyacagim.Rabbim dualarimizi ismi gibi mübarek kilip kabul etsin insallah.tüm sifa bekleyen hasta kardeslerimiz için...

Back
X