Allah rızası için dua bekliyorum.

canımm ben de okurum ama 1 hafta sonra..............olurmu????????banada ne kadar istersen yaz sorun yok yani............

canım çok geçmiş olsun 3 tanede ben alayım okuyyamı allah sağlık versin berat kardeşimize inşallah eksik olursa yine gelir bakarım okurum ben

canım bende 1 tane okurum ama daha fazla okurumda 40 kişi okusun diye aslında az aldım........ama eksik kalırsa yine okurum...........allah şifa versin ve kabul etsin inşallah

canlarım benim bu konuya duyarsız kalmıycanızı biliyordum bu arada beratın annesi ağır bir kalp ameliyatı olduğu için ona söylemiyoruz. oğlundan haberi yok.

canlarım benim bu konuya duyarsız kalmıycanızı biliyordum bu arada beratın annesi ağır bir kalp ameliyatı olduğu için ona söylemiyoruz. oğlundan haberi yok.

canım ya annesine söyleyin sonra daha kötü olur allah şifasını versin beratımız inşallah bundan sonrada adıyla o güzel adıyla yaşar canım sen teyzemi oluyon halamı oluyon yeğenini çok seviyon bu dünyada candan önemli hiç bişey yok :Saruboceq::Saruboceq:

Canim ben de 1 yasin okuycam yegenin icin ..

Rabbim dualar hürmetine sifalar ihsan eyler insallah ..

ecrincim rabbim sana evlat yegeninede şiffa versin inşcanım ben kur an okuyamıyorum ama rabbim inş duanızı kabul eder

ecrin cim sana tekrar acil şifalar dilyorum ve bu konuya duyarlı davranan bütün arkadaşlara da ayrı ayrı teşekkür etmek istedim canım... ALLAH yar ve yardımcın olsun....

cnm ne demek allah şifasını versin bende 2-3 taen okurum ne demek benimde bebeğim olmuyo biliyomusun ama rabbim inş.bizede vercek birgün bi evlat rabbim isteyen herkse hayırlı evlatla sevindirsin....AMİİİİİİİİİN

canım allh şifa versin berata sanada bebiş nasip etsin bende bu aksam 1 yasin okurum

denizciğim 28 oldu daha 12 var ilginiz için teşekürler hepinizi seviyorum biliyorsunuz duanın açamıyacağı kapı yoktur ALLAH şafi ismiyle şifa versin.

Back
X