Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada sizlerle birlikte 48 kişi oldu..çok teşekkürler..kalan sayım için ise Allah büyük..![]()
Kızlar çok teşekkür ederim, çok sevindirdiniz beni.. Herkesin 1 tane okuması gerekiyormuş, ne biliyim etrafınızda birileri varsa veeee gönüllü okumak isterlerse onlara da söyler misiniz..ben çünkü 500 sayısında zorlanıyorumBurdan baya arkadaşım da okudu ama sayım hala 400
![]()
Bu arada haklarınızı helal edin....
ay kızlar çok teşekkür ederim, haklarınızı helal edin nolur..çook mutlu oldum..ettiğiniz dualarınız sizi de bulsun arkadaşlarım..
birden fazla okusam olmazmı?
Merhaba arkadaşlar, beni bilen bilir 2 negatif tüp bebek tedavim var... 500 tane Yasin okutma niyetinde bulundum, benim için okumak isteyen arkadaşlarım olursa çok mutlu olurum, okumak da isterim ayrıca...şimdiden teşekkür ederim okuyan arkadaşlarımdan Allah razı olsun..
malesef ki bu yüzden sayıda zorlanıyorum..Herkes 1 tane okuyabiliyormuş sanırım :26:
canım ben adetliyim okuyamıyorum ama annemi aradım okuyacak adını özel msj.yazarmısın..inşallah kavuşursun meleğine canım inşallahhhhhhhh