• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için duaya ihtiyacım var...

ay kızlar çok teşekkür ederim, haklarınızı helal edin nolur..çook mutlu oldum..:nazar::nazar::nazar::nazar: ettiğiniz dualarınız sizi de bulsun arkadaşlarım..

Cnm ben bı tane simdi okudum. Allahım tez zamanda kavuştursun minigine
Bir annem bir de babam okuyacak. Bizden toplam 3 tane yani
Optum cok

Kızlar çok teşekkür ederim, çok sevindirdiniz beni.. Herkesin 1 tane okuması gerekiyormuş, ne biliyim etrafınızda birileri varsa veeee gönüllü okumak isterlerse onlara da söyler misiniz..ben çünkü 500 sayısında zorlanıyorum :( Burdan baya arkadaşım da okudu ama sayım hala 400 :(

Bu arada haklarınızı helal edin....

bende okurum canım Allah inşallah kabul eder de bebek sahibi olursunuz amin...

benide ekle canım, bu akşam önce Allah sonra senin için yasin okucam. Hamilelerin duası kabul olur derler, Rabb'im kabul eder inşallah.

Merhaba arkadaşlar, beni bilen bilir 2 negatif tüp bebek tedavim var... 500 tane Yasin okutma niyetinde bulundum, benim için okumak isteyen arkadaşlarım olursa çok mutlu olurum, okumak da isterim ayrıca...şimdiden teşekkür ederim okuyan arkadaşlarımdan Allah razı olsun..

canım ben adetliyim okuyamıyorum ama annemi aradım okuyacak adını özel msj.yazarmısın..inşallah kavuşursun meleğine canım inşallahhhhhhhh

Ya
Herkes 1 tane okuyabiliyormuş sanırım :26:
malesef ki bu yüzden sayıda zorlanıyorum.. :( herkesin 1 tane okuması gerekiyormuş..
canım ben adetliyim okuyamıyorum ama annemi aradım okuyacak adını özel msj.yazarmısın..inşallah kavuşursun meleğine canım inşallahhhhhhhh

amin arkadaşım..sağol özeline yazdım..

Bu arada burdan da yazmış olayım..ismimim ve niyetimin okuyan kişinin bilmesine de gerek yokmuş.Niyeti eden kişinin niyetini kabul et Rabbim demeniz yeterliymiş duanızda...Ama ben yine de ismimi ve niyetimi isteyen arkadaşlarıma yazarım ..sağolun tekrar kızlar..

dün gece okudum canım, sayıya ekleyebilirsin. dediğin gibi 'O' ne niyetle okunduğunu, içimden geçeni senden benden iyi bilir, o yüzden ismine gerek duymadım. Rabb'im kabul eder inşallah.

Back
X