- 22 Şubat 2013
- 704
- 265
- 123
Erkek arkadasımla 1 bucuk yıldır ılışkımız var uzak sehırlerde yasıyoruz askerden yeni geldi gelmesine daha 2 ay varken soğuktu zaten bana yada ben cok takıntılıydım bilmiyorum. Neyse geldi 1 hafta benım oldgum sehirde kaldı teyzesi burdaydı guzeldi hersey ayrılırken agladı hatta. sonra ablasına gitti ankaraya eskisi gibi mesaj atmıyor ilgilenmyordu. sorsam musait olmuyorum yenı geldim durulmam lazım ailemleyim falan dyodu bende sinirlenince içim içimi yiyo bı msj atmak cok zor değilki üstelik her dk da istemyorum attıgındada soğuk olmasın sıradan olmasın bari . neyse hep boyleydı defalarca ayrılmak ıstedım ondan kızdım bagırdım falan biliyorum abarttm bazen ama bende bunaldım askerdeyken bekledm onu aylarca yanında oldum gelmiş simdi serbest benden bi msjını esirgemesi zoruma gidiyodu neyse ailesiyle her aksam netten knusurduk göruntulu ailesi benı cok sevyo anlattım durumu sen ustne gitme o simdi bıraz bunaldı falan dyolar herkes benı istiyo ama bız bunla 3 gun falan knusmadık tabi ilişki durumu falan kaldırdım kapattım facemi bliyorum cok abarttm ama cok bunalmıstım. zoruma gidiyodu resimler falan koyuyo bensız gayet mutlu gezıp eglenıyodu yani görmek istemyodum bende. dun aksam işte gene knustuk ailesi aranızı duzeltn herkes cok uzuluyo falan ddi annesi alttan al falan ddi yazdım mesaj işte tamam duzelelim nolur eskisi gibi olalım falan bana zaman ver ddi ara verelm bi sure kmse vazgecilmez degl ddi bu surede nolur km blr ddi ben cok bunaldm cok bunalttın benı falan ddı ama seviyorum o ayrı ddi tabı fenalastm cok krız geldi bana birden sinirden :/ bugun annesi aradı ddi gene guzel seyler yaz guzel knus ddi cokta sıkma o sana cevap verir ddi 2 hafta sonra onların oldugu sehire gidicem tatıl amaclı burda zaman geçirince duzelirsnız o sımdı gelsın buraya bızde knuscaz diyolar.
Nolur ne yapmalıyım onu seviyorum çok seviyorum alıstım sizce ne yapmalıyım bundan sonra nolur fikir verin ?
Nolur ne yapmalıyım onu seviyorum çok seviyorum alıstım sizce ne yapmalıyım bundan sonra nolur fikir verin ?