• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için fikir verin çok bunaldım nolursunuz...

nasıl harcanacak ki?kötü insanlarla mı beraber, yoksa azılı bir çetenin elinde, organ mafyası da olabilir tabi..
seni seviyor mu bilemeyiz ama sen onu seviyorsun diye beraber olmak zorunda değil seninle.. çok fazla yaptırımcı bir yapın var buradan bakınca...
bunları seni üzmek için söylemiyorum, benim penceremden bakınca gördüğüm gerçekler..
aslında öyle değilm sadece bu aralar hassasım ondan böyle oldu yoksa baskıcı bı ınsan değilm yıkıcı değil yapıcıyım böyle bırı değildim piskolojim bozuldu...

aslında öyle değilm sadece bu aralar hassasım ondan böyle oldu yoksa baskıcı bı ınsan değilm yıkıcı değil yapıcıyım böyle bırı değildim piskolojim bozuldu...

bir erkek nelere kadir:ssz:
şimdi seni bu kadar yıpratıyorsa bir ayrılık bir erkekle yaşadığın..
yarın bir erkekle yaşadığın sorum kombinasyonu baya bir artacak.. evlenirsen anası babası, işi, gücü, çocuklar, senin ailen.... ooo liste uzar gider. o zaman nasıl taşırsın bunları.
tamam seviyorsun pat normale dön demiyorum ama hayatı kendine zindan etme.

yorumun inanki çok rahatlatıcı oldu bi nebzede olsa beni anlayan birinin olması güzel burda herkes üstüme geldi ben sıkmadımki gezme gitme demedim ama msj atmak gunumuz kosullarında o kdar zor değil ben çalısırken bile her an ona yazıyorum yazmak istediğim için yazabıldiğim için değil.

katılıyorum , yani bir mesaj atmak bana göre de ççok zor bişey değil bunalmışsa sende bunaldın sonuçta :15::15:

çok sıktığını düşünmüyorum o çok boşlamış bence :1: senin fazla ilginden o böyle olmuştur :51::51:

bırak üstüne gitme o mesaj atınca cevap yaz , insan sinir oluyo ama işe yarıyo gerçekten kendine haline bırakınca :51::51:

sen yanına gittiğinde zaten bu sorunlar geride kalıcaktır :21::21:

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek arkadasımla 1 bucuk yıldır ılışkımız var uzak sehırlerde yasıyoruz askerden yeni geldi gelmesine daha 2 ay varken soğuktu zaten bana yada ben cok takıntılıydım bilmiyorum. Neyse geldi 1 hafta benım oldgum sehirde kaldı teyzesi burdaydı guzeldi hersey ayrılırken agladı hatta. sonra ablasına gitti ankaraya eskisi gibi mesaj atmıyor ilgilenmyordu. sorsam musait olmuyorum yenı geldim durulmam lazım ailemleyim falan dyodu bende sinirlenince içim içimi yiyo bı msj atmak cok zor değilki üstelik her dk da istemyorum attıgındada soğuk olmasın sıradan olmasın bari . neyse hep boyleydı defalarca ayrılmak ıstedım ondan kızdım bagırdım falan biliyorum abarttm bazen ama bende bunaldım askerdeyken bekledm onu aylarca yanında oldum gelmiş simdi serbest benden bi msjını esirgemesi zoruma gidiyodu neyse ailesiyle her aksam netten knusurduk göruntulu ailesi benı cok sevyo anlattım durumu sen ustne gitme o simdi bıraz bunaldı falan dyolar herkes benı istiyo ama bız bunla 3 gun falan knusmadık tabi ilişki durumu falan kaldırdım kapattım facemi bliyorum cok abarttm ama cok bunalmıstım. zoruma gidiyodu resimler falan koyuyo bensız gayet mutlu gezıp eglenıyodu yani görmek istemyodum bende. dun aksam işte gene knustuk ailesi aranızı duzeltn herkes cok uzuluyo falan ddi annesi alttan al falan ddi yazdım mesaj işte tamam duzelelim nolur eskisi gibi olalım falan bana zaman ver ddi ara verelm bi sure kmse vazgecilmez degl ddi bu surede nolur km blr ddi ben cok bunaldm cok bunalttın benı falan ddı ama seviyorum o ayrı ddi tabı fenalastm cok krız geldi bana birden sinirden :/ bugun annesi aradı ddi gene guzel seyler yaz guzel knus ddi cokta sıkma o sana cevap verir ddi 2 hafta sonra onların oldugu sehire gidicem tatıl amaclı burda zaman geçirince duzelirsnız o sımdı gelsın buraya bızde knuscaz diyolar.
Nolur ne yapmalıyım onu seviyorum çok seviyorum alıstım sizce ne yapmalıyım bundan sonra nolur fikir verin ?

Senin ne yapıp ne yapmayacağına,erkek arkadaşının annesi mi karar veriyor.Neden ilişkinizi ayyuka şekilde yaşıyorsunuzu anlamıyorum.Bugün herşeyi herkesle paylaşıp çözüm arıyor,yarın evlenince kaynanam karışıyor görümcem karışıyor oluyor.Bırak kendi haline.Kendi değerini düşürme.Gitme,arama.Bence senin üstüne düşmelerin onu bunaltmıştır.Eminim ki anneside senle konuşmalarını ona da anlatıyordur.İyice havalara girmiş.

katılıyorum , yani bir mesaj atmak bana göre de ççok zor bişey değil bunalmışsa sende bunaldın sonuçta :15::15:

çok sıktığını düşünmüyorum o çok boşlamış bence :1: senin fazla ilginden o böyle olmuştur :51::51:

bırak üstüne gitme o mesaj atınca cevap yaz , insan sinir oluyo ama işe yarıyo gerçekten kendine haline bırakınca :51::51:

bu dediğine inanmayı o kadar çok istiyorumki insallah dediğin gibi olur :/

bir erkek nelere kadir:ssz:
şimdi seni bu kadar yıpratıyorsa bir ayrılık bir erkekle yaşadığın..
yarın bir erkekle yaşadığın sorum kombinasyonu baya bir artacak.. evlenirsen anası babası, işi, gücü, çocuklar, senin ailen.... ooo liste uzar gider. o zaman nasıl taşırsın bunları.
tamam seviyorsun pat normale dön demiyorum ama hayatı kendine zindan etme.

bence sen abartılı birşey yapmamışsın sen onu aylarca bekle o geldiğinde bunaldım desin.
tamam askerlik zor bir süreç olabilir ama erkek arkadaşının şu yaptığı bana göre bencillikten başka birşey değil.
sen haklısın bence arama sorma şu saatten sonra dönersede acık acık konuş bu ney seni aylarca bekleyen ben sensizlikten bunalan seni düşünen senin için ağlayan ben bunalan dönüp de iki insan yüzü iki ortam gördüğünde değişen sen bu böyle olmaz arkadaşım felan de ben derdim yani..

Bu sabah 2 tane güzel mesaj attım hala bişey yazmadı fazla bi tarafını kaldırdığımı düşünüyorum kendi bilir. O askerdeyken herkesin yapamayacağı seyleri yaptım bekledim her an yanında oldum parası olmuyodu yolluyodum. İhanetim olmadı bişeyim olmadı bu kadarcık ilgiyide benden esirgiyosa hiç bişey diyemem herkes beni suçluyor baskıcı bırı değilm baskı yapmadım ben ona . tamam öfkeyle snirle birçok sey demiş olabilirim ama beni bu konuma getirende kendisiydi. oda bana diyo beni bu hale sen getirdin diye

Bu sabah 2 tane güzel mesaj attım hala bişey yazmadı fazla bi tarafını kaldırdığımı düşünüyorum kendi bilir. O askerdeyken herkesin yapamayacağı seyleri yaptım bekledim her an yanında oldum parası olmuyodu yolluyodum. İhanetim olmadı bişeyim olmadı bu kadarcık ilgiyide benden esirgiyosa hiç bişey diyemem herkes beni suçluyor baskıcı bırı değilm baskı yapmadım ben ona . tamam öfkeyle snirle birçok sey demiş olabilirim ama beni bu konuma getirende kendisiydi. oda bana diyo beni bu hale sen getirdin diye

olur olur üsteleme hiç o mesaj atınca cevap ver ararsa aç sen bişey yapma yani , yüzyüze konuşup çözersiniz bence ama kv konusunda çok içli dışlı olmamanı öneririm bende :ssz::ssz:

olur olur üsteleme hiç o mesaj atınca cevap ver ararsa aç sen bişey yapma yani , yüzyüze konuşup çözersiniz bence ama kv konusunda çok içli dışlı olmamanı öneririm bende :ssz::ssz:

bu sabah 2 tane güzel mesaj yazdım hala cevap vermedi artık üstüne düşmeyeceğim kendi bilir ben herzaman yanındaydım onun 12 ay boyunca bekledim gün saydım o kötüyken açken ben uyumadım elimde ne kadar param varsa yolluyodum her defasında. mutluluğu için çabalıyodum kendi bilir bundan sonra herkes beni suçluyor ama ben ona hiç baskı yapmadım aramak knusmak bu kadar zor değil her dk istemedim

bu sabah 2 tane güzel mesaj yazdım hala cevap vermedi artık üstüne düşmeyeceğim kendi bilir ben herzaman yanındaydım onun 12 ay boyunca bekledim gün saydım o kötüyken açken ben uyumadım elimde ne kadar param varsa yolluyodum her defasında. mutluluğu için çabalıyodum kendi bilir bundan sonra herkes beni suçluyor ama ben ona hiç baskı yapmadım aramak knusmak bu kadar zor değil her dk istemedim

Bence erkek arkadaşın biraz bunalmış, askerlikten dolayı da böyle olmuş olabilir. Sanki senden biraz soğumuş gibi geldi bana. Elbetteki geçici bir süreç ama bence şuanki tutumun yanlış. Madem öyle tamamdır de çek kendini. Sende koy mesafeni. O da bi noluyo desin. Tedirgin olsun. Kaybetme korkusuyla koşar gelir sana. Sadece biraz sabırlı ol. Ama aranız düzelip eski halinize dönünce de kırıldığını belli et. Sonuçta hiçbir suçun yok. Yok yere kapris yapıyo. Birazcık sabır. Zamana bırak. Oyalanacak birşeyler bul. Arayıp mesaj atmamak için meşgul et kendini. Ararsa da kırgın kırgın konuşursun. Sonra gülen sen olucaksın merak etme.

Bence erkek arkadaşın biraz bunalmış, askerlikten dolayı da böyle olmuş olabilir. Sanki senden biraz soğumuş gibi geldi bana. Elbetteki geçici bir süreç ama bence şuanki tutumun yanlış. Madem öyle tamamdır de çek kendini. Sende koy mesafeni. O da bi noluyo desin. Tedirgin olsun. Kaybetme korkusuyla koşar gelir sana. Sadece biraz sabırlı ol. Ama aranız düzelip eski halinize dönünce de kırıldığını belli et. Sonuçta hiçbir suçun yok. Yok yere kapris yapıyo. Birazcık sabır. Zamana bırak. Oyalanacak birşeyler bul. Arayıp mesaj atmamak için meşgul et kendini. Ararsa da kırgın kırgın konuşursun. Sonra gülen sen olucaksın merak etme.
zor olsda öyle yapıcam inşallah hersey güzel olur ..

Back
X