Arkadaşalr bugün aşılmamın 15.günü sabah kan verdim henüz sonuç çıkmadı sabahtan beri sancım var kasığımda adet sancısı gibi
heran adet olacağım gibi sanki çok fena dün adet günümdü
şimdi sizlere soruyorum hamileliğin ilk haftalarında kasıkta sancı oldumu sizlerde özelliklede ilk adet
gününüzde lütfen yardım edinn
Arkadaşalr bugün aşılmamın 15.günü sabah kan verdim henüz sonuç çıkmadı sabahtan beri sancım var kasığımda adet sancısı gibi
heran adet olacağım gibi sanki çok fena dün adet günümdü
şimdi sizlere soruyorum hamileliğin ilk haftalarında kasıkta sancı oldumu sizlerde özelliklede ilk adet
gününüzde lütfen yardım edinn
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuç ne zaman çıkacakmış ki.
inşallah hamilesinizdir..
Evet cnm hamileliğin ilk günlerinde kasiklarda ignelenme sancı bel ağrısı bile olur bu benim ikinci hamileligim ilk ay çok kötü sancilanmistim bacaklarim çok kötü sizliyodu inşallah hamilesindir Rabbim kalbine göre versin:)))))
çok şükür hamileyim adetim 1 gün gecikti ve değerim 76 yarın doktora gideceğim değerim düşk dedi sağlık ocağındaki kadın sorun olurmu
Canim bende ayni adet olacakmisim gibj belirtiler oldu hatta adet gunumde lekelenme de yasadim ama inan herkesin belirtileri kendine has oluyo o nedenle baskalarinin belirtilerinden hareketle kendinle ilgili cikarimda bulunmak husran yaratabiliyo cunku ben cok yasadim biliyorum en dogru sonucu kan tahlili soyleyecektir Allah en kisa zamanda seni ve isteyen herkesi evladina kavustursun
çok şükür hamileyim adetim 1 gün gecikti ve değerim 76 yarın doktora gideceğim değerim düşk dedi sağlık ocağındaki kadın sorun olurmu
yaa harika bir haber buu tebrik ederimm şekerimm..
Nasıl öğrendin kandanmı testtenmi..
Ayyy çok sevindimmm
tebrik ederim. Doktora gitmeden hemen moralini bozma. Doktor testi muhtemelen tekrarlicaktir. Onemli olan 2 gunde bir yaklasik olarak 2 kati artmasi degerin.
tebrik ederim.güzel bir hamilelik geçirip hayırlısıyla kucağınıza alırsınız evladınızı inş.darısı tüm isteyenlere
sağol canım ama günüm 1 gün geçti normal değilmi değerimm
bence çokta düşük bir değer değil canım...
2 gün sonra tekrarla testi 2 kat artması lazım şekerimmm
adet gecikmen daha yeni olduğu için 76 çok düşük sayılmaz ama kan tetsini tekrarlaman lazım
artış varsa sonuç pozitiftir
allah gönlünden geçenin hayırlısını versin
sonrasında da garantisi yokmuş gerçi hiç birşeyin
kese var mı, kalp atışı duyuldu mu, annenin tahlil sonuçları nasıl vs.
Bir sürü şey çıkıyor bilgin olsun, o yüzdne çok kaptırmadan hayırlısını dilemek lazım
anladım canım inşalalhh normal bir gebeliktirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?