bence normal dusuk sayilmaz bu deger. Saglik ocagindaki hemsire asilamaya gore dusunmemistir. Normal bi hamilelik gibi dusundugunden patavatsizlik etmis. Sen hic moralini bozma.
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyim canım ama değerim 76 çıktı çokmu düşükkk korkuyorum
nasıl sevindim inanamazsın şuanBende çok istiyorum hemde deli gibi her ezan da dua ediyorum allah ıma bana ve benim gibi isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin rabbim inşallahhhh Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim inşallah bana da nasip eder rabbim
allah kucagina almayi da nasip etsin arkadasim hayirli olsun degerine gelince henuz cok yeni bir hamilelik oldugu icin dusuktur bir gun sonra yani iki gunde bir en az ikiye katlarsa saglikli bir gebelktir ki insallahta oyledir
allah kucagina almayi da nasip etsin arkadasim hayirli olsun degerine gelince henuz cok yeni bir hamilelik oldugu icin dusuktur bir gun sonra yani iki gunde bir en az ikiye katlarsa saglikli bir gebelktir ki insallahta oyledir
hayırlı olsun canım çoook sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bu arada değerin o kadar çokta düşük değil ben ilk hamileligimde kan değerim hemen hemen aynıydı ilk ogrendigimde 3 haftalikti strese olma bebis etkilenirhamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun canım çoook sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bu arada değerin o kadar çokta düşük değil ben ilk hamileligimde kan değerim hemen hemen aynıydı ilk ogrendigimde 3 haftalikti strese olma bebis etkilenir
sağol canım çok moral oldu bana allah evlatlarını bağışlasınnn
doktordan gelince haber ver canim olurmu merak ederim benn degerin cokta dusuk degil bence cunku daha bigunun gecmiss
verrim canım az önce idrarda yaptım çift çizgi ama 2.çizgi daha açık tonda yeni olduğndan sanırım
Hayırlı olsun cnm değerin gayet cok normal ve benmde adet gnlerimde adet olms gbi agrilarm olmstu benm 10 gn gecti adetim deger 58 cikti şuanda 5 aylik hamileyim bebisim saglikli allahtan bi sorun yk korkma degerin ck norml
Arkadaşalr bugün aşılmamın 15.günü sabah kan verdim henüz sonuç çıkmadı sabahtan beri sancım var kasığımda adet sancısı gibi
heran adet olacağım gibi sanki çok fena dün adet günümdü
şimdi sizlere soruyorum hamileliğin ilk haftalarında kasıkta sancı oldumu sizlerde özelliklede ilk adet
gününüzde lütfen yardım edinn
bugün test tekrarlandı canım değerim 168 çok şükür sağol canım destekolduğun için
çok şükür hamileyim adetim 1 gün gecikti ve değerim 76 yarın doktora gideceğim değerim düşk dedi sağlık ocağındaki kadın sorun olurmu
degerinn dusuk faalan deil gayet normal canım hamilesin tebrik ederim bebeğin sana sıkı sıkı tutunsunnnnn
sağol canım değerim 168 çıkmış çok şükür 3buçuk haftalıkmış amin inşllh
Rabbim meleğini korusunn annesi Allah bagıslasınnnn bebegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?