- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Olakimefta
-
Okumayınca tek çözümü kocada aramak nasıl bir hastalık bilmiyorum. Sonra "ben dışardan okurum" derken kendileri çocuk doğurup o okullu oluyor.Siddet konusunda haklisiniz,burada da dayagi yiyip yiyip gece olunca kocisine sarilan kadinlar var.
Ama okumak konusunda haksizsiniz. Isteseydiniz okulunuza devam edebilirdiniz. 13 yasinda evden okutmuyorlar beni diye kacan cocuklar taniyorum. Onlar yapabildiyse herkes yapabilir. Ama bizde agirlikli olarak kocaya kacanlar var okumaya degil. Malesef
Cok goruyorum, kadin gelmis diyor ki ayyy bizi okutmadilar. Sen kendin okuyacaktin kardesim, kimse sana hadi oku demez. Bana demediler, ben okudum.Okumayınca tek çözümü kocada aramak nasıl bir hastalık bilmiyorum. Sonra "ben dışardan okurum" derken kendileri çocuk doğurup o okullu oluyor.
Cok goruyorum, kadin gelmis diyor ki ayyy bizi okutmadilar. Sen kendin okuyacaktin kardesim, kimse sana hadi oku demez. Bana demediler, ben okudum.
Kocaya kacmaya gucleri yetiyor ama okumaya kacmaya yetmiyor. Ona kiziyorum. Okutmadilar beni diye bir bahane olamaz
Okumanın önünde hiçbir engel yok bu devirde artık. Online bile ders veriyorlar ücretsiz. Bir lisenin müdürü, yardımcısı ile konuşsanız, durumunuzu anlatsanız, sizde o şevki görenler yardım kapılarını açıyorlar.
Herkesin kendine göre bir derdi olur illa, ama bu dertleri ah vah ile daha da büyütüp kendini harcayan da olur, derdini kamçı sayarak "Kaderim bu değil, ben bu hayatı baştan yazarım be!" diyen de olur, ne kadar savaşçı ruha sahip olduğunuz ile alakalı bu.
Ve birkaç konudaki yorumlarınızı biliyorum, dertle dertlenip kendinizde olmayanı yermek yerine, dertle demlenip harekete geçmenizi, olmayanı oldurup bunun gururuna erișmenizi tavsiye eder ve dilerim.
Lafla yürümüyor peynir gemileri.
Heğ bu yuzden universitelilere bu kadar salliyordunuz obur konuda
Etek giyip not aliyorlarmis, kayirma varmis falan
Tahmin etmistim gerci
Neyse bence her yasta okumaya geri donulebilir
Umarim siz de doner ve cok mutlu olursunuz
Tesekkur ederim insallahCanim benim anne babayi secme hakkimiz yok malesef insallah bir an once ise girip o evden kendini kujrtaririsin
Allah razi olsun maalesef calismiyorum sorunumda bu zaten maddi olarak babaya muhtac olmakYaşadıklarına çok üzüldüm canm.Allah yardımcın olsun.kac yaşındasın calışıyormusun
Bende sizin konularinizi biraz biliyorum insallah banada sizin gibi ayaklarimin ustunde durmak nasip olurYaşadiklarinizi bende yaşadim aile yapimiz tamamiyle ayniymiş şu an evliyim bi mesleğim var çok şükür umarim sizde biran önce iş bulur kendi ayaklarinizin uzerinde durup bu durumdan kurtulursunuz...
Cok goruyorum, kadin gelmis diyor ki ayyy bizi okutmadilar. Sen kendin okuyacaktin kardesim, kimse sana hadi oku demez. Bana demediler, ben okudum.
Kocaya kacmaya gucleri yetiyor ama okumaya kacmaya yetmiyor. Ona kiziyorum. Okutmadilar beni diye bir bahane olamaz
Okumanın önünde hiçbir engel yok bu devirde artık. Online bile ders veriyorlar ücretsiz. Bir lisenin müdürü, yardımcısı ile konuşsanız, durumunuzu anlatsanız, sizde o şevki görenler yardım kapılarını açıyorlar.
Herkesin kendine göre bir derdi olur illa, ama bu dertleri ah vah ile daha da büyütüp kendini harcayan da olur, derdini kamçı sayarak "Kaderim bu değil, ben bu hayatı baştan yazarım be!" diyen de olur, ne kadar savaşçı ruha sahip olduğunuz ile alakalı bu.
Ve birkaç konudaki yorumlarınızı biliyorum, dertle dertlenip kendinizde olmayanı yermek yerine, dertle demlenip harekete geçmenizi, olmayanı oldurup bunun gururuna erișmenizi tavsiye eder ve dilerim.
Lafla yürümüyor peynir gemileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?