Allah Rızası İçin Her Önünd Gelen Anne Baba Olmasin

11 yaşında mısınız şu an?
Her okul müdürü aynı mıdır?
Şu andan bahsediyorum ben. Çıkın bi felsefe alemlerinden, kendi kendinizi oyalamanız bitince biraz okula filan gidin bakın, öyle mișli - mușlu yaşarken neler kaçırdığınızı görür belki doğru bir hedefe hırslanırsınız.

Örnek vermek yerine böyle bir konuda faydalı örnek olursunuz.

Son düzenleme:
Ben 11 yasindaki zamandan soz ediyorum oylwce birakmadin tabi sonradan okudum ama okudugum bolum sıkıntılı

Olmadigini ne biliyorsunuz?
Arkadasi taniyorum ben ilkokuldan sonra okutulmamis ama suan ilkokul degil universite mezunu!
Yapabileceginin en iyisi basarmis biri is bulamamasi onun degil ulkenin kanayan yarasi.
Elestirilecek degil ornek alinacak bir arkadas...

Bir anda ülke yarası oldu konumuz, ben de yarayı deşen oldum, kaçırdım orayı pardon, konu neydi?

İş bulamamak mi okutulmamak mı, konu nedir sahi? Bu arada avukat atamaları da yapılmış herhalde.

Bir anda ülke yarası oldu konumuz, ben de yarayı deşen oldum, kaçırdım orayı pardon, konu neydi?

İş bulamamak mi okutulmamak mı, konu nedir sahi? Bu arada avukat atamaları da yapılmış herhalde.
Hayati kendi pencerenizden bakip yorumluyorsunuz keske insanlara kirici yorumlar yapacaginiza hic yorum yapmadan gecseniz

He hayatin penceresi ayni manzarayi gostermiyir

Konu neydi soyleyeyim mi sadece bi dertlesme

Espiri yapmak zeka ister bence zorlamayin...
Konuyu bile anlamamis birine ne anlatarak vakit oldururum ne de efor sarfederim iyi eglenceler...

Ben 11 yasindaki zamandan soz ediyorum oylwce birakmadin tabi sonradan okudum ama okudugum bolum sıkıntılı

İster aileden destek görsün ister görmesin, ister genç mezun olsun ister orta yaşlı fark etmiyor, torpil ülkesi burası, bu dert herkeste var. Ama şu da var ki, bazen bir kapıyı çalmak tekmelemek yetmiyor, kırmak için iki de omuz atmanız lazım.

Espiri yapmak zeka ister bence zorlamayin...
Konuyu bile anlamamis birine ne anlatarak vakit oldururum ne de efor sarfederim iyi eglenceler...

Bu sebepten espri yapmıyorsunuz demek, takdir ettim. İnsanın kendini bilmesi önemli tabi. Bu arada espri de yapmamıştım hiciv deniyor ona, hani sizin yapmaya çalıştığınız ama yapamadığınız gibi. Size de iyi eğlenceler.

Son düzenleme:
Her konu da var boyle ciban basi gibi cikip .
Imi biyli ilmili imi hiksizmiyim tipler...
Hadi gunun guzel olsun konuyu yeterince baltaladin

Ben de yaşadım benzer olaylar,fiziki olmasa da psikolojik olarak şiddeti yaşayarak büyüdüm.Ben istenmemişim aslında,olmasaydım daha iyi olurmuş tarzı söylemlerle.
Annem babamı atmıştı başından,çok da iyi yapmıştı zira kendisini hiç görmedim .Görseydim de elimde 17 yaşında yapılmış evlilik,çocuklardan, dolayısıyla rezil bir hayattan öte hiçbir şey olmayacaktı.Belki de özgür ruhum dayanamayıp ölmüş ya da katil olacaktım.
Kendi yaşadığını bize de yaşatacaktı özetle.
Lise zamanımda annem bir evlilik yaptı ,meğer asıl cehennemim o zaman başlamış.Liseden de alınma tehditleriyle zar zor bitirdim .Üniversiteyi kazandığımda da para yok diye gitmeyeceksin dendi,gittim.Baktım arkamdan övünüyor annemin kocası denilen domuz.Kızını okutuyorum diye gururla,halbuki ben ondan para falan görmedim,iş buldum,çalıştım ve okudum.Hatta bir de üstüne yazın kazandığım parayı yolladım onlara.
Hadi öz babam pislikti,e bunun da ondan kalır yanı var mı yok.
Benim tek yaptığım sonucu ne olursa olsun doğru bildiğim yolda inatla gitmekti,kimseyi suçlamadan,ayrıca kimseyi takmadan da.
Yani şimdi işsizsem de açsam da parayı havlu niyetine de kullanıyor isem,tamamen kendi seçimlerimin sonucu.
Etkileri tabi ki var ama yarın ne olacağımızın da garantisi yok ki.Daha iyi diye beklerken dibi görmek de var işin sonunda.Süper ailesi olanın,müthiş bir iş hayatı olacak diye garantisi yok.
O yüzden ben varsam her şey var,ben yoksam yansın dünya bana ne.
Uzun oldu ,pardon.

Her konu da var boyle ciban basi gibi cikip .
Imi biyli ilmili imi hiksizmiyim tipler...
Hadi gunun guzel olsun konuyu yeterince baltaladin
Naptin simdi kamuspotumu ? İmi sen baltaliyosun binim konumu imi imi.
İmi lütfen büle konisiciksin konisme.

Okutmadılar olabilir niye olamaz deniyor babası okula gidilmeyecek ulan deyip dövdüyse para vermiyorsa o çocuk nasıl okusun
Aynen sanki millet uzaydan gelmis gibi hayrete kapiliyor.allah o tur aileleri islah etsin.
Ben sansli olan kisimdaydim okudum cok sukur ama okuyamayan insanlara da hep uzuldum belki firsat verilse cok guzel yerlere gelebilecek kapasite de insanlar var

Ben cok mu korkutuldum dogustan mi cesaretsizdim hic anlamadim yine elimden ne geliyosa yaptim ama sanirum olmayinca olmuyir

Maalesef ki kimisinin tek derdi burada birilerine satasmak yorum yapmak icin bos bos yaamak

Kimisude dusuncesizce herkesin hayati jendi oenceresinden gorundugu gibi zanbediyor

Kidese girdigine degmez bosver bence

Ben cok mu korkutuldum dogustan mi cesaretsizdim hic anlamadim yine elimden ne geliyosa yaptim ama sanirum olmayinca olmuyir
Okumayı başardın,bu yüzden tebrik ediyorum,ama bölümün sıkıntılıysa bile herhangi bir işte çalışmalısın,baban izin vermiyor,memurluktan başkasını kendi şanına yakıştırmıyor biliyorum.Ama böyle olmaz,belkide o çok korktuğun babanın yalnızca bir görüntüden ibaret olduğunu göreceksin kimbilir.Hangi aileye mensupsan,öyle bir yazıyorsun ki hiç kimse tahmin etmez,bende çevreme sorunlarımı belli etmiyorum diye,ağaoğlunun kızı sanacağım neredeyse.,Ben olsam onların sakladığını açığa çıkarırım çevremde,parasız kaldığımı,sıkıntılarımı.Ben düşüneceğime onlar düşünsün.

İstikrarla ,hevesle ve çaba ile ilerlediğin her yolda mutlaka bir sonuç alırsın.Hayırsız ise olmaz,hayırlı ise olur ama zamanı vardır.
Eksik ya da üstesinden gelemediğin nokta ne ise onu belirleyip üstüne git.
Tek çözüm sadece ve sadece sensin.
Haksızlığa hepimiz uğradık ve dünya var oldukça da uğrayacağız.Tecrübelerimiz onlara karşı duruşumuzu belirler,değiştirir,olgunlaştırır.
Yaşını bilmiyorum,ama gereken olgunlukta olduğunu var sayıyorum.Kötü ailelerin çocukları olgun olmak zorunda kalıyor çünkü.
Hayat harekete geçmeden beklemek için çok kısa inan.
Hemen iş bul diyemem,onun zamanı var ama işe kendinden başlayabilirsin.Değişik kalk bir sabah,ailene olumlu bak,bunlar sadece örnek yap diye demiyorum.Sadece ufak bir bakış açını değiştirmen bile hayatında büyük farklara yol açacak.
Allah hepimize güç ve farkındalık versin.

Sahidsn bulundugum yerde is imkanlari cok kisitli kucuk yer herkes dukkaninda falan onceligi tanidugina veriyor yada tum camlarda tecrubeli eleman araniyor yaziyor bu tecrubesizler nerede tecrube edinecekse artik

Bi tanidigim araci oldu bi is icin gorustum hala haber bekliyotum olumsuz bisey soylemediler insallsh olacsk denildi dua edio bekliyorum inşallah olur

Çok zor bir hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…