Allah rızası için kurtulayım artık ya ? :(

meltemsayan3

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2019
45
22
8
30
Çok öncede sormuştum hala aynıyım.
16 yaşımda ailemin zoruyla Şiddetiyle teyze oğlumla nişanlandırıldım. Bu sürede çok itiraz ettim ama psikolojik şiddet gördüm ara sıra fiziksel de gördüm. 18 ime basar basmaz düğün yaptılar. Eşim 27 yaşındaydı dokunurdu iğrenirdim sapık gibi geliyordu önceden de sevmezdim zaten abi derkende. Her gece ağladım. Ama 4 duvar arası herşeye mecbur kaldım. Şuan 25 yaşımdayım 5 ve 2 yaşında çocuğum var. Daha önce boşanma konusu açmıştım çocuğumu kaçıracaklardı korktum vazgeçtim özür dilettirdiler 2 yıldır dokundurtmuyorum kendimi istemiyorum hiç sevemedim ki Sevgi yok şefkat yok. Dayanamıyorum çok korkuyorum boşanmaktan çocuklarımı kaybetmekten. Böyle de yaşamıyorum koca bi ömür nasıl geçecek her gün dua ediyorum yalvarıyorum Allaha. Gücüm kalmadı.

Meltemcim oncelikle hicbir halt yapamazlar bunu bil. Dunyada hicbir mahkeme 2 yasindaki cocugu annesinden ayirmaz.

Develete siginmaktan baska care goremiyorum senin icin. Derim ki bir Twitter hesabi ac, yasadiklarini yaz, burda eksisozluk yazari kadinlar var onlar da seni paylassinlar. Bu sekilde kisa surede sesin duyulur hale gelir. ondan sonra da devlet gerekeni yapar, barincaka bir yer ve bir is saglar diye dusunuyorum.

Katartis diye bir youtube kanali var, ondan çocuk gelin bolumunu acip izleyin derim
Benziyor hikayeniz
Durumunuzu tam anlamiyla bilmeden net bir tavsiye veremem ama maddi manevi kendinizi guvenceye almadan fevri bir karar almayin derim. Karsinizdakilerin vicdanina kalmasin akibetiniz. Allah yardimciniz olsun

Çok korkuyorum gerçekten 2 evladımdan da ayılamam ölürüm tek sevenim ve sevdiğim onlar onlar sayesinde tutunuyorum hayata

Cerry dahaa yeni gordum instada 4 yasindaki cocugu babasi gorus gunu aliyor bir daha da getirmiyor 2.5 ay olmus baba ile kiz ortada yok, anne perisan. Boyle insanların ne allahtan ne de devletten korkusu olmuyor. Ama twitterden destek bulmak konusunda hakilisin. Insallah oradan bir kapi acilir

İşte korkuyorum evlatlarım tek zayıf noktam

Haklısınız evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…