- 28 Nisan 2019
- 45
- 22
- 8
- 30
- Konu Sahibi meltemsayan3
-
Maddi gücünüz var mı ne mezunusunuz?Psikolojim berbat danışacağım kimse yok bir karı olamadın ne biçim evlatsın diyorlar bana ailem
16 yaşında zorla nişanlandırılan 18 yaşına basar basmazda zorla evlendirilen bir kızın ailesi sence onu okutmuş mudur?Maddi gücünüz var mı ne mezunusunuz?
Psikolojim berbat danışacağım kimse yok bir karı olamadın ne biçim evlatsın diyorlar bana ailem
Açıktan bitirdim zar zor liseyiMaddi gücünüz var mı ne mezunusunuz?
Nefret ediyorum onlardanAfedersin ama ailen defolsun 16 yasindaki cocuktan kari mi olur? Ailen gibi insanlar ulkeden surulmeli.
Çok korkuyorum gerçekten 2 evladımdan da ayılamam ölürüm tek sevenim ve sevdiğim onlar onlar sayesinde tutunuyorum hayataMeltemcim oncelikle hicbir halt yapamazlar bunu bil. Dunyada hicbir mahkeme 2 yasindaki cocugu annesinden ayirmaz.
Develete siginmaktan baska care goremiyorum senin icin. Derim ki bir Twitter hesabi ac, yasadiklarini yaz, burda eksisozluk yazari kadinlar var onlar da seni paylassinlar. Bu sekilde kisa surede sesin duyulur hale gelir. ondan sonra da devlet gerekeni yapar, barincaka bir yer ve bir is saglar diye dusunuyorum.
Açıktan tamamlamış olma ihtimali olamaz mı?16 yaşında zorla nişanlandırılan 18 yaşına basar basmazda zorla evlendirilen bir kızın ailesi sence onu okutmuş mudur?
Meltemcim oncelikle hicbir halt yapamazlar bunu bil. Dunyada hicbir mahkeme 2 yasindaki cocugu annesinden ayirmaz.
Develete siginmaktan baska care goremiyorum senin icin. Derim ki bir Twitter hesabi ac, yasadiklarini yaz, burda eksisozluk yazari kadinlar var onlar da seni paylassinlar. Bu sekilde kisa surede sesin duyulur hale gelir. ondan sonra da devlet gerekeni yapar, barincaka bir yer ve bir is saglar diye dusunuyorum.
Amin inşallah çok dua ediyorumÇok içten söylüyorum rabbim yardımcın olsun tez vakitte bi çıkar yol versin
İşte korkuyorum evlatlarım tek zayıf noktamCerry dahaa yeni gordum instada 4 yasindaki cocugu babasi gorus gunu aliyor bir daha da getirmiyor 2.5 ay olmus baba ile kiz ortada yok, anne perisan. Boyle insanların ne allahtan ne de devletten korkusu olmuyor. Ama twitterden destek bulmak konusunda hakilisin. Insallah oradan bir kapi acilir
Dilerim öyle olsun..Açıktan tamamlamış olma ihtimali olamaz mı?
Haklısınız evetKatartis diye bir youtube kanali var, ondan çocuk gelin bolumunu acip izleyin derim
Benziyor hikayeniz
Durumunuzu tam anlamiyla bilmeden net bir tavsiye veremem ama maddi manevi kendinizi guvenceye almadan fevri bir karar almayin derim. Karsinizdakilerin vicdanina kalmasin akibetiniz. Allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?