- 28 Nisan 2019
- 45
- 22
- 8
- 30
- Konu Sahibi meltemsayan3
-
Tamam da ne psikolojide olduğumu biliyor musunuz ? Bu zamana kadar bastırılmış susturulmuşum. Hak hukuk var da hak hukuku tanıyacak insanlar zaten bana bu işkenceleri yapmazdı.Yapayalnızım çocuklarımı düşünüyorum ne yapayım. Ruh halimi psikolojimi biraz düşünün nolursunuz. Korkudan titreyen insanım demeyin böyle şeyler. Benim için o kadar büyük bişey kiBize gel biz sana bakarız mi diyelim ne diyelim Allah aşkına yorumların beni telef etti.
Bu kadar büyük bir durumda sanırım isim soyisim almazdiniz büyük ihtimal benim ismim değil diyeceksiniz. Peki. Korkudan titreyen birisiniz, psikolojinizi düşünüyorum. O halde bir şey yapmamaniz gerekiyor. Çünkü en azından güçlü olmalisiniz bu durumda. Yillarca bu şekilde büyümüş ve bunun bilincin de olarak az da olsa cesaret gerekiyor. Bu şekilde ilk adimda bile çok korkuyorsaniz o halde devamini getiremezsiniz. Çok üzülerek söylüyorum. Basladiktan sonra durursaniz bu daha kötü olur.Tamam da ne psikolojide olduğumu biliyor musunuz ? Bu zamana kadar bastırılmış susturulmuşum. Hak hukuk var da hak hukuku tanıyacak insanlar zaten bana bu işkenceleri yapmazdı.Yapayalnızım çocuklarımı düşünüyorum ne yapayım. Ruh halimi psikolojimi biraz düşünün nolursunuz. Korkudan titreyen insanım demeyin böyle şeyler. Benim için o kadar büyük bişey ki
Konu sahibi Harvard Hukuk mezunu büyük ihtimalleMaddi gücünüz var mı ne mezunusunuz?
Kadın burda yardım bekliyor, sen ve senin gibileri yorum yapmasın..Konu sahibi Harvard Hukuk mezunu büyük ihtimalle
Kadın burda yardım bekliyor, sen ve senin gibileri yorum yapmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?