- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.580
-
- Konu Sahibi Melek_kizim
benimde saçlarımı kepekten kurtaran tek şampuan.Evet biraz pahallı ama çok uzun süre gidiyor.her duş sadece bir defa şampuanlamak yetiyor.Hele egzama sorunu olan varsa kesinlikle kullansın.Bende bir süre egzamadan çekmiş birisi olarak söylemek istedim. :)Kesinlikle bende bunu tavsiye edecektim. Vichy çok iyi geliyor. Pahalı ama uygun fiyatlı bir eczane ürünüde yok zaten. Hatta güvenilir eczane siteleri var onlarda indirime giriyor arada.
Elma sirkesi deneyin birde fayda ederse.İyi geceler kafamin kaşıntısına uyandım bu saatte. Allah rızası için eşimde de bende de saçımızın dibinde kepek var kaşıya kaşıya artık yara yaptık. Siyah giyemez olduk. Kaç yıldır çözümünü bulamıyoruz. Nasıl geçer bu kortizonlu ketoral mı nedir onu kullandık bi geciyo sonra yine aynı ayrıca dökülüyo. Head shoulders kullanıyoruz oda fayda etmedi Napmamiz lazım ne kullanmamız lazım çok illet bisey ya((
Ceradolin şampuanİyi geceler kafamin kaşıntısına uyandım bu saatte. Allah rızası için eşimde de bende de saçımızın dibinde kepek var kaşıya kaşıya artık yara yaptık. Siyah giyemez olduk. Kaç yıldır çözümünü bulamıyoruz. Nasıl geçer bu kortizonlu ketoral mı nedir onu kullandık bi geciyo sonra yine aynı ayrıca dökülüyo. Head shoulders kullanıyoruz oda fayda etmedi Napmamiz lazım ne kullanmamız lazım çok illet bisey ya((