- Konu Sahibi Melek Pembeli
Ben buluşmaya annemle gittiğimi nerde söyledim böyle bişey henüz başıma gelmedi ben bekarım size haram olan bir hükmün haramlığını kabul ettirmeye çalışıyorum siz bana eşine 3 Kadın bul diyorsunuz ne alaka onu anlamıyorum senin dediğin kuran da geçiyorsa Buda geçiyor yiyorsa bunu da yap demeye çalışıyorsunuz galiba ama tekrar diyorum haram ve helal kesin hükümler dikkat etmek farzdır ama çok eşlilik farz mı ki üstelik Hz.Aişe validemiz bile Peygamberimizi çok kıskandığı için sürekli Peygamber sav in evinde tartışma oluyormuş eşleri tartışıyormuş Hz.Aişe validemiz Efendimizin diğer eşinin yaptığı çorbayı bile dökmüş efendimiz yemesin diye kıskandığı için Efendimiz de ahir zaman da ki ümmetine tek evliliği tavsiye etmiş bunlar sahih hadisler Hz.Aişe ra ümmetin annesi cennetle müjdelenen biriyken o bile eşini kıskanıyor ki bu çok normal ben aciz bir kulum neden kuma olaylarına Giriyim ayrıca yine söylüyorum sanki bana Buda farzmış da yiyorsa bunu yap der gibi söylüyorsunuz alakasız bir şekildeHee hee taaam inandik3. Kişi bul yedekte kalsin ...yapmicana adım kadar eminim neaymisss bulusmaya annesiyle gitmis hee oldu tammm