- 24 Mart 2014
- 80
- 5
- 18
- Konu Sahibi ankarasena
-
Anlamadım eşinizin amca ve dayısı mı?Merhaba arkadaslar canimi asiri sikan konu cocugumun adi.suan 11 aylik iki ismi var vefat eden dayi ve amca isimleri.esim cok istedi koyduk ama ben esimin ailesinden bazi seylere tahammulum yok.onlarinda isim koymamiz cok umurlarinda olmadi zati.esim iki ismide soylememi istiyo ama ben zorla soyluyrm.lutfen yardim cocugumun adini degistirmeli miyim icime sinmedi bi turlu cocugu da sinirlenebiliyorum.hic sucu olmadan lutfen yardim gecenin yarisinda bu konuyu dusunebiliyorum.lutfen
Çok mu eski adları? Değiştirme bence iyi niyetle konulmuş.Merhaba arkadaslar canimi asiri sikan konu cocugumun adi.suan 11 aylik iki ismi var vefat eden dayi ve amca isimleri.esim cok istedi koyduk ama ben esimin ailesinden bazi seylere tahammulum yok.onlarinda isim koymamiz cok umurlarinda olmadi zati.esim iki ismide soylememi istiyo ama ben zorla soyluyrm.lutfen yardim cocugumun adini degistirmeli miyim icime sinmedi bi turlu cocugu da sinirlenebiliyorum.hic sucu olmadan lutfen yardim gecenin yarisinda bu konuyu dusunebiliyorum.lutfen
neden değiştirmek istiyorsunuz o zaman?Cok da eski degil benim abim ve esimin abisinin isimleri
Cunku icime sinmiyor onlarin ismini falan koymakneden değiştirmek istiyorsunuz o zaman?
Gercekten zorlaniyorumYapıcak bişe yok başta koymayacaktınız.aslında ben ölmüş aile üyelerinin isimlerinin başka. Çocuklara konulmasına sıcak bakmıyorum.alışmaya çalış isim değişikliği zor iş presedürü felan.....
Bu tavrınız çok kötü olmuş.Abisi candan parça yani,emin ol çok üzülmüştür.Eğer sadece abinin adıyla hitap ediyorsan ayıp yani...Bastan koymak istemedim bizde erkek yok tek erkek vefat edince koymak istedim ama esim yanina kendi vefat eden abisin de adini koydu. Onlar icin cok deger arzetmiyor oyle olsaydi onceki torununa koyardi.
Ee değiştirmeyin böyleyse hem sizinde abiniz eşinizin yanında isimle çağırmayın şimdi değiştirseniz daha çok olay olmaz mı?Cok da eski degil benim abim ve esimin abisinin isimleri
Evet bizler icin oyle ama pnlar icin oyle degil.esim ismi koydu ama o kendi abisinin adiyla hitap etti uzun zaman taki bende kendi abimin adini soylemeye basladim o zaman kafasi sarj ettiBu tavrınız çok kötü olmuş.Abisi candan parça yani,emin ol çok üzülmüştür.Eğer sadece abinin adıyla hitap ediyorsan ayıp yani...
Onlara deger vermedigimi gostermek icin aslinda iyi de olabilirEe değiştirmeyin böyleyse hem sizinde abiniz eşinizin yanında isimle çağırmayın şimdi değiştirseniz daha çok olay olmaz mı?
İkiniz de iki isim kullanın o zaman canım.Evet bizler icin oyle ama pnlar icin oyle degil.esim ismi koydu ama o kendi abisinin adiyla hitap etti uzun zaman taki bende kendi abimin adini soylemeye basladim o zaman kafasi sarj etti
Hatayi ben yaptim. Esimin iyi niyetli oldugunu dusundum ve cocuguma daha guzel bir isim koyabilirdi.her isim soruldugunda aciklama yapmaktan sikildimSen abinin adini koydun diye esin de kendisininkini koyuverdi yani.
Sen de koymasaydin o zaman. Cocuga olmuslerin adi niye konur ki hic anlamam zaten.
Yeni bi hayat geliyor, yeni bir ismi haketmiyor mu?
Esim basta kendi isimleini kullansi simdi yanlis yaptiginin farkina vardi ikisini kullanalim dio ama benim icime sinmiyo zorla soyluyrmİkiniz de iki isim kullanın o zaman canım.
Neden ölmüş insandan bu kadar nefret ediyorsun ki canım,anlamadım.Esim basta kendi isimleini kullansi simdi yanlis yaptiginin farkina vardi ikisini kullanalim dio ama benim icime sinmiyo zorla soyluyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?