- 24 Mart 2014
- 80
- 5
- 18
- Konu Sahibi ankarasena
-
Dert degil muhahakk cnm ama yol gostermenize ihtiyacim var bi fikir ariyrm kafam inanin takiyorum istecicim derdin yokda dertmi ariyosun gecenin bi vakti kendine bende cok onemli bisey var sandim.eskiye sunger cek bosver o oyleymis bu boyleymis.olaylari boyle uzatarak ancak kocani kendinden uzaklastirirsin o olur.sacma sapan seyler icin huzurunu kacirma
Esimin ailesinden nefret ediyrum desem cnmNeden ölmüş insandan bu kadar nefret ediyorsun ki canım,anlamadım.
Olsun da adam ölmüş yani,eşinin abisi olduğuna göre genç yaşta ölmüş...Esimin ailesinden nefret ediyrum desem cnm
Aman yaa neden koydular o zaman adını senin kardeşindemi öyle küçüktü?Evet genc yasta Ölmus 2 aylik
Ay ben de adamı tanıyorsun da sevmiyorsun sandım,alemsin ya...Bence bu kadar kinci olma,aileyi sevmiyosun diye iki aylıkken ölmüş bir bebeği de mi sevmiyosun.Evet genc yasta Ölmus 2 aylik
Annesi için istemiş oolabilir..Tobe tobe..iki aylik gormedigi abisinin adinimi koyduu.ay gulme krizine girdim
Yani gereksizmis....ya olmus insanin ismini koymak hic dogru gelmiyor bana.Annesi için istemiş oolabilir..
Canim gen yasta diyorsunya guluyorum yaaaaa.daha aylik yaa.yasina bile girmemissssEvet genc yasta Ölmus 2 aylik
Aynen cnm esimi kaioe alan yok da acaba biri alirmi diye.yine ise yaramadi 11 aylik bebegi 10 kere gormedi bende bunkari icime sindiremiyorum iste bu kisiliksiz insanlara deger verip koydugumuz icinAnnesi için istemiş oolabilir..
E seninki de aynı,ikiniz de aynı amaçla koymuşsunuz,bence söyle yani ufacık bebeymiş zaten senin nefret ettiğin aileyle pek ilişki kuramadan göçmüş gitmiş..Benim abim 3 yasindaymisdi.
Tam olarak nedenini anlayamadım ben hiç...Sen 3yaşında ölmüş abininkini koymuşsun o da 2aylıkken ölmüş abisini koymuş.FARK YOK.Gercekten bi turlu kabullenemiyorum iste
Esim cok istedigi icin koydum ama yanlis yapmisim gercektenYani gereksizmis....ya olmus insanin ismini koymak hic dogru gelmiyor bana.
Peki sen abininkini koyduğuna da pişmanmısın?Esim cok istedigi icin koydum ama yanlis yapmisim gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?