- 24 Mart 2014
- 80
- 5
- 18
- Konu Sahibi ankarasena
-
Aynen arkadasim oyle hersey esit. Ama ben onlarin ismini koyduguma pismanim ve esim ikisin kullanmamizi istiyor bende degistirelim diyorumTam olarak nedenini anlayamadım ben hiç...Sen 3yaşında ölmüş abininkini koymuşsun o da 2aylıkken ölmüş abisini koymuş.FARK YOK.
Tek basina guzelPeki sen abininkini koyduğuna da pişmanmısın?
İşte bu çok ayıp.Senin abin can da onunkisi patlıcan mı?Tek basina guzel
E şu anda eşin iki isim kullanıyorsa sen de kullan,değermi kırmaya ikisi de masum yavrularmış zaten.Bence eşin yıllar önce ölmüş iki aylık bebeği neden bu kadar sevmediğine takılmış.Ama esim beni zorluyor iksini kullanma konusuna istedigim ismi soylemek benim hakkim degilmi.esimde de onceden sadece kendi isimlerini kullaniyordu ben karismadim simdi o da bana karismamali hata yapmisim diyerek benim duygularimla oynamasi en buyuk bencillik.ileride cocugumu da isim konusuna zorlayabilecegini dusunuyrm
Peki nedenki ya,allah allah şok oldum.Benim abimim ismini koyup onunkini koymamak degil ya ikisi de olmayacakti yada ben sadece kendi abimin ismini hitap etmek istiyrm
E şu anda eşin iki isim kullanıyorsa sen de kullan,değermi kırmaya ikisi de masum yavrularmış zaten.Bence eşin yıllar önce ölmüş iki aylık bebeği neden bu kadar sevmediğine takılmış.[/QUOT 11 aylik bebegi 10 kere gormeye gelmeyen insanlar sevgi besleyemem herhalde.bu yuzden bunu kendime yediremiyorum
11 aylik bebegi 10 kere gormeye gelmeyen insanlara sevgi besleyemem herhalde.icime sinmiyr cok tatli melek yavruma yakistiramiyorum onlarin isimleriniPeki nedenki ya,allah allah şok oldum.
Tamam anne babanın ismini koysa peki haklısın da sonuç olarak bebeğin bu konuda bir suçu yok,belki o yaşasaydı yeğenini çok sevecekti böyle düşün...11 aylik bebegi 10 kere gormeye gelmeyen insanlara sevgi besleyemem herhalde.icime sinmiyr cok tatli melek yavruma yakistiramiyorum onlarin isimlerini
Benim sadece abimin adini soylememe razi gelmedigi icin degistermeye razi sizce kim bencil .Bencilce düşünmenizi falan geçiyorum benim aklıma başka bir şey takıldı.
Siz istemediğiniz halde o isim konulmuş. Her şey olmuş bitmiş şimdi siz öyle istediniz diye değiştirilecek mi sizce? İsim koyma aşamasında kabul etmemişler şimdi hem kabul edip bi de bunun prosedürü ile mi uğraşacak eşiniz?
Siz.Ne olur diğer adı söyleseniz bence eşinizi kırıyorsunuz.Benim sadece abimin adini soylememe razi gelmedigi icin degistermeye razi sizce kim bencil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?