Allah rizasi icin yardim edin:(

Cnm hakszlk olur. Tek taraflı düsnysun. İkisini de ya koymıcktın yada bukadar büyütmeyecektn. Dayımlardada behzeri oldu dayım kızkardsinin adını yengemde kendi kardeslerinin koyduğu adı taktı.iki taraftada farklı çağrıldı. Zamanla oturur.

Ama esim beni zorluyor iksini kullanma konusuna istedigim ismi soylemek benim hakkim degilmi.esimde de onceden sadece kendi isimlerini kullaniyordu ben karismadim simdi o da bana karismamali hata yapmisim diyerek benim duygularimla oynamasi en buyuk bencillik.ileride cocugumu da isim konusuna zorlayabilecegini dusunuyrm

Kendi abiininkini koyunca sorun deil onunkimi sorun.. Ailesi değer vermio die 3 yaşında ölen bir amcayla sorunun ne.. Başta sadece onun amca dayısı falan sandım, ad bir boncuk evlat senşn evladın, ismine kızmak ne demek diye.. Ama kalkıpta benim abiiminki sorun deil eşiminki deyince...... Resmen ağzım açık kaldı!!!

E şu anda eşin iki isim kullanıyorsa sen de kullan,değermi kırmaya ikisi de masum yavrularmış zaten.Bence eşin yıllar önce ölmüş iki aylık bebeği neden bu kadar sevmediğine takılmış.

Benim abimim ismini koyup onunkini koymamak degil ya ikisi de olmayacakti yada ben sadece kendi abimin ismini hitap etmek istiyrm

2 aylık bi meleğin ismini koymuşsunuz bence bu kadar abartmayın.eşinin ailesinden diye o isim 2 aylık meleğe bu kadar kinlenilmez şaka gbi.

Benim abimim ismini koyup onunkini koymamak degil ya ikisi de olmayacakti yada ben sadece kendi abimin ismini hitap etmek istiyrm

11 aylik bebegi 10 kere gormeye gelmeyen insanlara sevgi besleyemem herhalde.icime sinmiyr cok tatli melek yavruma yakistiramiyorum onlarin isimlerini
Tamam anne babanın ismini koysa peki haklısın da sonuç olarak bebeğin bu konuda bir suçu yok,belki o yaşasaydı yeğenini çok sevecekti böyle düşün...

Saçma bir konu olmus ..Fazlasıyla bencıl davranıyorsunuz ..Eşiniz basta tek ısım kullanmıs ama bellkkı yaptıgı hatanın farkındakı ıkı ısmı kullanalım dıyor işte size uzlaşma yolu ..Şu varkı ıkı ısmı kullanmaya alışırsanız ılerde cocugunuzu zorlama gıbı bırsey olmıcaktır sizde eşinizde zaten ıkı ısme alışmıs olcaksınız .Böyle ufak şeylerı kafaya takarsanız iş zitlaşmaya ve daha cıddı sorunlara yol açabilir ..Eşinizin ve cocugunuzun bilhassa evlılıgınızın degerını bılın :)

Bencilce düşünmenizi falan geçiyorum benim aklıma başka bir şey takıldı.

Siz istemediğiniz halde o isim konulmuş. Her şey olmuş bitmiş şimdi siz öyle istediniz diye değiştirilecek mi sizce? İsim koyma aşamasında kabul etmemişler şimdi hem kabul edip bi de bunun prosedürü ile mi uğraşacak eşiniz?

Benim sadece abimin adini soylememe razi gelmedigi icin degistermeye razi sizce kim bencil .

Cocuk gibisiniz ya.
Kendi abim, kendi abim. Es tarafindan diye 2 aylik bebenin ismi batmis.
E basta akliniz nerdeydi? Koymasaydiniz o zaman.
Cift isim konulmus bir insanin iki isimle birden cagrilmasindan dogal ne olabilir? Madem tek isim kullanmak istiyordunuz, tek isim koysaydiniz. Cift ismin amaci, cift ismi kullanmak zaten.
Bence diretmeyin. Zira sacmalamissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…