- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
[/QUOTE]Ben mi kibir ve inkar icindeyim ben defalarca dua ve zikire degil sozin soylediginiz ve anlattiklariniza karsi oldugumu soyledim benim tek sucum ayetel kirsi okumak mi bunu arkadslarla paylasmak mi Allah c.c kimin dogru veya yanlis niyetle Allah in kelamlarini kullandigini ortaya cikarsin insallah
QUOTE="Rabia2015, post: 44036742, member: 716494"]Bakın Kuranı Kerimde Rabbimiz ne diyor:
Araf suresinde:
146 - Yeryüzünde haksız yere büyüklük taslayanları, âyetlerimizi anlamaktan uzak tutacağım. Onlar ki, bütün âyetlerimizi görseler de onlara iman etmezler. Doğru yolu görseler de o yolu tutup gitmezler. Eğer sapıklık yolunu görürlerse tutar onu izlerler. Çünkü onlar âyetlerimizi inkâr etmeyi âdet edinmişler ve onlardan hep gafil olagelmişlerdir.
147 - Âyetlerimizi ve ahiretteki karşılaşmayı inkâr edenlerin amelleri hepten boşa gitmiştir. Çekecekleri ceza kendi yaptıklarından başkası mı olacaktır?
Yani bu tevhid okumaya,salavata çeşitli bahanelerle saldıranlar,kusur arayanlar,kendilerini kibirlerinden dolayı haklı görenler için Allah böyle diyor. Ben demiyorum. Rabbimiz diyor.
Ben kelime i tevhidi ve bu dua yi okumayin dedim mi Allah askina biri cikip soylesin