allah yardımcım olsun:(

canım çok geçmiş olsun,çok şükür ki yaşıyosun dua etmen gerek.kendini daha fazla odaya kapatma çık gez dolaş hayat çok güzel başkalarının sözlerinede hiç kulak verme herkes söylediğiyle kalır unutma

Allah kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin canım çok şükür geçiciymiş derdin

ben de tiroid kanseriyim haziranda ameliyt oldum ameliyattan sonra ev sahibi arıza çıkardığı için taşınmak zorunda kaldım şimdiki evim eşimin evi ama karanlık bir bahçe katı malesef standartlarım yerle bir oldu bu arada evde önce mutfak dolabımız arkadaşımızın üstüne düştü sonra gelip yeniden dolabı ve mutfak musluğunu monte ettiler muslukta hasar olduğundan evi su bastı şu anda salon parkeleri tamamen sökülmüş durumda

bu arada ben bu hastalığın tedavisi için radyoaktif iyot tedavisi aldım daha dün bir gece hastanede tuttular bir hafta evden çıkmamak zorundayım ama şu an evin salonunda zemin şap eşyalar üstüste ve ben orada oturuyorum

üstüne bu tedavinin nadir görülen bir yan etkisi var tükürük bezlerinde tutunabiliyor o zaman da yüz şişliği ve inanılmaz ağrı yapıyor 4 kişi tedavi aldık sadece bana oldu üstelik ben doktorların söylediklerini harfiyen yaptım ki bu olay olmasın diğerleri yapmamış bile gece kalktığımda yüzüm öyle bir şişmişti ki hayatımda ilk defa korkudan bayılıyordum üstelik yalnızım ve doktorlar da hemşireler de yanınıza yanaşmıyor iki metre öteden dert anlattım herkese öyle kötüydü ki en son sabah Allahım ne olur artık beni sağlığımla imtihan etme diye ağlıyordum

şu an benim yüzüm o kadar şiş ki kendimi tanıyamıyorum bile 45 kilo almış gibiyim bir gecede acısı da cabası çok zorlanıyorum ama çok şükür diyorum yine de Allah devasız dert vermesin diyorum mal mülk geçici sağlık çok zor ama Allah kimseye kaldırabileceğinden fazla dert vermezmiş üstelik şöyle düşün seni öldürmeyen her şey seni güçlendirir iyi yönlerini görmeye çalış şaka yap

ben ameliyat için 10.000 bakıma girdim ama tamirci acemiymiş parça artırdılar diyorum (tiroid bezim alındı) tedavi için de 45 kilo almayayım çirkin olcakmışım diyip geçiyorum bu da bir çeşit şans bu kadar düşük ihtimalle bu yan etki beni buldu madem piyango alayım belki o da bulur diyorum

pozitif bakacağız napalım kahrolmak zaten herşeyi daha kötü yapıp iyilemeyi engelleyecek canım herşey güzel olacak öyle düşünmeli

bu hastalık bana en çok başka insanlar için üzülmemeyş öğretti

Allah kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin canım çok şükür geçiciymiş derdin

ben de tiroid kanseriyim haziranda ameliyt oldum ameliyattan sonra ev sahibi arıza çıkardığı için taşınmak zorunda kaldım şimdiki evim eşimin evi ama karanlık bir bahçe katı malesef standartlarım yerle bir oldu bu arada evde önce mutfak dolabımız arkadaşımızın üstüne düştü sonra gelip yeniden dolabı ve mutfak musluğunu monte ettiler muslukta hasar olduğundan evi su bastı şu anda salon parkeleri tamamen sökülmüş durumda

bu arada ben bu hastalığın tedavisi için radyoaktif iyot tedavisi aldım daha dün bir gece hastanede tuttular bir hafta evden çıkmamak zorundayım ama şu an evin salonunda zemin şap eşyalar üstüste ve ben orada oturuyorum

üstüne bu tedavinin nadir görülen bir yan etkisi var tükürük bezlerinde tutunabiliyor o zaman da yüz şişliği ve inanılmaz ağrı yapıyor 4 kişi tedavi aldık sadece bana oldu üstelik ben doktorların söylediklerini harfiyen yaptım ki bu olay olmasın diğerleri yapmamış bile gece kalktığımda yüzüm öyle bir şişmişti ki hayatımda ilk defa korkudan bayılıyordum üstelik yalnızım ve doktorlar da hemşireler de yanınıza yanaşmıyor iki metre öteden dert anlattım herkese öyle kötüydü ki en son sabah Allahım ne olur artık beni sağlığımla imtihan etme diye ağlıyordum

şu an benim yüzüm o kadar şiş ki kendimi tanıyamıyorum bile 45 kilo almış gibiyim bir gecede acısı da cabası çok zorlanıyorum ama çok şükür diyorum yine de Allah devasız dert vermesin diyorum mal mülk geçici sağlık çok zor ama Allah kimseye kaldırabileceğinden fazla dert vermezmiş üstelik şöyle düşün seni öldürmeyen her şey seni güçlendirir iyi yönlerini görmeye çalış şaka yap

ben ameliyat için 10.000 bakıma girdim ama tamirci acemiymiş parça artırdılar diyorum (tiroid bezim alındı) tedavi için de 45 kilo almayayım çirkin olcakmışım diyip geçiyorum bu da bir çeşit şans bu kadar düşük ihtimalle bu yan etki beni buldu madem piyango alayım belki o da bulur diyorum

pozitif bakacağız napalım kahrolmak zaten herşeyi daha kötü yapıp iyilemeyi engelleyecek canım herşey güzel olacak öyle düşünmeli

bu hastalık bana en çok başka insanlar için üzülmemeyş öğretti

inanamıyorum bu kadar şey yaşadınız ve dayandınız rabbim yanınızda olsun allah bir an önce şifa versin ablacım diyorum eminim benden yaşca baya büyüksünüzdür umarım herşeyi atlatırsınız gerçekten sağlık sağlıkkk herşeyin başında geliyor.. bunu önceden pek bilmezdim..ama şimdi daha iyi anlıyorum kendinize iyi bakın ablacım rabbim herkese şifa versin

Canım benim,benimde sol bileğim parçalandı...Çok sinirli bir anımda ki değmezmiş kapının camını sol elimle indirmiştim.Sadece fışkıran oluk oluk akan kanları ve elimin uyuştuğunu hatırlıyorum...:(

Sonra acil ameliyat tendonlar kesilmiş,dikişler,ağrılar,sızılar,kolum alçıda...Evliyim,tek elle soğan mı doğramaya çalışmadım,cam mı silmeye kalkmadım,napayım benden başka kimseden fayda yok!!!

Alçıdan çıktı kolum,bileğim,parmaklarım oynamıyor,fizik tedaviye koştur,maddi,manevi çok zedelendim yani:(
Psikolojinin aynısını ben yaşadım,işe yaramaz,sakat gibi hissediyodum,Kızıyordum kendime değdimi diye,kimin umru oldu,geçmiş olsuna dahi gelmediler.
Kime yaptım kendime...

Şimdi sol bileğimde avucumun içide dahil sayısz dikiş izi var...
Her baktığımda çok şeyler anlatıyo bana...

Sana çok geçmiş olsun,hiç üzülme,herşey geçiyor,değmiyor...
Sadece ders almayı bil...

benimkinide alçıya alcaklardı oynanamaması lazımdı ben istemedm çnkü acayip kötü hissediyordum allaha şükür geçiyor da işde baş parmağım hala uyuşukluk var kemik kısmı çnkü işde dokunuldğnda felan hala ağrıor sızlıyor inş. düzelir bende işde egzersiz yapıorum sürekli oynatmaya çalışıorm.S

Back
X