- 21 Aralık 2018
- 31
- 31
- 88
- 35
- Konu Sahibi ressamasel
-
36+6ydık Pazar günü akşamı çok hareket hissetmedim ama kasılmalar ara ara oluyordu ilk gebeliğim olduğundan çok anlayamadım hareket mi değilmi diye Pazartesi sabah aile hekimliğine gittim kalp atışı duymak için nabız zayıf dediler hemen kendi doktoruma gittim 1 saat içinde gidince ulturasonla baktı kalbi durmuş dedi çok yeni olmuş dedi. Sonrasını çok hatırlamıyorum zaten acilen sezeryana alındım. Herşey yolundaydı hiç bir terslik sezmedik. Kilosu da çok iyiydi 37. Haftada 3kg 160 gr doğdu kuzum. Sadece şekerim sınırda çıkmıştı şeker yüklemesinde onun için de diyet yapıyordum. Anlayacağın hiç bir şey diyemiyorlar hala bi neden bulamıyorlar. Bu olay Pazartesi oldu salı günü normal kontrolüm vardı Doğum için gün alacaktık erken alacağım demişti çünkü 35. Haftada sancı çıkmıştı nstde yatırdılar ozaman 3 saat sancı geçti sonra. O gün git sancın olursa gel demişti. Ama ben hiç sancı hissetmedim. Hatta olayın olduğu gün bile çok iyiydim ne ağrı ne sızı hiç bir belirti yoktu hareketsizlik dışında. Şu an genetik sonuçlarını bekliyoruz. Ani tansiyon yükselmesi yada şeker düşmesi olabilir dediler ama öyle olsa ben hissederdim diye düşünüyorum. Bazen olacak olana engel olamıyorsunuz işte belki gece gitsem kurtulacaktı oğlum diyorum. Sonra da kendimi yaşayacak günü yokmuş diye avutuyorum. Allah’tan sabır diliyorum sadece. Sen kaybetme nedenini biliyor musun?Canım 37 haftalıktı demi nasıl fark ettin mesela kalbimi durdu yada sende mi bişey oldu beni de anlatacağım nasıl olur doktorlar bişey demezler bu arada normal Doğum mu yaptın
36+6ydık Pazar günü akşamı çok hareket hissetmedim ama kasılmalar ara ara oluyordu ilk gebeliğim olduğundan çok anlayamadım hareket mi değilmi diye Pazartesi sabah aile hekimliğine gittim kalp atışı duymak için nabız zayıf dediler hemen kendi doktoruma gittim 1 saat içinde gidince ulturasonla baktı kalbi durmuş dedi çok yeni olmuş dedi. Sonrasını çok hatırlamıyorum zaten acilen sezeryana alındım. Herşey yolundaydı hiç bir terslik sezmedik. Kilosu da çok iyiydi 37. Haftada 3kg 160 gr doğdu kuzum. Sadece şekerim sınırda çıkmıştı şeker yüklemesinde onun için de diyet yapıyordum. Anlayacağın hiç bir şey diyemiyorlar hala bi neden bulamıyorlar. Bu olay Pazartesi oldu salı günü normal kontrolüm vardı Doğum için gün alacaktık erken alacağım demişti çünkü 35. Haftada sancı çıkmıştı nstde yatırdılar ozaman 3 saat sancı geçti sonra. O gün git sancın olursa gel demişti. Ama ben hiç sancı hissetmedim. Hatta olayın olduğu gün bile çok iyiydim ne ağrı ne sızı hiç bir belirti yoktu hareketsizlik dışında. Şu an genetik sonuçlarını bekliyoruz. Ani tansiyon yükselmesi yada şeker düşmesi olabilir dediler ama öyle olsa ben hissederdim diye düşünüyorum. Bazen olacak olana engel olamıyorsunuz işte belki gece gitsem kurtulacaktı oğlum diyorum. Sonra da kendimi yaşayacak günü yokmuş diye avutuyorum. Allah’tan sabır diliyorum sadece. Sen kaybetme nedenini biliyor musun?
36+6ydık Pazar günü akşamı çok hareket hissetmedim ama kasılmalar ara ara oluyordu ilk gebeliğim olduğundan çok anlayamadım hareket mi değilmi diye Pazartesi sabah aile hekimliğine gittim kalp atışı duymak için nabız zayıf dediler hemen kendi doktoruma gittim 1 saat içinde gidince ulturasonla baktı kalbi durmuş dedi çok yeni olmuş dedi. Sonrasını çok hatırlamıyorum zaten acilen sezeryana alındım. Herşey yolundaydı hiç bir terslik sezmedik. Kilosu da çok iyiydi 37. Haftada 3kg 160 gr doğdu kuzum. Sadece şekerim sınırda çıkmıştı şeker yüklemesinde onun için de diyet yapıyordum. Anlayacağın hiç bir şey diyemiyorlar hala bi neden bulamıyorlar. Bu olay Pazartesi oldu salı günü normal kontrolüm vardı Doğum için gün alacaktık erken alacağım demişti çünkü 35. Haftada sancı çıkmıştı nstde yatırdılar ozaman 3 saat sancı geçti sonra. O gün git sancın olursa gel demişti. Ama ben hiç sancı hissetmedim. Hatta olayın olduğu gün bile çok iyiydim ne ağrı ne sızı hiç bir belirti yoktu hareketsizlik dışında. Şu an genetik sonuçlarını bekliyoruz. Ani tansiyon yükselmesi yada şeker düşmesi olabilir dediler ama öyle olsa ben hissederdim diye düşünüyorum. Bazen olacak olana engel olamıyorsunuz işte belki gece gitsem kurtulacaktı oğlum diyorum. Sonra da kendimi yaşayacak günü yokmuş diye avutuyorum. Allah’tan sabır diliyorum sadece. Sen kaybetme nedenini biliyor musun?[/QUOTE
canım36+6ydık Pazar günü akşamı çok hareket hissetmedim ama kasılmalar ara ara oluyordu ilk gebeliğim olduğundan çok anlayamadım hareket mi değilmi diye Pazartesi sabah aile hekimliğine gittim kalp atışı duymak için nabız zayıf dediler hemen kendi doktoruma gittim 1 saat içinde gidince ulturasonla baktı kalbi durmuş dedi çok yeni olmuş dedi. Sonrasını çok hatırlamıyorum zaten acilen sezeryana alındım. Herşey yolundaydı hiç bir terslik sezmedik. Kilosu da çok iyiydi 37. Haftada 3kg 160 gr doğdu kuzum. Sadece şekerim sınırda çıkmıştı şeker yüklemesinde onun için de diyet yapıyordum. Anlayacağın hiç bir şey diyemiyorlar hala bi neden bulamıyorlar. Bu olay Pazartesi oldu salı günü normal kontrolüm vardı Doğum için gün alacaktık erken alacağım demişti çünkü 35. Haftada sancı çıkmıştı nstde yatırdılar ozaman 3 saat sancı geçti sonra. O gün git sancın olursa gel demişti. Ama ben hiç sancı hissetmedim. Hatta olayın olduğu gün bile çok iyiydim ne ağrı ne sızı hiç bir belirti yoktu hareketsizlik dışında. Şu an genetik sonuçlarını bekliyoruz. Ani tansiyon yükselmesi yada şeker düşmesi olabilir dediler ama öyle olsa ben hissederdim diye düşünüyorum. Bazen olacak olana engel olamıyorsunuz işte belki gece gitsem kurtulacaktı oğlum diyorum. Sonra da kendimi yaşayacak günü yokmuş diye avutuyorum. Allah’tan sabır diliyorum sadece. Sen kaybetme nedenini biliyor musun?
Canım benim kızım 31 haftalıktı herşeyi çok iyiydi hiç bir sıkıntı yoktu . Olayın olduğu gün aşırı halsiz bitkindim ama hamilelik dedim olur dedim 27 Temmuz’un ilk saatleri gece 12 de titreme girdi ve hasta oldum demek dedim o sıcakta . Aniden kanamam oldu ama adet gibi değil musluktan gelir gibi hemen hastaneye gittim pijamalarla. Gittim hemşire bişey demedi anlamış demek bende Doğuma giriyorum sandım meğer bebeğim ölmüş kanama ondanmış. Ben inanamadım ki . Ve beni hemen sezerayana aldılar ailem eşim o an kimse yoktu yanımda küçük 17 yaşında görümcem vardı ameliyattan sonra kalktım sabah ailem eşim gelmiş hepsi başka şehirdeydi. Bebeğimi görmeden gömdüler hiç görmedim çok zor acıydı bugün tam 6 ay oldu36+6ydık Pazar günü akşamı çok hareket hissetmedim ama kasılmalar ara ara oluyordu ilk gebeliğim olduğundan çok anlayamadım hareket mi değilmi diye Pazartesi sabah aile hekimliğine gittim kalp atışı duymak için nabız zayıf dediler hemen kendi doktoruma gittim 1 saat içinde gidince ulturasonla baktı kalbi durmuş dedi çok yeni olmuş dedi. Sonrasını çok hatırlamıyorum zaten acilen sezeryana alındım. Herşey yolundaydı hiç bir terslik sezmedik. Kilosu da çok iyiydi 37. Haftada 3kg 160 gr doğdu kuzum. Sadece şekerim sınırda çıkmıştı şeker yüklemesinde onun için de diyet yapıyordum. Anlayacağın hiç bir şey diyemiyorlar hala bi neden bulamıyorlar. Bu olay Pazartesi oldu salı günü normal kontrolüm vardı Doğum için gün alacaktık erken alacağım demişti çünkü 35. Haftada sancı çıkmıştı nstde yatırdılar ozaman 3 saat sancı geçti sonra. O gün git sancın olursa gel demişti. Ama ben hiç sancı hissetmedim. Hatta olayın olduğu gün bile çok iyiydim ne ağrı ne sızı hiç bir belirti yoktu hareketsizlik dışında. Şu an genetik sonuçlarını bekliyoruz. Ani tansiyon yükselmesi yada şeker düşmesi olabilir dediler ama öyle olsa ben hissederdim diye düşünüyorum. Bazen olacak olana engel olamıyorsunuz işte belki gece gitsem kurtulacaktı oğlum diyorum. Sonra da kendimi yaşayacak günü yokmuş diye avutuyorum. Allah’tan sabır diliyorum sadece. Sen kaybetme nedenini biliyor musun?
Benim doktorum kimse anlamadı Allah yaşamak için nefes vermemiş demek ki . Preeklemsi yanş gebelik zehirlenmesi yaşadım canım bunu sonradan öğrendik bebeğimi öldüren sebep buymuş yani sonrası beni Mersin şehir hastanesine sevk ettiler ve 15 gün yoğun bakımda kaldım böbrek kalp yetmezliğine girmiştim ve tansiyon yüksekti çok şükür ilaç kullandım ve düzeldim canım artık yeni bebek istiyoruz Allah yüzümüze baksın inşallah36+6ydık Pazar günü akşamı çok hareket hissetmedim ama kasılmalar ara ara oluyordu ilk gebeliğim olduğundan çok anlayamadım hareket mi değilmi diye Pazartesi sabah aile hekimliğine gittim kalp atışı duymak için nabız zayıf dediler hemen kendi doktoruma gittim 1 saat içinde gidince ulturasonla baktı kalbi durmuş dedi çok yeni olmuş dedi. Sonrasını çok hatırlamıyorum zaten acilen sezeryana alındım. Herşey yolundaydı hiç bir terslik sezmedik. Kilosu da çok iyiydi 37. Haftada 3kg 160 gr doğdu kuzum. Sadece şekerim sınırda çıkmıştı şeker yüklemesinde onun için de diyet yapıyordum. Anlayacağın hiç bir şey diyemiyorlar hala bi neden bulamıyorlar. Bu olay Pazartesi oldu salı günü normal kontrolüm vardı Doğum için gün alacaktık erken alacağım demişti çünkü 35. Haftada sancı çıkmıştı nstde yatırdılar ozaman 3 saat sancı geçti sonra. O gün git sancın olursa gel demişti. Ama ben hiç sancı hissetmedim. Hatta olayın olduğu gün bile çok iyiydim ne ağrı ne sızı hiç bir belirti yoktu hareketsizlik dışında. Şu an genetik sonuçlarını bekliyoruz. Ani tansiyon yükselmesi yada şeker düşmesi olabilir dediler ama öyle olsa ben hissederdim diye düşünüyorum. Bazen olacak olana engel olamıyorsunuz işte belki gece gitsem kurtulacaktı oğlum diyorum. Sonra da kendimi yaşayacak günü yokmuş diye avutuyorum. Allah’tan sabır diliyorum sadece. Sen kaybetme nedenini biliyor musun?
Canım tekrardan başın sağolsun. Allah seni korumuş çok geçmiş olsun. Peki gebelik zehirlenmesinin nedeni belli mi en azından yeni hamilelik olduğunda ona göre önlem alırsın. Allah Birdaha yaşatmasın inşallah. Bana bazen yaşadıklarım hayal gibi geliyor sonra bir acı hissediyorum kalbimde gerçek olduğunu anlıyorum. Sezeryan olduğum için onun yankıları hala geçmedi şimdi başka bir kadın Doğuma gidiyorum o da rahminin toparlanması için ilk adetten sonra 2 ay korunma önerdi. Sonrası genetik testlere bağlı diyor. Ama senin 6 ay geçmiş inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız.Benim doktorum kimse anlamadı Allah yaşamak için nefes vermemiş demek ki . Preeklemsi yanş gebelik zehirlenmesi yaşadım canım bunu sonradan öğrendik bebeğimi öldüren sebep buymuş yani sonrası beni Mersin şehir hastanesine sevk ettiler ve 15 gün yoğun bakımda kaldım böbrek kalp yetmezliğine girmiştim ve tansiyon yüksekti çok şükür ilaç kullandım ve düzeldim canım artık yeni bebek istiyoruz Allah yüzümüze baksın inşallah
Canım senin ne kadar geçti ben 40 m çıkınca adet oldum biraz bekle sezerayn yerin iyileşsin. Ben kalp ilacı kullandığım için mecburen korundum artı olarak şimdi 6 ay oldu istiyorum tabi inşallah nasip olsun hepimize . Doktorlar anlamadı ama anlaşılabilir canım aslında anlaşıldığı anda Doğum tek çare bebek yaşasın ya da yaşamasın çünkü anneye zarar veriyor anne bebek ölümüne neden oluyorCanım tekrardan başın sağolsun. Allah seni korumuş çok geçmiş olsun. Peki gebelik zehirlenmesinin nedeni belli mi en azından yeni hamilelik olduğunda ona göre önlem alırsın. Allah Birdaha yaşatmasın inşallah. Bana bazen yaşadıklarım hayal gibi geliyor sonra bir acı hissediyorum kalbimde gerçek olduğunu anlıyorum. Sezeryan olduğum için onun yankıları hala geçmedi şimdi başka bir kadın Doğuma gidiyorum o da rahminin toparlanması için ilk adetten sonra 2 ay korunma önerdi. Sonrası genetik testlere bağlı diyor. Ama senin 6 ay geçmiş inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız.
Bugün tam 40 gün oldu. Daha adet olmadım prolaktin hormonum hala yüksekmiş büyüksen yumurta çatlamamış ilaç verdi doktor bitince adet olursun dedi. Sonrasında da Doğum kontrol hapı 2 ay dedi. Bu arada bizim test sonuçları da çıkar belki bir neden bulunabilir. 2. Gebelik için daha tedbirli olabilirim böylece. Seni de gerçekten Allah korumuş. Bundan sonrası için Allah kalbimize göre verir inşallah. Umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın. Senin içinde dua edeceğim canım bol bol.Canım senin ne kadar geçti ben 40 m çıkınca adet oldum biraz bekle sezerayn yerin iyileşsin. Ben kalp ilacı kullandığım için mecburen korundum artı olarak şimdi 6 ay oldu istiyorum tabi inşallah nasip olsun hepimize . Doktorlar anlamadı ama anlaşılabilir canım aslında anlaşıldığı anda Doğum tek çare bebek yaşasın ya da yaşamasın çünkü anneye zarar veriyor anne bebek ölümüne neden oluyor
Canım ben genetik test yaptım bende kan pıhtılaşması çıktı yani hamile olduğum zaman günlük iğne kullanacağım doktor öyle dedi bebeğin olsun hayırlısı ile kullanırız kan pıhtılaşması da bu duruma neden olurmuş doktorla konuştum dedi fetüsün yani bebeğin anne karnında ölmesine sebep oluyor senin de belki ondandır sana tavsiyem genetik bölümü olan hastanede kan pıhtılaşması testi yaptır ve öğren ona göre aynı durumu yaşamayalım daha önce duydun mu bunuBugün tam 40 gün oldu. Daha adet olmadım prolaktin hormonum hala yüksekmiş büyüksen yumurta çatlamamış ilaç verdi doktor bitince adet olursun dedi. Sonrasında da Doğum kontrol hapı 2 ay dedi. Bu arada bizim test sonuçları da çıkar belki bir neden bulunabilir. 2. Gebelik için daha tedbirli olabilirim böylece. Seni de gerçekten Allah korumuş. Bundan sonrası için Allah kalbimize göre verir inşallah. Umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın. Senin içinde dua edeceğim canım bol bol.
İlki rahim ağzı yetmezliği, ikincisinde bir doktor dış gebelik bir doktor kimyasal gebelik dedi.Canım peki doktora gittin mi sen neden kaybettin ?
Allah yeniden nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah burdan da güzel haberler verelim inşallahİlki rahim ağzı yetmezliği, ikincisinde bir doktor dış gebelik bir doktor kimyasal gebelik dedi.
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah.Allah yeniden nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah burdan da güzel haberler verelim inşallah
Evet canım duydum geçen hafta kan verdim onun için sonucu bekliyoruz. Ama bende şeker çıkınca doktorum kan sulandırıcı iğne vermişti vuruyordum hergün. Son gittiğim doktorda öyle birşey varsa baştan kullanman gerekli iğneyi demişti hamileliğin ortasında başlayınca etkisi olmuyormuş. Bakalım inşallah elle tutulur birşeyler bulunur. Sonraki hamileliğim için biraz daha rahat olmak adına.Canım ben genetik test yaptım bende kan pıhtılaşması çıktı yani hamile olduğum zaman günlük iğne kullanacağım doktor öyle dedi bebeğin olsun hayırlısı ile kullanırız kan pıhtılaşması da bu duruma neden olurmuş doktorla konuştum dedi fetüsün yani bebeğin anne karnında ölmesine sebep oluyor senin de belki ondandır sana tavsiyem genetik bölümü olan hastanede kan pıhtılaşması testi yaptır ve öğren ona göre aynı durumu yaşamayalım daha önce duydun mu bunu
İnşallah canım bende de kan pıhtılaşması olduğu için doktor hamile kalmadan aspirin kullan dedi ve şuan başladım ecopirin kullanmaya bebek olunca da inşallah iğne . Hayırlısı bakalım sonucun çıkarsa yaz bana da .Evet canım duydum geçen hafta kan verdim onun için sonucu bekliyoruz. Ama bende şeker çıkınca doktorum kan sulandırıcı iğne vermişti vuruyordum hergün. Son gittiğim doktorda öyle birşey varsa baştan kullanman gerekli iğneyi demişti hamileliğin ortasında başlayınca etkisi olmuyormuş. Bakalım inşallah elle tutulur birşeyler bulunur. Sonraki hamileliğim için biraz daha rahat olmak adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?