- 10 Ağustos 2009
- 26.181
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi SevgiliMelek
oho kızım hep şikayet sende malatyalıyla evlenmeseydin veya onların adetini öğrenseydin bu kadar kırlgan olursan o evliliği nasıl yürüteceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet takı. Düğünümüzde evet düğünümüzde takılarını kendileri masa masa dolaşıp topladılar eşime sadece arkadaşları taktı kınayı hiç demiyorum bile(((((( kıza 10 bilezik taktılar kınada. Bugün düğünde ne olcak bilmiyom. Bana nişanımda 2 bilezik taktılar sadece! Tüm akrabalarda taktı kıza bi biz enayiymişiz ya! Kayınbabam eşime çektirdiği yetmiyomouş gibi düğünü ben yapptım takıları ben topluycam benim hakkım eşinininkinide annesigiğl toplasın demişti! Yemin ederim elim titriyo saçını başını yolcam hepsinin! Kayınmın herşeyini yaptılar hcebişnden bi kuruş çıkmaduı takılarıda aldılar ohhh ohhh! Bize düğünde hiç bişey takmatyan 3 yakın akarabası bilezik taktı kıza!!!!!!!!! Ben özürlü salak bi insanmıyım ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ya işte böyle devam ETTİ ROL YAPTIM... HUZUR KAÇIRMADIM . OYNADIM BİLE( ÇÜNKÜ ÖYLE DENDİ KOLUMDAN SÜRÜKLÜYE SÜRÜKLÜYE ATTILAR PİSTİN ORTASINA
(( KAYNANAMLA AYRI OTURMAYA ÇALIŞTIM. YANIMA GELDİ ARADA GELİYO BENİ ÖPÜYO, GÜZEL LAFLAR SÖYLÜYO
(( HİÇ GÖRMEDİĞİM MUAMELEYİ GÖRDÜM. 9 AY BOYUNCA. ÖYLE İŞTE DAHA YAZACAK ÇOK ŞEYİM VAR AMA BU KADAR YAZIYIM ŞİMDİLİK
((
DÜĞÜN VAR ÖĞLEN! HİÇ BİRİYLE KONUŞMUYCAM MUHATTAP OLMUYCAM ALLAH BELALARINI VERSİN HEPSİNİNDE BEN BÖYLE OYUNLARA İKİ YÜZLÜLÜĞE DALAVEREYE GELEMEM!
Konuyu büyütmeye ve uzatmaya gerek yok bencede ama burdaki çoğu arkadaşlar ortada hiiiçç bişey yok sen abartmışsın falan demiş özellikle esram85 miydi o arkadaş sanki kayınvalidesiymiş gbi konuşmuş bayanın daha çok üstüne gitmiş burda ona tabiki doğruyu yanlışı göstermek için varız ama bu kadar da bariz üstüne gidilez ki o kadına normalde farklı bir muamele yapılıp düğün ortamında ikili oynanıyorsa ve de altın konusunda o kadar ayrımcılık yapılıyorsa kusura bakmayın ama az bile yapmış..
kına gecesinde gelin tarafının hizmet etmesi gerekir özellikle saygı cercevesinde hersey gelişir ama tutup pastayı ona taşıttırıyorlar tamam hadi bunlar küçük şeyler ama ya şu oynama konusunda ona önceden açıklama yapılabilirdi kadınların ağzı cuval gibi kimbilir arkadan neler konuşmuşlardır emin olun özellikle esram85 siz o durumda olmayı istemezdiniz konu sahibi de bigünlüğüne şu bayanı düğüne götürsün anlaşılan herşeye gayet kayınvalideniz tarafından bakıyor..
konu sahibine gelince sizinde elbetteki haksızlıklarınız var orda oynanması gerekiyorsa bilmiyorum denilebilirdi yada fotograf cekilince hatır için ve düğünün sahibi oldugunzdan dolayı bile cekinebilirdiniz..son olarak şu gelin tarafı başınızı çok ağrıtcaga benziyor bu kadar saygısızlık olmaz allah kolaylık versin..
SORUN 1- malatyaya geldik kayınım karşılamaya gelmedi. kınaya giitk bi yere kız tarafından kimse yok bizi bi yere aldılar. annesi karşıladıktan hemen sonra misafirim var dedi gitti. herkes şok oldu biz misafir değilmiyiz diye. babası oturdu masanın başına surat 5 karış kimse yoktu biz haricinde . 2 saat bekledi. herlkes bi yerlere dağıldı. tabi kayınım gene yok ortalıkta. sonra kaynanam yaptı çirkefliğini o kadar kullanılmış hissediyorum ki keşke elbise falanda aldırmasaydım. sonra tutmuş kaynanamın teyzesinin kızı erkeler falan masada hadi kalkalım şurda foto çekinelim diye. yok sonra çekiniriz dedim. sonra kaynanama sordu gel çekinelim diye anne daha sonra çekiniriz daha kına başlasın dedim suratını asa asa gitti bi ara eşimle oturuk dedim yanlış mı yaptım diye yok dedi. sonra akrabaların yanına gittim herkes kaynananla iyi geçin muhabbetine girdi herkesin içinde kalk kaynanaı öp falan dediler. SIRF EŞİM İÇİN GENE HAYIR DEMEYİM DİYE TATSIZLIK ÇIKMASIN Bİ LAF DEMESİNLER DİYE GİTTİM ÖPTÜM FALAN. KAYNANAM MELEK GİBİ DAVRANIYODU. ALLAHIM İKİ YÜZLÜ İNSANLARDAN Allaha sığınırım. her giitiğimde bana gelmiyosunuz diye bağıran çağıran kadın, eşimle aramı bozan kadın gitmişti oynuyodu resmen millete....!