[QUOTE seni çok iyi anlıyorum heleki her yorumunda da bahsetmissin ya isyan etmiyorum sadece içinde bulundugum durumu anlatmak istedim diye. Evet bu öyle bi duygu ki hakikaten yasamayanlar da pek anlamaz.
Çok ince dusunuyorsun canım. Yorumunu okurken bu ben miyim dedim ailenin kizinin okulunu ve senin işyerini bilmemelerini söylediğinde. Benzer şeyleri ben de dusunmustum bir zamanlar. Birde bnm cok yoğun olarak düşündüğüm şeylerden biri de aslinda hep toplum icerisinde olmama ragmenkimsenin umrunda olmamak. MMeselâ isyerinde birinin düğünü olur hadi hediye alalim diye para toplanir gelenekseldir bu. Birinin bebeği olur yine hediye. Cok da birbirlerini sevip saydiklarindan degil aslinda ama herkesin bi sekilde toplum icinde bir yeri sayginligi var. Bnm yasantimi kiminle yaşadığımı kimse sormaz bilmez. Annm hastalandi hastnede yatti kimse gecmis olsuna gelmedi isyerinden. Kendim hastalansam basima bisey gelse beni de ziyaret etmezler

Bu dusuncelerin duygusu ağır.
Insan samimiyet dostluk guven arıyor. Umarim bigün buluruz. Herkese hak da bize mi günah arkadaslik cevre es dost ?? :)
="rose se, post: 38135616, member: 422942"]
daisysun
yasim 25 biliyorum cogunuz henuz gencsin diyecek ama ben hayata cok erken atildim kendi secimim di ama baska secim yolum yoktu. kesinlikle hayatimda su sorun bu sorun var demuyorum hersey Allahtan deyip ustesinden gelmeye calisiyorum sukur cok buyuk sorunumda yok ama cok yalniz oldugumu hissediyorum. Bende bi anneden babadan gelmeyim kardeslerim var ama bazen Allah beni bu hayata herkesin sorunlariyla ygrasayim ama ben kimsenin umrunda olmayim diye gelmisim gibi hissediyorum. Kimse bigun merak edip nerde xalistigima gelip bakmadi guzel yer diyip gecerler ailem hep ama bi isim dusse isyerimi kizimin okulunu bulamazlar ailem ev kapi numarami bilmez biseyimle ilgilenmez ama ben ayru yasamama ragmen a dan z ye evlerinin butun sorunlariyla ugrasirim bilmedigim bisy yoktur peki neden benim biseyimi bilmezler ? Yalnizliga terkedildim ben