Allahaşkina akil verin nolcak bu halim

Daha önceki 89 konunuzda da söylendi ne yapmanız gerektiği. Yengeler sizi evinde istemiyor, siz hala kalıyorsunuz. Kaynana yanına da gitmek istemiyorsunuz. Siz de çalışın, çıkın kendi evinize. Biraz gurur. 🤦🏻‍♀️
Eşinin öz annesine tahammülü yok ama eşinin dayısının hanımlarının lafını duymaktan sıkılmıyor, anlamadım ben bu işi.

Annem babam ayrıydı annemi yillarca göstermediler gorusturmediler bbm sahip cikmadi hala babanne amca biraz biraz baktı o da hep ezerek hor görerek arkamda dimdik duran ailem annem babam olsa belki biyerlere gelmis ayaklarimin üstünde durmustum aileden görmeyince sevgiyi disarda aradım evlendim kurtulus için
evet bu bir cahillik.. huzur sanki koca evindeymiş gibi lanse eden sistem utansın..
lakin hala hiçbir şey için geç sayılmaz.. en kısa zamanda çalışıp kendi gelirinizi elde etmenizi öneririm..

Çünkü diğerinde çalışmanız gerekiyor diye herhalde
Evde otur derse rahatımı düşünür dinlerim annemin üstü derse yine rahatımı düşünür dinlemem diyorsunuz
Güzel fikir aslında 😏
Yalnız tek sorun şu anki olduğunuz ev de sizin değil yengeler sizi istemiyor
Yine rahat değilsiniz

Kocam calismama müsaade etmiyo
Çalıştırınca ne oluyor, erkekliğine halel mi geliyor? Madem müsaade etmiyor, öyleyse “erkek” olsun, koca olsun da evini kursun artık bir zahmet. Evlendiğinizden beri milletin evinde sığıntı gibi yaşıyorsunuz, iyi katlanıyorsunuz şu adama. 🤦🏻‍♀️

Hamilesiniz hayırlı olsun, ama 3 bin TL ile geçinmek çok zor.
Bence zoru bırakın, imkansızı başarıyorlar. Benim aklım almıyor asgari ücretle bebek bakıp ev geçindirip bir de kredi ödemeyi. Üstelik konu sahibi kira da ödemesini istiyor eşinden.

Daha önceki konularında insanlar çalış dediğinde de 'eşim müdür canım o yüzden çalışmamı istemiyor' tarzında cevaplar veriyordu. Market müdürlüğü ek kazanç sağlamıyorsa bir anlamı kalmıyor zaten. Diyecek çok şey var ama konu sahibi hamile o yüzden pek üstüne gitmeyeyim.

İnsanlar burada yardımcı olmak için her türlü ihtimali sunuyorlar size. Sizce çalışmanız dışında istediğiniz hayatı yaşayabilmeniz için ne tür ihtimaller olabilir ki? Eşinizi ikna edin. Evden çalışın. İçli köfte, patik, lif, sarma , mantı yapıp asgari ücret kadar kazanan var aşağı yukarı. Dışarıda çalışan zamanı olmayan kadınlar ben de dahil alışveriş yapıyorum bu şekilde çalışanlardan.

Eşinin öz annesine tahammülü yok ama eşinin dayısının hanımlarının lafını duymaktan sıkılmıyor, anlamadım ben bu işi.
İki ucu 💩 lu değnek deyip, iki ihtimali de elemesi lazımdı ama karı koca biraz rahatlar herhalde.

İki ucu 💩 lu değnek deyip, iki ihtimali de elemesi lazımdı ama karı koca biraz rahatlar herhalde.
Başka seçenek yoksa ben olsam kaynanayı seçerim. Kaynana hiç yoktan, kocayı doğuran kadın. Çekeceksem ondan çekeyim. Kaynanadan çektim derim. Eşin yengeleri ne abi ya, insan dert yanarken utanır.

Bence zoru bırakın, imkansızı başarıyorlar. Benim aklım almıyor asgari ücretle bebek bakıp ev geçindirip bir de kredi ödemeyi. Üstelik konu sahibi kira da ödemesini istiyor eşinden.

Daha önceki konularında insanlar çalış dediğinde de 'eşim müdür canım o yüzden çalışmamı istemiyor' tarzında cevaplar veriyordu. Market müdürlüğü ek kazanç sağlamıyorsa bir anlamı kalmıyor zaten. Diyecek çok şey var ama konu sahibi hamile o yüzden pek üstüne gitmeyeyi

Daha önceki konularında insanlar çalış dediğinde de 'eşim müdür canım o yüzden çalışmamı istemiyor' tarzında cevaplar veriyordu. Market müdürlüğü ek kazanç sağlamıyorsa bir anlamı kalmıyor zaten. Diyecek çok şey var ama konu sahibi hamile o yüzden pek üstüne gitmeyeyim.
Sorun deil hamile olmam elestiriye açik olmasam burda bunu paylaşmam. Siz soru sorana savas aćmayi neden bu kadar seviyosunuz evet eşim markette müdür dedim çünkü soruldu. Çalışmamı istemedi bende çok uzatmadım ama bu isime geldigi icin dgl uzatip huzur bozmamak içindi. Konu bnm niye calismamam kocami dinlemem deil. Ben fikir almak istedim kaynanamin üstüne gecip gecmemek konusunda konuyu neden dolaylandryosunz ben çelişkilide konusmuyorum konuyu açmis oldugum eski konulara değindirmeyin lütfen o soru farkli baslik altında sorulmus bu soru başka

Back
X