Bence zoru bırakın, imkansızı başarıyorlar. Benim aklım almıyor asgari ücretle bebek bakıp ev geçindirip bir de kredi ödemeyi. Üstelik konu sahibi kira da ödemesini istiyor eşinden.
Daha önceki konularında insanlar çalış dediğinde de 'eşim müdür canım o yüzden çalışmamı istemiyor' tarzında cevaplar veriyordu. Market müdürlüğü ek kazanç sağlamıyorsa bir anlamı kalmıyor zaten. Diyecek çok şey var ama konu sahibi hamile o yüzden pek üstüne gitmeyeyi
Bence zoru bırakın, imkansızı başarıyorlar. Benim aklım almıyor asgari ücretle bebek bakıp ev geçindirip bir de kredi ödemeyi. Üstelik konu sahibi kira da ödemesini istiyor eşinden.
Daha önceki konularında insanlar çalış dediğinde de 'eşim müdür canım o yüzden çalışmamı istemiyor' tarzında cevaplar veriyordu. Market müdürlüğü ek kazanç sağlamıyorsa bir anlamı kalmıyor zaten. Diyecek çok şey var ama konu sahibi hamile o yüzden pek üstüne gitmeyeyim.
Sorun deil hamile olmam elestiriye açik olmasam burda bunu paylaşmam. Siz soru sorana savas aćmayi neden bu kadar seviyosunuz evet eşim markette müdür dedim çünkü soruldu. Çalışmamı istemedi bende çok uzatmadım ama bu isime geldigi icin dgl uzatip huzur bozmamak içindi. Konu bnm niye calismamam kocami dinlemem deil. Ben fikir almak istedim kaynanamin üstüne gecip gecmemek konusunda konuyu neden dolaylandryosunz ben çelişkilide konusmuyorum konuyu açmis oldugum eski konulara değindirmeyin lütfen o soru farkli baslik altında sorulmus bu soru başka