- 30 Kasım 2019
- 12.441
- 39.917
- 598
İzin istemezseniz böyle bir durumla karşılaşmazsınız. Dik durun biraz.Kocam calismama müsaade etmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzin istemezseniz böyle bir durumla karşılaşmazsınız. Dik durun biraz.Kocam calismama müsaade etmiyo
İltifatınıza mazhar olmak büyük onur benim için.Çok biliyosun sen hııı
Kocam calismama müsaade etmiyo
Aslında çözüm çok basitti. İşe girip siz de çalışacaktınız ama hamile kalmayı tercih etmişsiniz. Adam da haklı. Kira mı ödesin? Evi mi geçindirsin? Bence kvnin evine masraf etmeden oturun.
Tabii ki kaynana yanı daha çekilir. Evlenip başkasının evinde sürekli laf yiyip bedava yaşamak alternatifler arasında bile olmamalı.Başka seçenek yoksa ben olsam kaynanayı seçerim. Kaynana hiç yoktan, kocayı doğuran kadın. Çekeceksem ondan çekeyim. Kaynanadan çektim derim. Eşin yengeleri ne abi ya, insan dert yanarken utanır.
Evet bende bunu anlamıyorum, 3000 TL ile insan ne yer, ne içer? Bazı insanların sefalet hoşuna gidiyor, bundan eminim artık. En kötüsü kendi tercihlerine birde günahsız çocukları alet ediyorlar.Bu yorumu arıyodum.
Neden? 3 bin lirayla geçinmek hoşuna mı gidiyor eşinin? Neden müsade etmiyor gerçekten meraktan soruyorum. Çocuk olunca imkansız o parayla geçinmek daha bunun okulu eğitimi var
Ben de buna çok üzülüyorum. Mesela biz de çok kardeşiz ama babamın iyi kazandığı zamanlar da olmuş durumumuzun kötü olduğu zamanlar da. Ablamlar iyi dönemlerden pek bahsetmezler ama zorluk yaşadıkları zamanlar için hep babamı suçlarlar. Ben de öyle yapıyorum yani. Belli şartlara sahip değilse insanlar çocuk yapmamalı.Evet bende bunu anlamıyorum, 3000 TL ile insan ne yer, ne içer? Bazı insanların sefalet hoşuna gidiyor, bundan eminim artık. En kötüsü kendi tercihlerine birde günahsız çocukları alet ediyorlar.![]()
Evet bende bunu anlamıyorum, 3000 TL ile insan ne yer, ne içer? Bazı insanların sefalet hoşuna gidiyor, bundan eminim artık. En kötüsü kendi tercihlerine birde günahsız çocukları alet ediyorlar.![]()
O kafada insanların tam tersi ürememesi lazım ama işte...Zaten çıldırdığım nokta o. Sırf kendileri anne babalığı tadacak diye çocuk yapıyorlar. Bu çocuk taş mı yiyecek? İyi bir eğitim alabilecek mi? İstediği hayatı yaşayabilecek mi? Bir insan dünyaya getirilirken bunları düşünülmez mi yahu. Çalışmasına izin vermiyormuş bir de kafaya bak.
Bazı kadınlar “çalışmaya izin vermiyor eşim “ lafını aslında kocalarının kendilerini ne kadar çok sevdiğini , kıyamadığını vs anlatmak için yazıyor .Zaten çıldırdığım nokta o. Sırf kendileri anne babalığı tadacak diye çocuk yapıyorlar. Bu çocuk taş mı yiyecek? İyi bir eğitim alabilecek mi? İstediği hayatı yaşayabilecek mi? Bir insan dünyaya getirilirken bunları düşünülmez mi yahu. Çalışmasına izin vermiyormuş bir de kafaya bak.
Resmen true love.Bazı kadınlar “çalışmaya izin vermiyor eşim “ lafını aslında kocalarının kendilerini ne kadar çok sevdiğini , kıyamadığını vs anlatmak için yazıyor .
Benim çoookk akıllı bir öğrencim var , kızcağız sürekli külotlu çorabını çekip duruyor , bir baktım göz ucuyla çorap kalçaya çıkmıyor bile . Yarın bunu giyme tamam mı dedim . Ama başka yok ki dedi . Eve gelirken 3 tane çorap aldım , okulda değişti hemen ve Ceylan gibi seke seke oynadı bahçede . Baba çalışıyor sadece 3 çocuk var evde ve annenin çalışmasına izin yok . Neden kıskanıyormuş ve yorulursa diye üzülüyormuş![]()