Allahaşkına siz olsaydınız sinirlenmezmiydiniz ??

1 soru - siz oraya hasna fısne yapmaya mı gırıyonuz kucucuk karanlık odaya

2 soru- kadın mudur demıssın adamı sorguya cekmek ıcın mı cagardı o odanın ışığı yok mu cıdden ?

3 soru - kocan ses cıkarmadı mı hıc

canım kadının terbiyesizliğini eşine yükleme sen söyle o durumda kim ne diyebilir hayır ben orda konuşmam mı diyecek yoksa eşim bana kızar mı diyecek
eşini boşuna sıkarsın sanada yazık olur
kadının densizliği de geç hatta abartıya kaçamadan yanında sadece gül

yok canım ışık vardır heralde daha neler

e siz ne yapıyonuz o 10 dakkada o karanlık mınık odada? nası bır ısyerı ya bu merak ettım walaha

bır sey yapmıyorum dıyosanız, o kadınla da bır sey yapmamıslardır

1 soru - siz oraya hasna fısne yapmaya mı gırıyonuz kucucuk karanlık odaya

2 soru- kadın mudur demıssın adamı sorguya cekmek ıcın mı cagardı o odanın ışığı yok mu cıdden ?

3 soru - kocan ses cıkarmadı mı hıc

1-cevap: oraya gitmenin mantığı olmadığından ve insanlar fesat olduğundan bunu o şekilde yorumlar ve yorumladılar

2 cevap: eşimin anlattığına göre kalemdeki sorunlarla ilgili milyontane soru sormuş başka yer yok gibi.. o da merdiven boşluğunun kapatılmasıyla yapılmış minnacık bir penceresi olan içi gayet loş bir oda hıç ışık yandığını görmedim

3 cevap: nasıl kocam ses çıkarmadımı konuşma sesimi ben duyamayacak kadar uzaktaydım.. ama kendini savunma konusundaysa savundu ama sinirlenmeden benim tepkili olmama rağmen yumuşak konuştu alttan aldı beni sakinleştirmeye çalıştı düşünemediğini söyledi..

bende çok tepki gösterdim diye düşündüm sizinde fikrinizi almak istedim. yani karma karışık oldum..

sağol canım yorumun için

e siz ne yapıyonuz o 10 dakkada o karanlık mınık odada? nası bır ısyerı ya bu merak ettım walaha

bır sey yapmıyorum dıyosanız, o kadınla da bır sey yapmamıslardır

valla bilmiyorum nadya ben sinirlendim ve benim yerimde başka bir kadın olsa sinirlenirmiydi diye paylaşmak istedim..

sen olsan ne yapardın

daha ben burası gibi bir yer ömrümde hayatımda görmedim.

sağlık memuru olarak iki yıl hastanede çalıştım, okullarda staj yaptım ama daha adliye gibi bir yer görmedim..

eşimle evlenmeden 4 ay çıkabildik baskılara dayanamadık söz yaptık

aslında adananın bir kısmı zaten halen öyle açık görüşlü insanlar yok geri kalmış zihniyet

siz peki gercekten oraya 10 dakika kapanıyor musunuz ögle aralarında ?

nası yani cnm.. biz tabi ki kapanmıyoruz niye kapanalım ki..

tabi sinirlenırdım

haksız sayılmıyorum ozaman :)

tekrar tekrar sağolun sizlerin olumlu yada olumsuz görüşleri benim için çok önemli.

BıN BıLSENDE BıR BıLENE DANIŞ demişler

açık görüşlü mu ?
sen bunları bıraksana soruma cevap ver bız sana yardım edıyoruz bak

sen o 10 dakika odada ne yapıyordun ???
eşinele 10 dak ne yaptıgını bılen kötu kadın dıye tabır ettıgın kadın da aynını yapmak ıstemısse ne var bunda? ben de kötu kadın olsam evlı bekar ayırt etmıyo olsam canım ısterdı dogrusu,
sen nerresını kötu algıladın kı ? o kadın bunları yapabılecek bırıymıs neden süphelenmıyorsun kı

ben olsam kesinlikle kadina belli etmezdim ama ne yalan soyleyeyim bozulabilirdim..ama esin o durumda hayir deseydi olmazdi.kadin bu sekilde davrandigi icin (dusunmeden)sanirim insanlar kotu konusuyor..umursama esin acikca anlatmis bundan sonra dikkat eder..sorun etme canim

karanlıktan hep korkmuşumdur

sinirlenmek az kalırdı heralde benim yaşayacağım duygunun yanında, ne demek ya ben dışarda beklicem benim koca hatunun biriyle küçük ve karanlık odada 10dk takılcak,ama neymiş işle ilgili çalışanlarla ilgili konuşmaymış :umursamaz:

ben bunu yemez, yedirirdim..

güven meselesi demesin kimse, bende nişanlıma güvenirim ama böle bi durumla karşı karşıya kalsam üzerimdeki "güven kazağını" çıkartır, "şüphe çelik yeleğimi" giyer olaya müdahele ederdim..

eşlere güvenin ama enseyede bi göz ekletin derim :hulya:

nadya sanırım konu sahibi arkadaşım oraya eşinle girmemiş.ben öyle anladım.
konu sahibi arkadaşım, şimdilik uzatma bakalım, tekrar aynı şey olursa o zaman sorun yap.tepkini göstermissin zaten.umarım tekrarlanmaz aynı şey.

hımm oraya eşiyle gırmıyor muymus,
o zaman kadına tepkısını neden gostermıyor kı ,
kadın kötu gorunuslu dıye yapabılır demek mı bu? ızın vermesın

Eşin yakışıklıydı sanırım,öyle bir konu açmıştın.
Belki eşine asılmıştır müdiresi ve fantezi olarak da sen oradayken seçmiştir bunu..
Eşine döküm halinde 10 dakika ne konuştuğunu sor,kağıda yazsın kendisinin ve müdiresinin sözlerini...
Bak; on dakika tutar mı tutmaz mı,düşünmesine de fırsat verme,çıkarın kağıtları yazılı yapacağım edasında aniden söyle,uyduramasın

aaa bu yakışıklı koca topiği bu arkadaşamı aitti delikafadulden

ozaman yakışıklı koca+karanlık oda+kötü kadın müdire

tehlikeli üçlü

kocası bence elden gıtmıs, 1 bardak soguk su iç tavsıyemız
çünküüü ooooo
10dakikada hasna fısne yapabilen gayet yakısıklı biri.

hayır arkadaşlar bu arkadaş o değil ,o aneksemoon du...(öyle bişi yada)
bu arkadaş eşinle alakalı farklı bir sorun için konu açmıştı ..

tşkrlerr rougem.. Şeniz

konu sahibeside kusura bakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…