Allahım bana bu acıyı yaşatma..

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
adını bile geçiremediğim şeyin icindeyim..

babamın bazı agrıları, sikayetleri vardı. Doktora gidildi anjiyo falan..

4 damarı tıkalı %100lerde 90larda..

Allahm nasıl bir acı nasıl bir korku..

ben daha 18 yasındayım.. o beni okutacak evlendirecek daha birsürü günlerimiz olacak

Allahm bana bağışlasın onu..

Hastaneye giderken arabayı süren arkadaşı bile suratını asık görünce kurban olurum sana abi deyip alnından öpmüş öyle bir adam benm babam

o kadar iyi o kadar dürüst ki

canım benim

bypass olacak sanırm

nasıl korkuyo. en acısıda söylemiyo bunu bize gülümsüyo surekli

içim acıyor

bide son 1 aydır seytanın vesveseleryle ugrasıyorum hiç bu konu yokken daha surekli gözümğn onune evin önndeki kalabalklar cenaze vs.. anlatamıyorum bile
hislerim kuvvetli oldugu içn hiç kötü şey düşünemem ben hemen atarm kafamdan
bide üstüne bu

Allah rızası için dua edin..

Allahm babamı bize bagısla

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Neden bu kadar umutsuz düşünüyorsun böyle şeyler söyleme. Seni yine okutucak evlendiricek Allahın izniyle baban. Senin güçlü olup onun yanında olman lazım destek olman lazım. Sakın ona hasta gibi davranma. Dermansız dert yok iyi bir tedaviyle neden iyileşmesin ki. Sen canını sıkma hiç bizi de haberdar et

Geçmiş olsun. Babanız kaç yaşında? Yakın bir akrabam aynı durumu yaşıyor lakin 70 küsür yaşında olduğu için ameliyat olamıyor. Buna rağmen senelerdir yaşıyor. Doktorlar her ne kadar bu duruma "mucize" dese de, ölüm doktorların tahmini üzerine vuku bulmuyor. Babanız ameliyat olabilecek yaşta ise umut vardır. Evet, kritik bir durum bunu siz de biliyorsunuz. Ancak tedavi olma ihtimali var. Ameliyatın başarılı olma ihtimali var. Bu yüzden, ölümü düşünmeyin. Babanıza destek olun ve iyileşeceğini umut edin.

Sülalemin yarısı kalp hastalığından yarısı da kanserin tüm türlerinden ötürü vefat etti. Genlerim dolayısıyla ya kalp ya da kanser hastası olma ihtimalim pek yüksek. Lakin ben ölümü düşünmüyorum. Nihayetinde ölüm zamanımı değiştiremem. Bunu düşünmek bana hiçbir şey katmayacak. Size de öyle. Üzülmenizi endişenizi tabi ki anlıyorum. Ancak olmayan sonucun kasveti ile boğulmayın. Sadece destek olun...

Geçmiş olsun acil şifalar..
Allah yardımcınız olsun , üzüldüm..
teşekkür eder allah razı olsun..

64 yasında..
öyle tabi ben yasta değilim karamsar da ama korkuyorum. korkusunu gördükçe bende mahvoluyorum
Teşekkür ederim insallah gzel olacak sonuc

Teşekkür ederim allah razı olsun
tabiki öyle ddeğiliz ama o da saskın hergün kilometrelerce yürür yedigine dikkat eder hiç beklemiyodu tabi yıkıldıgını görebiliyorum ama gülümsüyo ne varmış diyo sürekli. ama süreklide yüzümüze bakıyo nabzımızı ölçer gibi
Canım benm ya. Allah kimseye aile acısı yasatmasın insallah

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Rabbim şifasını versin babanızın inşallah içinizi ferah tutun inşallah ameliyatı da atlatacaktır dua edin bol bol dualarım sizinle

Babam 38 yasinda atlatti bu lanet seyi. 15 gun yogun bakimdan cikamafi. Kucucuktum annem beni olebilecegine alistiriyodu 8 yasindayim. Aglamiyodu annem. Ben de hic aglamafim. Doganin kurali gibi anlatti annem bana. Ne kadar dogal karsilamistim.

Cok sukur kurtuldu. 40 yasindan once kurtulan olmaz pek. Olseydi evimiz yoktu annem calismiyodu bbnmlerle yasiyoduk bbm sigortali degildi maas kalmazdi. Ananemler koy gibi bi yerde yasiyo dayimin evinde.

2. Krizini de gecirdi. Ama yas ilerledigi icin o kadar kolay atlatti ki o yorgun kalbiyle. Hepimiz sasirdik. Tikali damarlari var artik mudahale etmiyorlar. Edemiyorlar.

3. Kriz olum diyo doktorlar.. Saatli bomba gibi geziyor..

Baban kac yasinda bilmiyorum sen 18sen 45 50 arasidir. Cok kritik yaslar degil. Canini sikma. Dua et anlasilmis ameliyatini olucak kurtulucak. O yola girdikten sonra korkulcak bisey yok.

Aniden uykusunda kriz gecirip olebilirdi. Ama su an iyilesmek icin ameliayata giriyor doktorlar bypasstan sonra 20 yil daha gider bu kalp der hep :))

büyük gecmis olsun ALLAHcc SAfi isminle tez sifa versin onu tüm sevdiklerine bagislasin...amin
Tatlim bol bol dua et birde sifa ayetleri var onlarida okuyun insaALLAH...

Son düzenleme:

Yaşadığın üzüntüyü,içindeki tedirginliği çok iyi anlyorum..
Baba ve Anne gibisi var mı ya insan her daim sağ ve sağlıklı başında istiyor..
Allahım şifalar versin..
Sadece ve sadece Allaha sığın bol bol dua et..
Kendin de itiraf etmişsin şeytanın vesvesi diye
Skın ama sakın o vesveselere kaptırtma kendini sen dualarını ettikçe o vesveselerde terkeder seni..
Bildiğin tüm duaları oku..
Özellikle ayetel kürsi oku..
Allahın izniyle bunlarıda atlatıp baban sağlıklı bi şekilde aranıza döner

canım öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
ama canını sıkacak bir şey yok ki :) içini önce bi rahat tut.
ben şimdiye kadar günümüz teknolojisinde ve imkanlarında bypasstan ölen kimseyi duymadım.
birkaç tanıdık oldu bizden de. hepsi çok şükür iyiler. senin babanın da iyi olacağına inanıyorum.
ayrıca dua da ederim ben merak etme tatlım

insallah iyi olur tesekkürler. son cocugum ben babam 64 yasında
iyi olacak umarm

kaptırmam bol bol dua ediyorum zaten teşekkür ederm..

sagol canm benm allah razı olsun

iyi olacak umarm

tüm çocuklar babaya düşkün olurlar ama son çocuk oldu mu daha bi düşkünlük artırıyor dialog daha farklı oluyor..
Bu konuda da çok iyi anlıyorum seni..
evet sen bol duanı et ALLAH YARDIM EDER SEN HİÇ MERAK ETME..
BENDE DUA EDERİM NE ZAMAN AMELİYAT?

iyi olacak umarm

Canim 60lar kalp icin en risksiz yas emin ol :)) biz zirt pirt kalp doktorundayiz her seyi ogrendik artik.. zaten 4 tikali damar daha erkn yaslarda agriyla haber vermezdi. Kriz yapardi. Alarm olmus size sukret.. :) cok gecmis olsun..

teşekkürler allah razı olsun
belli degil yarn tekrar kkontrole gidecekler gün verilecek falan bu hafta içnce olck ama

Canim 60lar kalp icin en risksiz yas emin ol :)) biz zirt pirt kalp doktorundayiz her seyi ogrendik artik.. zaten 4 tikali damar daha erkn yaslarda agriyla haber vermezdi. Kriz yapardi. Alarm olmus size sukret.. :) cok gecmis olsun..
teşeküürler
daha gitmiyoduki kavga dovus goturduk doktora..
allah razı olsun

Çok geçmiş olsun canım benimde manevi babam dedigim insan oldu şuan turp gibi yahu :)) Bilirim o korkuyu çünkü biz kızlar babamızın başı ağrısa bile şüpheleniriz korkarız babam eve 2 saat geç geldi diye yemek yememiştim korkudan bende çok duygusalım direk aklıma senaryolar gelir senin suan yapman gereken tek sey babanı mutlu etmek sanki hiç duymamışsınız gibi hatta daha mutlu şekilde fotoğraflar çekil babanla sevdigini dile getir sarıl canım benim...Birde ne olur ne olmaz babanın kan grubuna uygun birini bulun hazırda dursun

Son düzenleme:
teşekkürler allah razı olsun
belli degil yarn tekrar kkontrole gidecekler gün verilecek falan bu hafta içnce olck ama

teşeküürler
daha gitmiyoduki kavga dovus goturduk doktora..
allah razı olsun

Iyi bari uyanik davranmissiniz bundan sonrasini doktorlara birakin ve derin bir nefes alin.. tehlike evde otururken vardi.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…