- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
adını bile geçiremediğim şeyin icindeyim..
babamın bazı agrıları, sikayetleri vardı. Doktora gidildi anjiyo falan..
4 damarı tıkalı %100lerde 90larda..
Allahm nasıl bir acı nasıl bir korku..
ben daha 18 yasındayım.. o beni okutacak evlendirecek daha birsürü günlerimiz olacak
Allahm bana bağışlasın onu..
Hastaneye giderken arabayı süren arkadaşı bile suratını asık görünce kurban olurum sana abi deyip alnından öpmüş öyle bir adam benm babam
o kadar iyi o kadar dürüst ki
canım benim
bypass olacak sanırm
nasıl korkuyo. en acısıda söylemiyo bunu bize gülümsüyo surekli
içim acıyor
bide son 1 aydır seytanın vesveseleryle ugrasıyorum hiç bu konu yokken daha surekli gözümğn onune evin önndeki kalabalklar cenaze vs.. anlatamıyorum bile
hislerim kuvvetli oldugu içn hiç kötü şey düşünemem ben hemen atarm kafamdan
bide üstüne bu
Allah rızası için dua edin..
Allahm babamı bize bagısla
teşekkür eder allah razı olsun..Geçmiş olsun acil şifalar..
Allah yardımcınız olsun , üzüldüm..
64 yasında..Geçmiş olsun. Babanız kaç yaşında? Yakın bir akrabam aynı durumu yaşıyor lakin 70 küsür yaşında olduğu için ameliyat olamıyor. Buna rağmen senelerdir yaşıyor. Doktorlar her ne kadar bu duruma "mucize" dese de, ölüm doktorların tahmini üzerine vuku bulmuyor. Babanız ameliyat olabilecek yaşta ise umut vardır. Evet, kritik bir durum bunu siz de biliyorsunuz. Ancak tedavi olma ihtimali var. Ameliyatın başarılı olma ihtimali var. Bu yüzden, ölümü düşünmeyin. Babanıza destek olun ve iyileşeceğini umut edin.
Sülalemin yarısı kalp hastalığından yarısı da kanserin tüm türlerinden ötürü vefat etti. Genlerim dolayısıyla ya kalp ya da kanser hastası olma ihtimalim pek yüksek. Lakin ben ölümü düşünmüyorum. Nihayetinde ölüm zamanımı değiştiremem. Bunu düşünmek bana hiçbir şey katmayacak. Size de öyle. Üzülmenizi endişenizi tabi ki anlıyorum. Ancak olmayan sonucun kasveti ile boğulmayın. Sadece destek olun...
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Neden bu kadar umutsuz düşünüyorsun böyle şeyler söyleme. Seni yine okutucak evlendiricek Allahın izniyle baban. Senin güçlü olup onun yanında olman lazım destek olman lazım. Sakın ona hasta gibi davranma. Dermansız dert yok iyi bir tedaviyle neden iyileşmesin ki. Sen canını sıkma hiç bizi de haberdar et
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Rabbim şifasını versin babanızın inşallah içinizi ferah tutun inşallah ameliyatı da atlatacaktır dua edin bol bol dualarım sizinle
Allah şifa versin..
adını bile geçiremediğim şeyin icindeyim..
babamın bazı agrıları, sikayetleri vardı. Doktora gidildi anjiyo falan..
4 damarı tıkalı %100lerde 90larda..
Allahm nasıl bir acı nasıl bir korku..
ben daha 18 yasındayım.. o beni okutacak evlendirecek daha birsürü günlerimiz olacak
Allahm bana bağışlasın onu..
Hastaneye giderken arabayı süren arkadaşı bile suratını asık görünce kurban olurum sana abi deyip alnından öpmüş öyle bir adam benm babam
o kadar iyi o kadar dürüst ki
canım benim
bypass olacak sanırm
nasıl korkuyo. en acısıda söylemiyo bunu bize gülümsüyo surekli
içim acıyor
bide son 1 aydır seytanın vesveseleryle ugrasıyorum hiç bu konu yokken daha surekli gözümğn onune evin önndeki kalabalklar cenaze vs.. anlatamıyorum bile
hislerim kuvvetli oldugu içn hiç kötü şey düşünemem ben hemen atarm kafamdan
bide üstüne bu
Allah rızası için dua edin..
Allahm babamı bize bagısla
insallah iyi olur tesekkürler. son cocugum ben babam 64 yasındaBabam 38 yasinda atlatti bu lanet seyi. 15 gun yogun bakimdan cikamafi. Kucucuktum annem beni olebilecegine alistiriyodu 8 yasindayim. Aglamiyodu annem. Ben de hic aglamafim. Doganin kurali gibi anlatti annem bana. Ne kadar dogal karsilamistim.
Cok sukur kurtuldu. 40 yasindan once kurtulan olmaz pek. Olseydi evimiz yoktu annem calismiyodu bbnmlerle yasiyoduk bbm sigortali degildi maas kalmazdi. Ananemler koy gibi bi yerde yasiyo dayimin evinde.
2. Krizini de gecirdi. Ama yas ilerledigi icin o kadar kolay atlatti ki o yorgun kalbiyle. Hepimiz sasirdik. Tikali damarlari var artik mudahale etmiyorlar. Edemiyorlar.
3. Kriz olum diyo doktorlar.. Saatli bomba gibi geziyor..
Baban kac yasinda bilmiyorum sen 18sen 45 50 arasidir. Cok kritik yaslar degil. Canini sikma. Dua et anlasilmis ameliyatini olucak kurtulucak. O yola girdikten sonra korkulcak bisey yok.
Aniden uykusunda kriz gecirip olebilirdi. Ama su an iyilesmek icin ameliayata giriyor doktorlar bypasstan sonra 20 yil daha gider bu kalp der hep :))
kaptırmam bol bol dua ediyorum zaten
Yaşadığın üzüntüyü,içindeki tedirginliği çok iyi anlyorum..
Baba ve Anne gibisi var mı ya insan her daim sağ ve sağlıklı başında istiyor..
Allahım şifalar versin..
Sadece ve sadece Allaha sığın bol bol dua et..
Kendin de itiraf etmişsin şeytanın vesvesi diye
Skın ama sakın o vesveselere kaptırtma kendini sen dualarını ettikçe o vesveselerde terkeder seni..
Bildiğin tüm duaları oku..
Özellikle ayetel kürsi oku..
Allahın izniyle bunlarıda atlatıp baban sağlıklı bi şekilde aranıza döner
canım öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
ama canını sıkacak bir şey yok ki :) içini önce bi rahat tut.
ben şimdiye kadar günümüz teknolojisinde ve imkanlarında bypasstan ölen kimseyi duymadım.
birkaç tanıdık oldu bizden de. hepsi çok şükür iyiler. senin babanın da iyi olacağına inanıyorum.
ayrıca dua da ederim ben merak etme tatlım
insallah iyi olur tesekkürler. son cocugum ben babam 64 yasında
iyi olacak umarm
kaptırmam bol bol dua ediyorum zatenteşekkür ederm..
sagol canm benm allah razı olsun
insallah iyi olur tesekkürler. son cocugum ben babam 64 yasında
iyi olacak umarm
kaptırmam bol bol dua ediyorum zatenteşekkür ederm..
sagol canm benm allah razı olsun
teşekkürler allah razı olsuntüm çocuklar babaya düşkün olurlar ama son çocuk oldu mu daha bi düşkünlük artırıyor dialog daha farklı oluyor..
Bu konuda da çok iyi anlıyorum seni..
evet sen bol duanı et ALLAH YARDIM EDER SEN HİÇ MERAK ETME..
BENDE DUA EDERİM NE ZAMAN AMELİYAT?
teşeküürlerCanim 60lar kalp icin en risksiz yas emin ol :)) biz zirt pirt kalp doktorundayiz her seyi ogrendik artik.. zaten 4 tikali damar daha erkn yaslarda agriyla haber vermezdi. Kriz yapardi. Alarm olmus size sukret.. :) cok gecmis olsun..
teşekkürler allah razı olsun
belli degil yarn tekrar kkontrole gidecekler gün verilecek falan bu hafta içnce olck ama
teşeküürler
daha gitmiyoduki kavga dovus goturduk doktora..
allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?