Allahım bana bu acıyı yaşatma..

Allahım babana sağlıklı uzun ömürler versin. Moralini elinden geldiğince yüksek tutmaya çalış ki babana da moral olsun. Allahım bağışlasın size babanı.. Kimseyi ayırmasın Allahım annesinden babasından çocuklarından kardeşlerinden.. Allahım dayanamayacağımız yük yüklemesin sırtımıza...

gecmiş olsun cnm Allah sana ve sevdıklerıne bagıslasın babanı inş ıyı olur Allah hayırlı ömür versin

Canım Allah babanı size bağışlasın inşallah sizide babanıza otu dua et tatlım sakın içine kötülük getirme bak şu an belki namaz kılmıyorum tembellik ediyorum ama en güzel şeydir namaz Allah'a en yakın olduğun zamandır içindekileri secdeye gittiğinde hisset namazını bitir otur ağla anlat Yaradanına seni o dinler kimsenin dinlemediği kadar sıkılmadan dinler otur dua et isyan etmeden şükrederek hamd ederek iyi şeyler için şükret başınıza gelen olaylar içinde hamd olsun de ne gelirse Allah'tandır O'ndan geldiyse vardır bir hayrı ama söyle içindekileri o seni bilir herkesten çok Hayırlısıyla babama şifa ver de içinden nasıl geliyosa isyan etmeden dua et surelerin anlamlarına bak sana en yakın geleni namazdan sonra oku İnşallah Allah babanı size bağışlar kötüde düşünme hemen inşallah şifasınıda verir

Canım cooook gecmis olsun benim babamin 5 damarı değiştiğinde bende aşağı yukarı senin yaslarindaydim...seni cok iyi anlıyorum
Hic üzülme ... Babana hep destek ol
Emin ol biricik kızının destegi cok iyi gelicektir ona..
Aklına da hic kötü şey getirme
Cok cok dua et
Rabb'ime sığın
Allah babacigini size bağışlasin

gecmiş olsun cnm Allah sana ve sevdıklerıne bagıslasın babanı inş ıyı olur Allah hayırlı ömür versin

Hepinizden Allah razı olsun cok sağolun
İyi olacak inşallah, sadece korkuyorum, üzülüyorum
Allahm kimseyi aile acısıyla sınamasın

Rabbim babana sifa versin.ama olumsuzu dusunmeyin.olumlu dusunun.zor ama bunu yapin bol dua edin.benim babamda ben 17 yasindayken yogun bakimda kaldi gunlerce.doktor en son 24 saat icin kaybedebiliriz dedi ve bu riskten dolayi babamizi yogun bakim odasinda gosterdi.tarifi imkansiz bir aciydi.ama biz inandik.seccade basindan ayrilmadim babam iyilessin diye.rabbim bize bu aciyi vermedi sukur.babam kurtuldu.ins sizdende hayirli haber aliriz..olumsuz dusunmeyin ne olursa olsun..

çok çok geçmiş olsun ama içinizi karartmayın bu devirde allahın da izniyle bypass her ne kadar hasta için zor olsa da işinin ehli doktorlar tarafından çok çok başarıyla sonuçlanan bir ameliyat. tavsiyem üniversite hastanesidir imkanınız varsa bir profla görüşün ona yaptırın ameliyatı. eminim o kadar çok yapmıştır ki daha önce onun için çok çok basittir. allah şifa versin babanıza.

Allah yar ve yardımcınız olsun.
Acil şifalar dilerim. Ama sizde iyi düşünün ki iyi şeyler olsun lütfen.

Allah acil şifalar versin canım benim babamda kalp krizi geçirdi damarları tıkanıktı anjiyo oldu kalp damarlarını açtılar stent taktılar.Daha sonra tekrar anjiyo oldu.çok şükür şu an bir şeyi yok bende 17 yaşındaydım kalp krizi geçirip ameliyat olacağı zaman kötü düşünme canım dua et güzel sonuçlansın Allah'ın izniyle bir şey olmaz.Allah babanı ailesine sevdiklerine bağışlasın inan olmayacak şey yok umutsuz olma.Tekrar Allah şifa versin geçmiş olsun...

Canım babamin 5 damarı değişti. Gunler gecelerde ağladım uyumadım senin gibiydim. Allahım diyordum ben daha cok küçüğüm.. Babam ameliyatını oldu masallahi var. 7-8 sene gecti. simdi torunlarini seviyor:)) hatta takiliyoruz genclestin tabi damarlar yenilenince diyoruz.. 😊Hic korkma Allah'a sığın teknoloji cook gelişmiş rahat olmaya çalış. Doktorun en iyisini bulmaya uğraş tabi mutlaka. İstanbul'da mısın??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…