nerden ögrendi bilmiyorum ama sonuç olarak onu ben ödüyorum oğlu ödemiyorki benim çalıştıgımın hala farkında degil kadın ona göre biz oğlunun sırtına binmişz bir güzel sömürüyoruz oğlu saf birşey diyemiyorİşin zor. Kayınvalideye keşke krediyi söylemeseydiniz. Ona ne. Eşiniz itiraz etmiyorsa sorun yok. Bitti kredi kendileri ödüyor diyin sakinleşir biraz.
ben aslında kalmak istemedigimi hatta kalmıcagımı söyledim eşim beni hep savundugu için ve kalmıcagımı söylediğimde çok üzüldü surat yaptıgı için tamam dedim iki gün kalırım ama kadın akıllanmamış rezil etmiş adamı milletin içinde bide yalan söylüyor ben birşey demedim diyor hala aynıGayet haklısın , eşin içinde uygunsa ben olsam gitmezdim yüzünü görmeye, eltimde kalacak olsam bile...
Tepki göster , yoksa her defasında fazlasını yapmaya güç bulacak kendince.
bende eşim zorla götürürse orda kinimi kusucam attık agzıma geleni söylücem sanırım yoksa kendimi yiyip bitiriyorum iyice kesicem baglarıBazı kvler oğluyla nikah düşse vallahi hemen oğlunun nikahına girerler! Ne demek oğlumu çaldın? Hey Allah'ım ya!
Yüzsüz insanlar bir de fındık toplamaya gitmişler. Bi kavga patlatıp komple ilişkiyi keseceksin böylesiyle. Bunun akrabalığından ne olur allasen??
Eşin söylemiştir canım benim nerden öğrenecek.nerden ögrendi bilmiyorum ama sonuç olarak onu ben ödüyorum oğlu ödemiyorki benim çalıştıgımın hala farkında degil kadın ona göre biz oğlunun sırtına binmişz bir güzel sömürüyoruz oğlu saf birşey diyemiyor
Eşinin hatrına katlan o zaman ama haddini bildir bence...ben aslında kalmak istemedigimi hatta kalmıcagımı söyledim eşim beni hep savundugu için ve kalmıcagımı söylediğimde çok üzüldü surat yaptıgı için tamam dedim iki gün kalırım ama kadın akıllanmamış rezil etmiş adamı milletin içinde bide yalan söylüyor ben birşey demedim diyor hala aynı
oraya gidersem söylücem zaten ben çalışıyorum ben ödüyorum sana ne oluyor dicem oraya gidene kadar delirmezsem tabiAnneme çocuğuma baktığı için harçlık veriyorum deyin ve kimseye söz düşmez diye de altını çizin. Para sizin emek sizin.
ya eşimden ögrendi yada köyde. babamdanEşin söylemiştir canım benim nerden öğrenecek.
fırsatını bulursam aynısını yapıcam bende bakalım nasıl oluyormuş ama benim kaynana söylemez biliyormusun benimle bir güzel kavga eder birşey olmadı der en azından içimd kalmad dimiEşinin hatrına katlan o zaman ama haddini bildir bence...
Hatta aynı şekil yap sende ona vrr veriştir eşine diyecek olursa aaaa üstüme iyilik sağlık ben öyle bişey demedim de kurtul. Anlayacağı dilden konuş ne fena kaynanaymış o öyle...
ya işte ben ilkten umursamadım agzı açıldı sonra doğumda ayar. verdik eşimde kızdı duruşmuştu şimdi yine başlamış ayarı bozulmuş sanırımmunasebetsiz caldilarmis buda yeni cikti eskiden kiz analari kendini agirdan satardi simdi oglan analari kendini satiyo kimse almasaydida anasi sacini oksarken antropoza girseydi daha iyi olacakti demekki dengesiz kadin taktigina bile degmez bence nekadar umursarsan okadar cok konusuyolar
umursama gitsin ya it ürür kervan yürür diyorum benya işte ben ilkten umursamadım agzı açıldı sonra doğumda ayar. verdik eşimde kızdı duruşmuştu şimdi yine başlamış ayarı bozulmuş sanırım
ya annemde öyle diyor hasta kadın boşver oh çalmışız işte oğlunu diyor gül geç diyor ama psikolojim bozuluyor agresifleşiyorum gülüp geçemiyorum birtürlüumursama gitsin ya it ürür kervan yürür diyorum ben
eşim için hiç sorun degil hatta umrunda degil annem yola çıkıcak olsa kendisi diyor ben verim yol paranı filan kv çekemiyor işte sanki paramızı o koyuyor cebımıze oğluna sanki para vermiş mal mülk vermiş kudurup duruyor ben çalıştıgım için eşimin üstüne arsa aldık araba aldık ben çalışmasam hiçbiri olmazdı o zamnediyorki hala oğlu çalışıyor biz yiyoruzBakıcı ücreti en az 800 lira.bunu bağıra bağıra önce eşinin sonra annesinin kulağının dibinde söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?