allahım bana sabır versin!

ayhkdry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
2.447
3.128
133
çok sinirliyim çok!

konu kv kızlar

dogumdan snra ettigimiz kavgalar yüzünden konuşmuyoruz yani ben konuşmuyorum annemede baya laf etti ama annem yumuşak yüzlü çok laubali olmasada konuşuyor.

konuya geleyim bizim fındık bahçemiz var köyde babamın servisi vardı battı babamda köye gitti. biz doğuda oldugumuz için annem yanımızda oğluma bakıyor ben çalışıyorum. babam anneme kredi çektirmişti şuan ödeyemiyor ben ödüyorum.

neyse geçen bayramda babam kp aramış bayramı kutlamak için kp fındıklar nasıl demiş babamda iyi gelirsin toplamaya demiş benim kp almış karısını sanki ben küs degilim annem zaten yanımda bide anneme ne laflar etti gitmişler bizim köye bende eşime ayıp olmasın diye bişey demedim annemde çok kızdı tabi. bunlar geçen döndüler evlerine bende şaşırdım biraz daha kalıcaklardı halbuki!
meğerse kadın babama herkesin içinde sen iflas ettin paranı batırdın benim oğlumun sırtına bindiniz kızınla karında oğlumu aldılar çaldılar demiş allahım çıldırıcam ya ne utanmaz. bir kadın aglıcam sinirden! eşim. bir kere. bile babama para göndermedi bende dahil sadece annemin kredisini ödüyorum ki istersemde. veririm annemin hakkıdır oğluma gül gibi bakıyor bu kadın hala akıllanmamış aynı lafları doğumda da söylemişti oğlumu çaldınız vs manyakmı bu ya ekimde gidicez ben eltimde kalmak şartıyla gidicem ama kesin kavga edicem bu arada eşim aramış ben birşey demedim demiş geçen doğumda da söyledi söyledi eşim yokken krize soktu beni şimdi de aynısını yapıyor ben birşey demedim diyor !!!!!! ne olur kötü birşey yazmayın ben zaten çalışıyorum memurum kredi 446 tl eşimde memur

İşin zor. Kayınvalideye keşke krediyi söylemeseydiniz. Ona ne. Eşiniz itiraz etmiyorsa sorun yok. Bitti kredi kendileri ödüyor diyin sakinleşir biraz.

İşin zor. Kayınvalideye keşke krediyi söylemeseydiniz. Ona ne. Eşiniz itiraz etmiyorsa sorun yok. Bitti kredi kendileri ödüyor diyin sakinleşir biraz.
nerden ögrendi bilmiyorum ama sonuç olarak onu ben ödüyorum oğlu ödemiyorki benim çalıştıgımın hala farkında degil kadın ona göre biz oğlunun sırtına binmişz bir güzel sömürüyoruz oğlu saf birşey diyemiyor

Gayet haklısın , eşin içinde uygunsa ben olsam gitmezdim yüzünü görmeye, eltimde kalacak olsam bile...
Tepki göster , yoksa her defasında fazlasını yapmaya güç bulacak kendince.

munasebetsiz caldilarmis buda yeni cikti eskiden kiz analari kendini agirdan satardi simdi oglan analari kendini satiyo kimse almasaydida anasi sacini oksarken antropoza girseydi daha iyi olacakti demekki dengesiz kadin taktigina bile degmez bence nekadar umursarsan okadar cok konusuyolar

Bazı kvler oğluyla nikah düşse vallahi hemen oğlunun nikahına girerler! Ne demek oğlumu çaldın? Hey Allah'ım ya!

Yüzsüz insanlar bir de fındık toplamaya gitmişler. Bi kavga patlatıp komple ilişkiyi keseceksin böylesiyle. Bunun akrabalığından ne olur allasen??

Gayet haklısın , eşin içinde uygunsa ben olsam gitmezdim yüzünü görmeye, eltimde kalacak olsam bile...
Tepki göster , yoksa her defasında fazlasını yapmaya güç bulacak kendince.
ben aslında kalmak istemedigimi hatta kalmıcagımı söyledim eşim beni hep savundugu için ve kalmıcagımı söylediğimde çok üzüldü surat yaptıgı için tamam dedim iki gün kalırım ama kadın akıllanmamış rezil etmiş adamı milletin içinde bide yalan söylüyor ben birşey demedim diyor hala aynı

bende eşim zorla götürürse orda kinimi kusucam attık agzıma geleni söylücem sanırım yoksa kendimi yiyip bitiriyorum iyice kesicem bagları

Eşin söylemiştir canım benim nerden öğrenecek.

Eşinin hatrına katlan o zaman ama haddini bildir bence...
Hatta aynı şekil yap sende ona vrr veriştir eşine diyecek olursa aaaa üstüme iyilik sağlık ben öyle bişey demedim de kurtul. Anlayacağı dilden konuş ne fena kaynanaymış o öyle...

Anneme çocuğuma baktığı için harçlık veriyorum deyin ve kimseye söz düşmez diye de altını çizin. Para sizin emek sizin.
oraya gidersem söylücem zaten ben çalışıyorum ben ödüyorum sana ne oluyor dicem oraya gidene kadar delirmezsem tabi

fırsatını bulursam aynısını yapıcam bende bakalım nasıl oluyormuş ama benim kaynana söylemez biliyormusun benimle bir güzel kavga eder birşey olmadı der en azından içimd kalmad dimi

ya işte ben ilkten umursamadım agzı açıldı sonra doğumda ayar. verdik eşimde kızdı duruşmuştu şimdi yine başlamış ayarı bozulmuş sanırım

umursama gitsin ya it ürür kervan yürür diyorum ben
ya annemde öyle diyor hasta kadın boşver oh çalmışız işte oğlunu diyor gül geç diyor ama psikolojim bozuluyor agresifleşiyorum gülüp geçemiyorum birtürlü

Bakıcı ücreti en az 800 lira.bunu bağıra bağıra önce eşinin sonra annesinin kulağının dibinde söyle
eşim için hiç sorun degil hatta umrunda degil annem yola çıkıcak olsa kendisi diyor ben verim yol paranı filan kv çekemiyor işte sanki paramızı o koyuyor cebımıze oğluna sanki para vermiş mal mülk vermiş kudurup duruyor ben çalıştıgım için eşimin üstüne arsa aldık araba aldık ben çalışmasam hiçbiri olmazdı o zamnediyorki hala oğlu çalışıyor biz yiyoruz

Hiç sağlıklı bir şekilde düşünemiyor bence kayınvalideniz, çalmak ne çirkin kelime.. Kendisi ve oğlu da sizi çaldı annenizden o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…