allahım bana sabır versin!

Hiç sağlıklı bir şekilde düşünemiyor bence kayınvalideniz, çalmak ne çirkin kelime.. Kendisi ve oğlu da sizi çaldı annenizden o zaman..
yok canım ben kimimki etkisiz eleman bakim yok canlm etkisiz eleman bile etkilidir ona göre benim yanımda

ya annemde öyle diyor hasta kadın boşver oh çalmışız işte oğlunu diyor gül geç diyor ama psikolojim bozuluyor agresifleşiyorum gülüp geçemiyorum birtürlü
yenimi evlisiniz ? bende ilk 2 sene sizin gibiydim

4,5 yıllık evliyiz
en guzeli umursamamak bence ne dedigini bilmiyen bir kadin cokta uzerinde durup sinir yapmayin caldin diyince ne oluyoki he caldik ogluslarini napacaklar
sanki ogullarini biz kutugumuze aldik kimligi soy adi bile degisen biz tribe giren onlar bosveer
para konusuna gelincede bakicilarin 1500 lira aldigini hatirlatirsaniz iyi olur

peki gidermiydiniz böyle bir kadının evine

peki gidermiydiniz böyle bir kadının evine
soyle soyliyim zamaninda beni hergun arayip baskasinin cocugunu seviyoruz diyorlardi tedavi gordugumu bildikleri halde esim cok iyi hatirinada olsa gidiyorum evet yalniz mesafe her zaman iyidir benimle bu sekilde konusamayacaklarini ogrendiler nasil ogrendiler yilda 6 7 kere giden ogullari artik bayramdan bayrama gidiyor farkettilerki ses cikmiyor artik tamam ogullari elbette ama artik ayri bir evin babasi ogullari ve o eve mudahil olmamalari gerektigini bu sekilde ogrendiler
gidiyorum ama esim icin

benim eşimde öyle geçen sene bir kere gittik bu sene de ekimde gidicez onlar bize sürekli gelirlerdi artık getirtmiyorum bu sene bir kere geldiler şubatta geçen senede bir kere gelmişlerdi sanırım ondan önceki senelerde yani kavga etmeden önce aynı sürekli gelirlerdi ama hala akıllanmamış işte eşim beni zaten öyle ikna etmişti laf söylemiyor artık vs diye yoksa ben iki sene evine ayak basmadım

esine yazik tercih yapmak zorunda kalmasin elinden gelen birsey yok sonucta atsan atilmiyolar satsan satilmiyolar ben he he tamam deyip geciyorum artik son 7 8 aydir kafam dinc

Terbiyesiz kadin. Kvdesinden benim kadar nefret eden yoktur herhalde. Dogumda berbat seyler yasadim sayesinde. Aylarca görüsmedim. Ama baktim görüsmeyince isler daha fena karisiyor. Ogluna kendini acindiriyor. Duygu sömurusu hat safhada evde huzur birakmiyor. Yok torunumu ozledimler aglamalar.
Ben de dedim ki dostuna yakin olacaksin ama düsmanina daha yakin olmalisin ki ne halt yedigine birebir sahit ol.
Benden size tavsiye birini gercekten delirtmek istiyorsaniz yokmus gibi davranin. O konusurken tavanlara bakin, soru sordugunda tek kelimelik cevaplar verin, sacma bir soru sordugunda salak misin der gibi gözunun icine bakin ve hic cevap vermeyin. Buz gibi olun yani. Ben karsimdaki insani cildirttigima eminim. Size de tavsiye ederim.

Aç telefon söyle kv dene ağzına geleni nasılsa inkar ediyor

bnde böyle yapıcam sanırım eşimi tek göndermek daha tehlikeli çıldırtma politikası uygulucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…