- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
- Konu Sahibi cileli0001
anlattıkların basıma gelmis gibi hissettim vericek akıl bulamadım suan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay güldüm ya istemsizce
Hapisane hayatı yaşatıyor adam sana boşanmayacaksan çekmekten başka çaren yok düzelmesine imkan görünmüyor.Selamcok mutsuzum ya cok hayatimi karartim mahvettim acele edipde biranda evlenerek 5 senelik evliyim ama kocami hala adam edemedim hic .karakteri 5 para etmez benim için. Sinirden demiyorum bunlari cünku doldum artik aileme anlatsam klassik laflari ben sana evlenme demedimi olmus bitmis bikere napim zamanida ceviremiyorumki. Ben istedim gibi yaşamiyorum hayatimi .çalışmak yasak bikere bana ve arkadaş edinipte gezmekde yasak bana ailemi gidip göremiyorum cünku gitmeden ya harp kopuyo yada kiyamet bende vazgeçtim ayda bikere gidiyorum. kendisi gider ama haftanin 5 6 günu niye izin veriyon deme anlatiyorum simdi sizlere asil meseleyi...ben evde bağırıp çağirsamda hic laflarimi takmiyor ya takmiyor bunu yapma diyince ben yapmiyorum ben yapma diyince gülüp şakaya alir beni ve yapar bende laflarini dinlememeye başladm busefer bana göz dağı veriyo haysiyetsiz ben sacimi boyarim gider kendide sacini boyar kiskanclikdan yaaa kaşlarimi alirim sen kime güzel görünuyon der ertesi gün bakarim kaşlarini aldirmiş sen niye yapiyon ya laaan niye. .naz yaparim kadinim sonucda yaparim bişeye kirildiysam küserim kendide küser naz yapar ya arasira poh pohlanmak istiyorum bakmisim ki ben onu poh pohluyorum ...istedim kıyafet alamiyorum saten zorla kapatti beni pantolon uzun tunik giyerim dize kadar begenMez ya küser bütun gün yada zorla cikatirir bana baska bisey giyerim. kendisi 2015 sac modelli ve giyim tarzi ..sucu olur sucunu bazen kabul eder ama gönlümu aLmaz asla .. hani bir kadin birsey ister cilve yaparda zorda olsa kocasi yapar ya olmuyor ya cilve yapsamda olmuyor hiçbir isteğim hicbirzaman olmuyorrrrrrr o ne derse o olur :'((( bu haftada makyajda yasakladi saadece rimel ve sürme cekerdim obürleri yasakdi artik oda yok dinlemedim yaptim konusmadi benle hic tavır yapti öylece .Artistin teki kendini bisey saniyor herzaman yakışıklı oldunu söyler kendince yakışıklı olsan kac yazar karakterin bozuk diyorum ukalanin tekide allahin bana verdi bir imtihan diyorum ama her derdin dermani varmışda ama ben ömur boyu cekicem kendini beğenmişi nasil olcak bu iş biktim ağlamakdan ya bu işin sırrı yokmu hic ya ben bu adami nasil adam ederim nasil dize getiririm cok bagirip cagirdim avazim cikti kadarda bağirdm sessizde değilim salak safda değilim kendimden cok daha iyi olmayada çalışdim ama hiçbirsey işe yaramiyor ya 2tanede evladim var allahim korusun onlari onlar icin sabrediyorum yoksa cekilcek.bir adam degil hep onun dedi olcak kusura bakmayin ama benm laflarım onun için bir ..k
allah razi olsun okuyupta bana yardim edene aileme anlaticak deglm boşan derler anca ama o en son cağre fikir istiyorum akıllı hanimlardan nasil itaat etiririm bu artisti bana
Selamcok mutsuzum ya cok hayatimi karartim mahvettim acele edipde biranda evlenerek 5 senelik evliyim ama kocami hala adam edemedim hic .karakteri 5 para etmez benim için. Sinirden demiyorum bunlari cünku doldum artik aileme anlatsam klassik laflari ben sana evlenme demedimi olmus bitmis bikere napim zamanida ceviremiyorumki. Ben istedim gibi yaşamiyorum hayatimi .çalışmak yasak bikere bana ve arkadaş edinipte gezmekde yasak bana ailemi gidip göremiyorum cünku gitmeden ya harp kopuyo yada kiyamet bende vazgeçtim ayda bikere gidiyorum. kendisi gider ama haftanin 5 6 günu niye izin veriyon deme anlatiyorum simdi sizlere asil meseleyi...ben evde bağırıp çağirsamda hic laflarimi takmiyor ya takmiyor bunu yapma diyince ben yapmiyorum ben yapma diyince gülüp şakaya alir beni ve yapar bende laflarini dinlememeye başladm busefer bana göz dağı veriyo haysiyetsiz ben sacimi boyarim gider kendide sacini boyar kiskanclikdan yaaa kaşlarimi alirim sen kime güzel görünuyon der ertesi gün bakarim kaşlarini aldirmiş sen niye yapiyon ya laaan niye. .naz yaparim kadinim sonucda yaparim bişeye kirildiysam küserim kendide küser naz yapar ya arasira poh pohlanmak istiyorum bakmisim ki ben onu poh pohluyorum ...istedim kıyafet alamiyorum saten zorla kapatti beni pantolon uzun tunik giyerim dize kadar begenMez ya küser bütun gün yada zorla cikatirir bana baska bisey giyerim. kendisi 2015 sac modelli ve giyim tarzi ..sucu olur sucunu bazen kabul eder ama gönlümu aLmaz asla .. hani bir kadin birsey ister cilve yaparda zorda olsa kocasi yapar ya olmuyor ya cilve yapsamda olmuyor hiçbir isteğim hicbirzaman olmuyorrrrrrr o ne derse o olur :'((( bu haftada makyajda yasakladi saadece rimel ve sürme cekerdim obürleri yasakdi artik oda yok dinlemedim yaptim konusmadi benle hic tavır yapti öylece .Artistin teki kendini bisey saniyor herzaman yakışıklı oldunu söyler kendince yakışıklı olsan kac yazar karakterin bozuk diyorum ukalanin tekide allahin bana verdi bir imtihan diyorum ama her derdin dermani varmışda ama ben ömur boyu cekicem kendini beğenmişi nasil olcak bu iş biktim ağlamakdan ya bu işin sırrı yokmu hic ya ben bu adami nasil adam ederim nasil dize getiririm cok bagirip cagirdim avazim cikti kadarda bağirdm sessizde değilim salak safda değilim kendimden cok daha iyi olmayada çalışdim ama hiçbirsey işe yaramiyor ya 2tanede evladim var allahim korusun onlari onlar icin sabrediyorum yoksa cekilcek.bir adam degil hep onun dedi olcak kusura bakmayin ama benm laflarım onun için bir ..k
allah razi olsun okuyupta bana yardim edene aileme anlaticak deglm boşan derler anca ama o en son cağre fikir istiyorum akıllı hanimlardan nasil itaat etiririm bu artisti bana
valla sana bişey diyim mi yuva yıkmak kadar zor bişey yoktur ama çocuk var diyede ömrünü çürütmene gerek yok benim annem 25 sene çekti çocuklarım var dedi sustu dayak yedi aç kaldı hakaretlere maruz kaldı babamın borcunu ödicem diye çalıştı borçlarını ödedi sonra annem kanser oldu kayseride erciyeste 96 gün hastanede ışık görmeyen odada teavi oldu babam ne mi yaptı gitti başka biriyle evlndi annemim üzerine kuma getirmek için uğraştı bız karşı çıkınca ondan vazgeçti sonra boşandılar annem hastayken planları kurmuş adam şimdi evli annem boşandıktan sonra tedavisi olumlu yanıt verdi şimdi maşallah genç kız gibi beni ablası saanıyorlar valla hayata birkez geliyosun onuda anasından babasından terbiye almamış karaktersiz biri için harcamaya değmez çeksen bile kimse sana madalya takmayacak 3 gün sonra kusurlu sen olacaksun yaşa hayatını tuvalet bile temizler çocuğuna bakarsın ama kafan rahat olsun yeter huzurlu ol yeterSelamcok mutsuzum ya cok hayatimi karartim mahvettim acele edipde biranda evlenerek 5 senelik evliyim ama kocami hala adam edemedim hic .karakteri 5 para etmez benim için. Sinirden demiyorum bunlari cünku doldum artik aileme anlatsam klassik laflari ben sana evlenme demedimi olmus bitmis bikere napim zamanida ceviremiyorumki. Ben istedim gibi yaşamiyorum hayatimi .çalışmak yasak bikere bana ve arkadaş edinipte gezmekde yasak bana ailemi gidip göremiyorum cünku gitmeden ya harp kopuyo yada kiyamet bende vazgeçtim ayda bikere gidiyorum. kendisi gider ama haftanin 5 6 günu niye izin veriyon deme anlatiyorum simdi sizlere asil meseleyi...ben evde bağırıp çağirsamda hic laflarimi takmiyor ya takmiyor bunu yapma diyince ben yapmiyorum ben yapma diyince gülüp şakaya alir beni ve yapar bende laflarini dinlememeye başladm busefer bana göz dağı veriyo haysiyetsiz ben sacimi boyarim gider kendide sacini boyar kiskanclikdan yaaa kaşlarimi alirim sen kime güzel görünuyon der ertesi gün bakarim kaşlarini aldirmiş sen niye yapiyon ya laaan niye. .naz yaparim kadinim sonucda yaparim bişeye kirildiysam küserim kendide küser naz yapar ya arasira poh pohlanmak istiyorum bakmisim ki ben onu poh pohluyorum ...istedim kıyafet alamiyorum saten zorla kapatti beni pantolon uzun tunik giyerim dize kadar begenMez ya küser bütun gün yada zorla cikatirir bana baska bisey giyerim. kendisi 2015 sac modelli ve giyim tarzi ..sucu olur sucunu bazen kabul eder ama gönlümu aLmaz asla .. hani bir kadin birsey ister cilve yaparda zorda olsa kocasi yapar ya olmuyor ya cilve yapsamda olmuyor hiçbir isteğim hicbirzaman olmuyorrrrrrr o ne derse o olur :'((( bu haftada makyajda yasakladi saadece rimel ve sürme cekerdim obürleri yasakdi artik oda yok dinlemedim yaptim konusmadi benle hic tavır yapti öylece .Artistin teki kendini bisey saniyor herzaman yakışıklı oldunu söyler kendince yakışıklı olsan kac yazar karakterin bozuk diyorum ukalanin tekide allahin bana verdi bir imtihan diyorum ama her derdin dermani varmışda ama ben ömur boyu cekicem kendini beğenmişi nasil olcak bu iş biktim ağlamakdan ya bu işin sırrı yokmu hic ya ben bu adami nasil adam ederim nasil dize getiririm cok bagirip cagirdim avazim cikti kadarda bağirdm sessizde değilim salak safda değilim kendimden cok daha iyi olmayada çalışdim ama hiçbirsey işe yaramiyor ya 2tanede evladim var allahim korusun onlari onlar icin sabrediyorum yoksa cekilcek.bir adam degil hep onun dedi olcak kusura bakmayin ama benm laflarım onun için bir ..k