ALLAHIM ben bu adami ömür boyu cekicemmi şimdi ya :'(

Çok şey duydum da
Ben saç boyasam o da boyar ben kaş aldırsam o da aldırır ne demek
Kocan mı eltin mi şaştım

Sacinizi boyatip kasinizi aldirdiginizda oda yapiyor diye okudum:KK57:
Sonra gorumceniz vs falanmi acaba die bir daha okudum:KK57:
Inanamadim aklima gecen gunki konudaki bayanin ebru kocasi geldi:KK53:
Hic boyle bir adam duymamistim

valla sana bişey diyim mi yuva yıkmak kadar zor bişey yoktur ama çocuk var diyede ömrünü çürütmene gerek yok benim annem 25 sene çekti çocuklarım var dedi sustu dayak yedi aç kaldı hakaretlere maruz kaldı babamın borcunu ödicem diye çalıştı borçlarını ödedi sonra annem kanser oldu kayseride erciyeste 96 gün hastanede ışık görmeyen odada teavi oldu babam ne mi yaptı gitti başka biriyle evlndi annemim üzerine kuma getirmek için uğraştı bız karşı çıkınca ondan vazgeçti sonra boşandılar annem hastayken planları kurmuş adam şimdi evli annem boşandıktan sonra tedavisi olumlu yanıt verdi şimdi maşallah genç kız gibi beni ablası saanıyorlar valla hayata birkez geliyosun onuda anasından babasından terbiye almamış karaktersiz biri için harcamaya değmez çeksen bile kimse sana madalya takmayacak 3 gün sonra kusurlu sen olacaksun yaşa hayatını tuvalet bile temizler çocuğuna bakarsın ama kafan rahat olsun yeter huzurlu ol yeter
Doğru söylüyorsun hiçbişeyin zamanla düzeliceği yok kimse demisse yalan demis 5 sene oldu halen tik yok kendini begenmis birisi cok sevindim anenin şifa bulmasina ana gibi yar olmaz

Evet arkdaslar inadina kaşda alir sacda boyar benden daha genc alimli gözükmek icin incecik almaz ama alir yinede ar yok sonucda bana bügun öpücuk veriyo ne icinki karakterin 5 para etmedikdeb sonra hayatm mahvolmus 1öpücukle gecicekmiki ne lafdan anlar ne sözden kendi bilini okur beni hiiiiiic umursamaz okuyupta derdimi dinliyenlere allah razi olsun eş dost yokki anlatim sizden baska

bnm anlayamadgm siz sacnizi boyuyorsunuz, ayni zamabda esiniz boyuyor. Kaş aldiryorsunuz, ayni zamanda oda kasini aldiryor sasrdim doğrusu. bi insani degstrnek mumkun degil yedisinde nasilsa yetmisinde de aynıdır

Selam:KK43:cok mutsuzum ya cok hayatimi karartim mahvettim acele edipde biranda evlenerek 5 senelik evliyim ama kocami hala adam edemedim hic .karakteri 5 para etmez benim için. Sinirden demiyorum bunlari cünku doldum artik aileme anlatsam klassik laflari ben sana evlenme demedimi olmus bitmis bikere napim zamanida ceviremiyorumki. Ben istedim gibi yaşamiyorum hayatimi .çalışmak yasak bikere bana ve arkadaş edinipte gezmekde yasak bana ailemi gidip göremiyorum cünku gitmeden ya harp kopuyo yada kiyamet bende vazgeçtim ayda bikere gidiyorum. kendisi gider ama haftanin 5 6 günu niye izin veriyon deme anlatiyorum simdi sizlere asil meseleyi...ben evde bağırıp çağirsamda hic laflarimi takmiyor ya takmiyor bunu yapma diyince ben yapmiyorum ben yapma diyince gülüp şakaya alir beni ve yapar bende laflarini dinlememeye başladm busefer bana göz dağı veriyo haysiyetsiz ben sacimi boyarim gider kendide sacini boyar kiskanclikdan yaaa kaşlarimi alirim sen kime güzel görünuyon der ertesi gün bakarim kaşlarini aldirmiş sen niye yapiyon ya laaan niye. .naz yaparim kadinim sonucda yaparim bişeye kirildiysam küserim kendide küser naz yapar ya arasira poh pohlanmak istiyorum bakmisim ki ben onu poh pohluyorum ...istedim kıyafet alamiyorum saten zorla kapatti beni pantolon uzun tunik giyerim dize kadar begenMez ya küser bütun gün yada zorla cikatirir bana baska bisey giyerim. kendisi 2015 sac modelli ve giyim tarzi ..sucu olur sucunu bazen kabul eder ama gönlümu aLmaz asla .. hani bir kadin birsey ister cilve yaparda zorda olsa kocasi yapar ya olmuyor ya cilve yapsamda olmuyor hiçbir isteğim hicbirzaman olmuyorrrrrrr o ne derse o olur :'((( bu haftada makyajda yasakladi saadece rimel ve sürme cekerdim obürleri yasakdi artik oda yok dinlemedim yaptim konusmadi benle hic tavır yapti öylece .Artistin teki kendini bisey saniyor herzaman yakışıklı oldunu söyler kendince yakışıklı olsan kac yazar karakterin bozuk diyorum ukalanin tekide allahin bana verdi bir imtihan diyorum ama her derdin dermani varmışda ama ben ömur boyu cekicem kendini beğenmişi nasil olcak bu iş biktim ağlamakdan ya bu işin sırrı yokmu hic ya ben bu adami nasil adam ederim nasil dize getiririm cok bagirip cagirdim avazim cikti kadarda bağirdm sessizde değilim salak safda değilim kendimden cok daha iyi olmayada çalışdim ama hiçbirsey işe yaramiyor ya 2tanede evladim var allahim korusun onlari onlar icin sabrediyorum yoksa cekilcek.bir adam degil hep onun dedi olcak kusura bakmayin ama benm laflarım onun için bir ..k
allah razi olsun okuyupta bana yardim edene aileme anlaticak deglm boşan derler anca ama o en son cağre fikir istiyorum akıllı hanimlardan nasil itaat etiririm bu artisti bana

Hiç umursamaz. ..elin çıkardığını adam edemezsin güzelim. Sen hayatının tadını çıkarmaya bak bişe diosa He de gül geç

Doğru söylüyorsun hiçbişeyin zamanla düzeliceği yok kimse demisse yalan demis 5 sene oldu halen tik yok kendini begenmis birisi cok sevindim anenin şifa bulmasina ana gibi yar olmaz
sağol canım ana gibi yar olmaz benim babam başka kadın için bizi evlatlıktan reddetti iyi düşün artısıyla eksisiyle sona kararını ver ve ne olursa olsun kararından vazgeçme ömür senin hayat senin çocukları yaşları lerledikçe anlayacaklar ne olduğunu zamanla düzelecek bişey yok başta nasılsa öyle gidiyo

evlilikte eşler birbirine saygı duyacak sen yapıyosun ben yapde yapacam diye saçmalık olur mu o zaman sen çocuk doğurdun oda doğursun nasılsan seni öyle kabul edecek sende onu kabul edeceksin olmuyorsa olmuyordur zorlamaın mantığı yok

bnm anlayamadgm siz sacnizi boyuyorsunuz, ayni zamabda esiniz boyuyor. Kaş aldiryorsunuz, ayni zamanda oda kasini aldiryor sasrdim doğrusu. bi insani degstrnek mumkun degil yedisinde nasilsa yetmisinde de aynıdır
Kendime yüz kremi alirim leke giderici kremler alirim gider kendide alir hemen bakim kremleri off bazen diyorm kendime cekmisim Ben bee

sağol canım ana gibi yar olmaz benim babam başka kadın için bizi evlatlıktan reddetti iyi düşün artısıyla eksisiyle sona kararını ver ve ne olursa olsun kararından vazgeçme ömür senin hayat senin çocukları yaşları lerledikçe anlayacaklar ne olduğunu zamanla düzelecek bişey yok başta nasılsa öyle gidiyo

evlilikte eşler birbirine saygı duyacak sen yapıyosun ben yapde yapacam diye saçmalık olur mu o zaman sen çocuk doğurdun oda doğursun nasılsan seni öyle kabul edecek sende onu kabul edeceksin olmuyorsa olmuyordur zorlamaın mantığı yok
Bir bakalim canim biraz zamana verdim yaaaa saten öylede böylede boşanmak benm kaderim ömur boyu calismak nedemek ya

Selam:KK43:cok mutsuzum ya cok hayatimi karartim mahvettim acele edipde biranda evlenerek 5 senelik evliyim ama kocami hala adam edemedim hic .karakteri 5 para etmez benim için. Sinirden demiyorum bunlari cünku doldum artik aileme anlatsam klassik laflari ben sana evlenme demedimi olmus bitmis bikere napim zamanida ceviremiyorumki. Ben istedim gibi yaşamiyorum hayatimi .çalışmak yasak bikere bana ve arkadaş edinipte gezmekde yasak bana ailemi gidip göremiyorum cünku gitmeden ya harp kopuyo yada kiyamet bende vazgeçtim ayda bikere gidiyorum. kendisi gider ama haftanin 5 6 günu niye izin veriyon deme anlatiyorum simdi sizlere asil meseleyi...ben evde bağırıp çağirsamda hic laflarimi takmiyor ya takmiyor bunu yapma diyince ben yapmiyorum ben yapma diyince gülüp şakaya alir beni ve yapar bende laflarini dinlememeye başladm busefer bana göz dağı veriyo haysiyetsiz ben sacimi boyarim gider kendide sacini boyar kiskanclikdan yaaa kaşlarimi alirim sen kime güzel görünuyon der ertesi gün bakarim kaşlarini aldirmiş sen niye yapiyon ya laaan niye. .naz yaparim kadinim sonucda yaparim bişeye kirildiysam küserim kendide küser naz yapar ya arasira poh pohlanmak istiyorum bakmisim ki ben onu poh pohluyorum ...istedim kıyafet alamiyorum saten zorla kapatti beni pantolon uzun tunik giyerim dize kadar begenMez ya küser bütun gün yada zorla cikatirir bana baska bisey giyerim. kendisi 2015 sac modelli ve giyim tarzi ..sucu olur sucunu bazen kabul eder ama gönlümu aLmaz asla .. hani bir kadin birsey ister cilve yaparda zorda olsa kocasi yapar ya olmuyor ya cilve yapsamda olmuyor hiçbir isteğim hicbirzaman olmuyorrrrrrr o ne derse o olur :'((( bu haftada makyajda yasakladi saadece rimel ve sürme cekerdim obürleri yasakdi artik oda yok dinlemedim yaptim konusmadi benle hic tavır yapti öylece .Artistin teki kendini bisey saniyor herzaman yakışıklı oldunu söyler kendince yakışıklı olsan kac yazar karakterin bozuk diyorum ukalanin tekide allahin bana verdi bir imtihan diyorum ama her derdin dermani varmışda ama ben ömur boyu cekicem kendini beğenmişi nasil olcak bu iş biktim ağlamakdan ya bu işin sırrı yokmu hic ya ben bu adami nasil adam ederim nasil dize getiririm cok bagirip cagirdim avazim cikti kadarda bağirdm sessizde değilim salak safda değilim kendimden cok daha iyi olmayada çalışdim ama hiçbirsey işe yaramiyor ya 2tanede evladim var allahim korusun onlari onlar icin sabrediyorum yoksa cekilcek.bir adam degil hep onun dedi olcak kusura bakmayin ama benm laflarım onun için bir ..k
allah razi olsun okuyupta bana yardim edene aileme anlaticak deglm boşan derler anca ama o en son cağre fikir istiyorum akıllı hanimlardan nasil itaat etiririm bu artisti bana

Cnm bekara koca boşamak kolay..
Ama işin aslı hiçte öyle olmuyor bilirim, eşimin huyları seninkinin bazı huylarıyla benzer.
Mesela benim eşimde bencil onun dediği olur genelde bir cok konuda, benim eşimde kıskançtır ama ben kapalı biri olduğumdan kıyafetime karışmaz zaten feracesiz evden cıkmam,makyaj yapmam vs.Vs.
Ama beni cok fazla akrabalarıma yollamaz, bir yere gitcek olsam otobüse dolmuşa binmeme izin vermez eğer bir yere gitmeme izin verirse kendi götürür getirir...
İnattır bişeye hayır derse o iş bitmiştir asla ewet olmaz ataerkil bir evliliğim var..
Bugün boşanmak istesem ailem bugün gelir alır arkamda durur ama yapamam 2 yaşında bir kızım var asla kopamam onun hayatını mahf edemem daha cok küçük ve kızımın "aileye"ihtiyacı var..
Ben bu ewliliğin yolunu buldum cnm..!!
Eşimle inatlaşmıyorum gitmek istediğim bir yer olunca söylerim ve onun vicdanına bırakırım, ki cok gezmeyi sevmem ama bazen gitmek gerekiyor bazı yerlere, inatlaşma,iddialaşma eşinle ve sus cvp verme zaten cvp versede bişey değişmez bari günaha girme derim,allaha sığın yaratanınla konuş ona anlat o korur ve gözetir kendisine sığınanları
Ben böyle yapıyorum ve eşim her dediği olduğundan, ona uyup sataşmadığımdan,artık sakin biri olduğumdan olsa cok şükür eşim biraz biraz değişmeye başladı huyları düzeliyor gibime geliyor yada bilmiyorum belkide ben alışmaya başladım..
Sanıyorum ki eşim benim dünyalık sınavım ve ben kararlıyım bu sınavı geçeceğim inş.
""Peygamber efendimiz buyurdu ki eger Allahtan başkasına secde yapılsaydı onlar kocalarınız olurdu""
Madem terk edip gidemiyoruz bizde Allah rızası için sabrederiz ve ahir saadeti yaşarız inş.
Canim iyi olmayada calisdim sakinde oldum hep he he dedim busefer iyice abarti iyice ezmeye calisiyor nasil bir imtihan anlamiyorum gercekden imtihan dedin 5 10 sene gecerde bu huy meselesi gecmez be anam

Eğer önceleri kızıp sonraları ikna olur deseydiniz yavaş yavaş ikna yolunu seçin derdim. Çünkü çalışmaya başlarsanız tutumu değişebilir. Ama boşar diyorsanız yapılacak çok bir şey yok. Ya bu şekilde devam edeceksiniz ya da başka bir çözüm bulacaksınız.

5 yıl nasıl dayandın bu bencil tontişe sen :confused:

Allahim cok cok sabir versin cok uzuldüm allah herkesin hayirlisini cikarsin karsimiza ama iste basa gelince cekiliyor oylde boylede hep dua et derim sabret cocuklarin icin biliyorum insan bunaliyor ama napcaksin herzaman daha kötünü düsun sükret adamin normal olmadigida belli seni iyi tanımış o yuzden istedigi gibi davraniyor tavrinizi koyun dicem ama gec kaldiniz adamlar zamaninda tavrinizi görur oyle davranir boylelerine zmaninda sert bir sekilde tavir koymak lazim allah yardimciniz olsun insalalh duzelir

Allahim cok cok sabir versin cok uzuldüm allah herkesin hayirlisini cikarsin karsimiza ama iste basa gelince cekiliyor oylde boylede hep dua et derim sabret cocuklarin icin biliyorum insan bunaliyor ama napcaksin herzaman daha kötünü düsun sükret adamin normal olmadigida belli seni iyi tanımış o yuzden istedigi gibi davraniyor tavrinizi koyun dicem ama gec kaldiniz adamlar zamaninda tavrinizi görur oyle davranir boylelerine zmaninda sert bir sekilde tavir koymak lazim allah yardimciniz olsun insalalh duzelir
Evet bende sucluyum ilk yillari cok safdim salak gibi icimde art niyet ķötüluk yokdu nebilim böyle olacagini akil verende olmadiki hic bana

Yanlis secimlerinizin, kendinizi ezdirmenizin sorumlusu olarak allahi gosteripte bu allahin imtihani demeyin lutfen. Allah akil vermis. Siz de aklinizi kullanip kendinize deger verin.

Back
X