Cnm bekara koca boşamak kolay..
Ama işin aslı hiçte öyle olmuyor bilirim, eşimin huyları seninkinin bazı huylarıyla benzer.
Mesela benim eşimde bencil onun dediği olur genelde bir cok konuda, benim eşimde kıskançtır ama ben kapalı biri olduğumdan kıyafetime karışmaz zaten feracesiz evden cıkmam,makyaj yapmam vs.Vs.
Ama beni cok fazla akrabalarıma yollamaz, bir yere gitcek olsam otobüse dolmuşa binmeme izin vermez eğer bir yere gitmeme izin verirse kendi götürür getirir...
İnattır bişeye hayır derse o iş bitmiştir asla ewet olmaz ataerkil bir evliliğim var..
Bugün boşanmak istesem ailem bugün gelir alır arkamda durur ama yapamam 2 yaşında bir kızım var asla kopamam onun hayatını mahf edemem daha cok küçük ve kızımın "aileye"ihtiyacı var..
Ben bu ewliliğin yolunu buldum cnm..!!
Eşimle inatlaşmıyorum gitmek istediğim bir yer olunca söylerim ve onun vicdanına bırakırım, ki cok gezmeyi sevmem ama bazen gitmek gerekiyor bazı yerlere, inatlaşma,iddialaşma eşinle ve sus cvp verme zaten cvp versede bişey değişmez bari günaha girme derim,allaha sığın yaratanınla konuş ona anlat o korur ve gözetir kendisine sığınanları
Ben böyle yapıyorum ve eşim her dediği olduğundan, ona uyup sataşmadığımdan,artık sakin biri olduğumdan olsa cok şükür eşim biraz biraz değişmeye başladı huyları düzeliyor gibime geliyor yada bilmiyorum belkide ben alışmaya başladım..
Sanıyorum ki eşim benim dünyalık sınavım ve ben kararlıyım bu sınavı geçeceğim inş.
""Peygamber efendimiz buyurdu ki eger Allahtan başkasına secde yapılsaydı onlar kocalarınız olurdu""
Madem terk edip gidemiyoruz bizde Allah rızası için sabrederiz ve ahir saadeti yaşarız inş.