ALLAHIM ben bu adami ömür boyu cekicemmi şimdi ya :'(

İçerde böyle bir adamın ağız kokusunu çekeceğini,git çalış dışarda insan gibi yaşa kusura bakma ama hala düzeltmek ne alaka ayaklarının üzerinde durmakmı zor yoksa bu adamın kahrını çekmekmi?sana oturmak kolay gelmiş.. Öyleyse çekmeye devam..

kimse değişmiyor ne yazık ki ya kabullenip bu evliliğin içinde ufalır gidersiniz, ya da kendinize bir şans tanırsınız boşanırsınız. Dilerim bu azaptan yakın zamanda kurtulursunuz.

[QUOTE0001, post: 42279866, member: 691847"]Gitti yere kadar yürumezse yapicak bisey yok biktim valla billa cok kötu birine denk düstum yada akilli degilim adam.edicek kadar[/QUOTE]
Adam edebilmek için önce erkekle evlenmiş olman gerekmez mi.

Kendime yüz kremi alirim leke giderici kremler alirim gider kendide alir hemen bakim kremleri off bazen diyorm kendime cekmisim Ben bee
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: Koca değil kaynana mübarek. Kendini beğenmiş demişsiniz ama bence aşağılık kompleksi var bu insanda. Kompleksini kapatmak için yapıyor bunları ve karakteri bu değişmez sanmıyorum. Allah yardım etsin.

Resmen size psikolojik şiddet uyguluyor
Eziyor sizi degersizlestiriyor
Kendisi ister kas alsın ister saç boyasın ama
Sizin sosyal hayatınızı kısıtlaması ınanilir gibi değil
Boşanan veya boşanma yın denek bizlere dusmez ama kendinizin kıymetini bilin kendinizden vazgeçmeyin. Tabiki eslere itaat önemli ama eşler de eş olursa .o vasıfta değilse haketmiyorlar demektir.

İçerde böyle bir adamın ağız kokusunu çekeceğini,git çalış dışarda insan gibi yaşa kusura bakma ama hala düzeltmek ne alaka ayaklarının üzerinde durmakmı zor yoksa bu adamın kahrını çekmekmi?sana oturmak kolay gelmiş.. Öyleyse çekmeye devam..
Tek kelimeyle haklısın
Bir de kocaya itaat denilmesi daha da sinir bozucu tembelliğ e kılıf!
Ben de dindar olmaya çalışıyorum kapalı giyiniyorum ama bunlar çalışmanız için engel değil kendi ayaklarınız üzerinde durun kendinize güvenin

Tek kelimeyle haklısın
Bir de kocaya itaat denilmesi daha da sinir bozucu tembelliğ e kılıf!
Ben de dindar olmaya çalışıyorum kapalı giyiniyorum ama bunlar çalışmanız için engel değil kendi ayaklarınız üzerinde durun kendinize güvenin
Aynen kadınız diye aciz değiliz,çok şükür Rabbime...
istisnalar kaydeyi bozmaz..

Hep aynı yere geliyoruz işte bir kadın mutlaka meslek sahibi olacak. Ayakları yere sağlam basacak. Ekonomik özgürlüğü olacak. Onu taşıyabilecek bi koca aramak yerine, hayatı her daim devam ettirebilecek bir güce sahip olacak. ..

O yasak bu yasak ayyyy içim şişti okurken. Eş değil köle isaura sanki almış sizi.
Sizi kapatmış kendi kaşlarını alıyor ilginç bir adam.
Bu adamın psikolojisi bozuk, ama sizinde bozukmuş bununla apar topar evlenirken herhalde.
Boşanacak bir duruş göremedim sizde, sabredin çekin ne diyeyim.

Küserse küssün çokda tınnn :KK14: ayrıca bacım sen 5 senede düzeltememişsin biz napalım bari hiç bişeyini beğenmediğin adamdan çocuk yapmasaydın daha kolay olurdu boşanmak şimdi çocuk bahanen var

Anlattıklarını okuyunca kendimi 100 kez daha şanslı hissettim...madem bu kadar bunaldın madem o kadar rahatsızsın ailenin yanına git...tek çare o.unutma seni senden cok sevip düşünecek olan sadece annen ve babandır.

Back
X