slm kızlar benim transferimde 3 eylülde oldu bekleyenlerdenim. bugün 8. günüm ama aynı zamanda regl günüm sanki adet olacakmış gibi ağrılarım var çok korkuyorum heran olacak diye. test günüm 14 eylül daha çok var ama bakalım. inşallah allahım hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder bu özlem biter.
allah yardımcınız olsun dilerim allahtan
bebekleriniz tutunmus olsun
bizim göremedigimiz pozitifi siz görün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
allah yardımcınız olsun dilerim allahtan
bebekleriniz tutunmus olsun
bizim göremedigimiz pozitifi siz görün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar bu çok zormuş bayramdan felan bisey anlamadım
herkes hamile herkes dogum yapıyor
ben bu bayramı hamıle olarak geçircektim ne güzel
çok tesekkür edrim ama bizde çok az var 88sprm)
Bzmde cok az sayımız
kızlar benim eşimin ilk 500.000 di sperm sayısı daha sonra bi varikosel ameliyatı oldu sperm 750 000 oldu bundan 2 yıl önceydiii tüp bebek dediler eurofertıle gittik eşim ebi test yapıldı bommmm sperm hiç yokkkk
şokşook ikmizde kalakaldıkkk ne yapacaz dedikkk tese dediler hayalardan sperm hücresi alıp donduracaz dediler araştırdımm ii bi dr la sonuç ii oluyomuş ama dondurulmasına ii demiyolar tabi hayalarda sperm hücreside çıkmaybilir buda var neyse el mahkum tamam dedik 1200 tl verdik ameliyata eşimin varikosel ameliyatını yapan dr geldimerkeze o yaptı allah şükür 5 tane sperm hücresi bulundu ve dondurulduu ve ben şuanda onlarla iki tane yavruya sahip oldummmm tıp herşeye çare bulmuş kızlarrr korkmayınnn bi ölüme çare yokkk
canım az derken( anlamadım ben ne kadar olması gerekiyor ki
kızlar benim eşimin ilk 500.000 di sperm sayısı daha sonra bi varikosel ameliyatı oldu sperm 750 000 oldu bundan 2 yıl önceydiii tüp bebek dediler eurofertıle gittik eşim ebi test yapıldı bommmm sperm hiç yokkkk
şokşook ikmizde kalakaldıkkk ne yapacaz dedikkk tese dediler hayalardan sperm hücresi alıp donduracaz dediler araştırdımm ii bi dr la sonuç ii oluyomuş ama dondurulmasına ii demiyolar tabi hayalarda sperm hücreside çıkmaybilir buda var neyse el mahkum tamam dedik 1200 tl verdik ameliyata eşimin varikosel ameliyatını yapan dr geldimerkeze o yaptı allah şükür 5 tane sperm hücresi bulundu ve dondurulduu ve ben şuanda onlarla iki tane yavruya sahip oldummmm tıp herşeye çare bulmuş kızlarrr korkmayınnn bi ölüme çare yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?