Tüp Bebek Merkezleri Allahım bizede anne olmayı nasip et neolur

Mesajlarınızı okudum da bizimde başımıza benzer birşey geldi kadın infertilitesiydi gata da prof.dr. tansu küçük hocaya gittik.kendisi şuan acıbadem maslak hastanesinde çalışıyor.Microtese diye bir şey varmış normal teseden daha etkili bir kaç canlı spermden bile hamile kalınabiliyormuş.

arkadaşlar rabbim tez zamanda meleklerinize kavuştursun inşallah sizleriii, aynı sorunları bende yaşadım 3senenin sonunda geldi meleğim ama ben son 10 ayki tedavimi geçerli sayıyorum. en büyük desteğiniz eşiniz ve moralinizin yüksek olması, doktorunuza güvenin kontrollere eşinizle gidin eşinize ilişkiden yarım saat önce kahve içirin ayaklarınızı havaya kaldırın vitaminlerinizi folic asitlerinizi ihmal etmeyin bol bol dinlenin, öyle bir zamanda gelecekki meleğiniz iyiki şimdi olmuş diyeceksiniz hayırlı zamanda olacağına kendinizi inandırın..
Allah muradınıza erdirsin mis kokulu bebeğinize kavuştursun inşallah hemen bu gece...

Aminnnnnnnnnn canım Aminnnnnnnnnn.
Allah seni de tamamına erdirsin inşl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…